Kaynımın bedelli parası

Fakat 600 bin az para mı? O kadar uyguna satılsa satılır zaten ama satan çok zarar eder.
600 bin az para değil tabii de. Ben evleri her türlü alan çıkıyor demek istiyorum. Üç katına koyar, alan çıkmaz. 2,5 katına indirir hemen kapışılır. Her türlü evin getirisi daha fazla olmuş oluyor, demek istediğim bu. Ama sizin ev istisna olmuş. Bundan sonrası iyi olur umarım.

Teşekkür ederim, inşallah herkes için en güzeli olur

O kadar bile düşmüyor. Emlakçı son bir aydır işlerin açıldığını söyledi
Farazi bir örnekti. Piyasayı zaten hiçbir şeyden anlamayan ev sahipleri iyice şişirdi. Biraz altında fiyat koy, hemen gidiyor. Bir şekilde alınıyor o evler. Eskiye göre az da olsa.

O kadar bile düşmüyor. Emlakçı son bir aydır işlerin açıldığını söyledi
Biz aldık ama tapu dairesi bomboştu valla, emlakçılar sallıyorkredi olmasa biz de alamazdık.

Haklısınız. Siz siz olun ailesi zengin birileriyle evlenin cidden çok önemli bir şeymiş bu eşimin eli ekmek tutuyor yaşam standardımız iyi ama sürekli bi borç verebilme durumları..
Benim de eşimin durumu ailesine göre çok çok iyi fakat baştan tavrım belli.Yüz versek bu şekilde isterler.Bi kere verince de devamı da gelir.Eşimde herşeyin farkında olduğu için kırılmaz.Elleri ekmek tutuyor bi zahmet herkes ayağını yorganına göre uzatsın siz de kendinizi düşünün kırılan da kırılsın bunun için.

Evin muhitini merak ettim ben çünkü ben hiç altından daha az değerlenen ev duymadım görmedim.
Hatta biz arsa bakıyoruz pandemiden sonra o bile inanılmaz arttı. Arsa bile altını solladı. Biz bulsak uyguna altın dolar satıp arsa alacağız mesela.
Bana çok ilginç geldi sizin durum.
Yakın arkadaşım 2 sene önce 1,5 milyona villa aldı. O dönem dolarları hatta o kadar ediyordu yine de tl de borçlanmak daha mantıklı dediler aldılar evi. 2 senede ev 6 milyon değerine geldi. Ödedikleri kredi de kiradan ucuz. 2 sene önce 16 bin kredi diyince biz memur maaşından çok nasıl ödeyecekler derken şu an en ucuz kira 20 bin oldu. Para komik hala geldi. Altında kalsalardı imkansız o kadar kar etmezlerdi. Siz bir yerde bir hata yapıyorsunuz hesapta bence

Evin muhiti güzel. 460a aldık şimdi 900e gider mi diye bakıyoruz. Balkonsuz, epey ufak bir 1+1. Ve biz ilçedeyiz. Merkez olsa daha çok artabilirdi tabii.

Kaynının bedelli parasını neden siz ödeyecekmişsiniz, herkes gibi gitsin 6 ay yapsın gelsin, valla eşim böyle bisey yapsa büyük olay çıkarırım işi boşanmaya kadar da götürürüm, kaynın keyfinden olmasın diye senin huzurun mu kaçacak, bence eşinizin gözünü şimdiden korkutun çaktırmadan...

Hepsini zaten vermeyiz imkanı yok

Bence hiç yardım etmeyin. Abisine de deyin askere gitsin biraz aklı başkna gelsin. Belki karakterinde bir olumlu durum olur

K Kkedi Müge gibi tutun kaynınızı sarsın "Senin kendi paran yok ki, beni çıldırtmak mı istiyorsun, senin paran yok" diyerek silkeleyip kendisine getirin

İşin esprisi aile sistemine göre belki belli bir meblağ yardım edilir lakin şımarıklık ve keyfi durumlar hariç. Burda sizin kendi aile planlamanız öncelikle olacak şekilde ilerlemenizi gerekiyor. Eşiniz de kırılmasın yani, şu ekonomik krizde biraz insanın barınma olayını öncelikte tutarak çözüme ulaştırması gerekir. Masraf ve olay bitmez. Yarın asker olur öbür gün düğün sonra çocuk Allah korusun bir ölüm bir hastalık bunları planlamak mümkün değil. Şartlar uygunsa öncelik tabi çekirdek aile için sonra aciliyete göre. Bedelli askerlik parası bana göre tercih meselesi ve şahsi bir durum sizi ilgilendirmez. Düğün de çoğu genç artık kendi yapıyor, parası yoksa ona göre yapacak düğünü, elalem için ben niye 2 saatlik düğüne ev araba paramı çarçur edeyim der insan.. o parayı sonradan alsanız da enflasyon karşında eriyecek , borç olarak dolar veya altın olarak isteyin madem :) yoksa bugün 100 bin verilse yarınki 100 bin ile aynı şey alınamıyor ne yazık ki

Hepsini zaten vermeyiz imkanı yok
Siz belli ki baya iyi niyetlisiniz, 20 bin bile vermezdim çünkü sorumluluk almayan başkaları üzerinden keyfine bakan hiç kimseye acımam ve de yardım etmem, ben de öğretmenim aldığımız maaş belli hocam , milyonlar kazanmıyoruz sonuçta...

Vermek zorunda değilsiniz başkasının parası üzerine konuşmak kolaydır hadi bakalım herkes banada para yollasın valla Türkiye'deki her kişi 20 TL atsa zengin olurum Hastalık sağlık ayrı . .Bir yola çıkan yolda ne yaparımi düşünecek bu birrrr.İkincisi isteyen versin kayniniza o parayı madem parası bol insan çok .....Buda iki......son olarakda valla varsa para vermek isteyen bı 29 kişi falan var burda bedelli yapmak isteyen tabi parası başkasından çıkacaksa hani bı el atsa duyar kasan vatandaşlar pek güzel olacak varsa çevrenizde vermeyin para falan gidin çukura atın denize atın bir gecede yiyin....illa hayır yapılacaksa ihtiyacı olan çocuk sevindirin başlarım bedelli askerliğe denilecek konu ........

İstanbul’un bir ilçesinde aldık hiç boş değildi. Bilemiyorum
Seçim sonrası artacak diye bu sıra hareketlenmiş olabilir, biz de aynı düşünceyle aldık gitti hayırlı olsun size de

Kredi oranları çok yüksek değil mi? Gözümüz yemedi bizim krediyi zaten max. %10unu alabiliyorduk kredi ile
Yüksek maalesef, ilk evim kampanyası vardı akbankta 2,80den çektik yine az değil ama diğer bankalar 4ten veriyordu. Bize 2 milyona eve 3e kadar çıkmıştı , ama daha az çektik zorlayacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…