- 3 Şubat 2018
- 25.287
- 108.898
Haber et , bende basladim bakmaya yorumlara
Almanyada yasayan bir uye arıyoruz
Ortaklaşa yapabiliriz ben bi kaç tanesini eledim bile
Valla catladim meraktan bakicam simdi bi
Bu mesajimla umarım ban yemem, konu sahibi tam bir gerizekalidiye özel mesaj atmış ama yedik mi ? hayır
Ya lütfen dağıtma bizi önce acıkla uyuyamam:))Bence dağılın ! Bu arada arkadaşını bir ayıplamış bir ayıplamış ki sormayın : ) Bu arada esas hesap çok eski üye değil bunu da bilin kimseyi de zan altında bırakmayalım !
Dogru olacak biliyoruz✌Olucak yakinda
İğrenç bilinçaltın ve yetersiz dil bilgin nedeniyle hakkımı helal edemeyeceğim. Üzgünüm.uzun oldu hakkınızı helal edin
Banada söyleyin lütfenHaber et , bende basladim bakmaya yorumlara
Almanyada yasayan bir uye arıyoruz
Kazenim söylediğine göre konuyu hatırlıyorum almayanya ısınmayan biri ama nkck i hatırlayamadımYahu simdi 16 sayfayi okuyup konu sahibi kim diye bulmaya calisicam
Ben de aynısını düşündüm ne fenayızKazen’in profil sahte değil dediği mesajla, esas üyelikle yorum yazdın deşifre olmayı haketttin mesajı arasında arayın kızlar.
Ben birinden şüphelendim ama şimdi yazıp da zan altında bırakmayayım.Zorla csi'lık yaptıracaksın yani. Şimdi işim yoksa tek tek tüm yorum yazan üyelerin eski konularını incele. İşim var mı? Yok. Ev ahalisi az beklesin yemek için
Ha gayret bence kk hatunları hafiye gibi,bir saate kalmaz bulurlar asil üyeliğiKazenim söylediğine göre konuyu hatırlıyorum almayanya ısınmayan biri ama nkck i hatırlayamadım
Cok zekiceKazen’in profil sahte değil dediği mesajla, esas üyelikle yorum yazdın deşifre olmayı haketttin mesajı arasında arayın kızlar.
Bende hatirlayamiyorumKazenim söylediğine göre konuyu hatırlıyorum almayanya ısınmayan biri ama nkck i hatırlayamadım
Çoktan kazene üyeliği mi askıya al demiştirHa gayret bence kk hatunları hafiye gibi,bir saate kalmaz bulurlar asil üyeliği