Kaynimla yasak aşk 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diğer hesabı da pek sağlıklı sayılmaz, aile büyüklerinden nefret, kocadan nefret, Almanya'ya uyum sağlayamayan gelin

daha ne olsun ...
Kazen ne olur dagilmayalim , bu kadar mide bulantisini bosuna mi yasadik .
Yahu simdi 16 sayfayi okuyup konu sahibi kim diye bulmaya calisicam
Zorla csi'lık yaptıracaksın yani. Şimdi işim yoksa tek tek tüm yorum yazan üyelerin eski konularını incele. İşim var mı? Yok. Ev ahalisi az beklesin yemek için
kizlar ne olur bana da yazin kimse , bende yemekten sonra aricam . hayatimda ilk defa bu kadar büyük bir merak yasiyorum hayret dogrusu

Diğer hesabı da pek sağlıklı sayılmaz, aile büyüklerinden nefret, kocadan nefret, Almanya'ya uyum sağlayamayan gelin

daha ne olsun ...
Aklıma geliyor aslında bir üye ama bilemedim..
Üyelik gerçek peki konu gerçek mi onu sorgulamak lazım..

Kazen’in profil sahte değil dediği mesajla, esas üyelikle yorum yazdın deşifre olmayı haketttin mesajı arasında arayın kızlar.
Yok o arada degil , bir iki kisiden suphelenip baktim ama almanyada degiller pofff 12 den onceye bakmak lazim

Bacım çok mu dizi izliyon acaba

Şu anda kendi profilini güncelliyor. Gİzli yapmış bu sebeple o profile ulaşamazsınız : )))))
Kazen abi gizli olsa da şuradan tıklayınca mesajlara erişiliyor. Madem sitede profil gizleme özelliği var, buradaki açık da kapatılmalı. Daha önce özelden yazmıştım size bu konuyu hatta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…