Kaynımın bedelli parası

2 milyon para rahat çıkarıyorsunuz. Şu aşamada biraz da krediye girseniz 2+1 rahat alırsınız aslında

Fakat biz o ev parasıyla altın alsaydık şu anda 1 milyon 200 bin civarı edecekti. Ev 900e satılır mı ne zaman satılır diye bekliyoruz şu anda.. yalnız üç sene önce 400 bine altın aldıysa şimdi gerçekten altınlarla uçması gerekirdi. Elinde tutamamış. Altın üç yılda inanılmaz atttı. O 400 bin 3 milyonu geçer yani.

bedelli parasını kredi çeksin ödesin yani siz 20 bın vererek üstünüze düşeni zaten yapmış oluyorsunuz abartmaya gerek yok evlilik konusu onu bağlar kızla çalışıp yapsınlar

Köy öğretmeniymiş ikisi de. Arabasız olmaz. Yoksa gerçekten yeni ev işine girişmek daha mantıklı.
O zaman arabayı küçültmeleri mantıklı. Benim eşim de cehennemin dibinde bir ilçede. Arabanın canına okuyor hem km artıyor hem bakım istiyor. Biz o ilçeden gelene kadar iyi araba almama kararı aldık mesela. İlçeye giden araba yüksek model olmaz zaten o zaman baştan arabayı büyütmeleri mantıksız.
Eşimin okul müdürü gitti uno aldı sırf ilçeye giderken arabası zarar görmesin diye

Kiralar uçtu. Elde öyle altın olursa her sıkışmada alıyorsun zaten. evler şu an altından daha değerli sadece satış da sıkıntı var. Eviniz yokken ev satmanız cidden mantıksız. Hele altını evde tutacaksınız büyük risk. Kaptırırsınız ev şansınız uçar. İleride ev alacağınız zaman o ev sizin için nimet olacak

2 milyon para rahat çıkarıyorsunuz. Şu aşamada biraz da krediye girseniz 2+1 rahat alırsınız aslında
Arabasız imkansız.
Kredi işlerine de uzağız. Olursa ailemden borç alacağız biraz.
Bir de kimisi akılsızlık olarak görebilir ama yaşadığım ev benim için çok önemli. 2+1 ev almam yani en az 3+1 ev olacak sığamam küçük eve rahat edemem

Bence evi şimdi satmayın. O para sizden çıkacak gibi duruyor eşinin duruşundan. Bekleyin askere gitsin gelsin hatta evlensin öyle satın.

Evimiz yok ama o 1+1 ev yaşanacak bir ev olmadığı için yalnızca yatırım amacı. Evimiz var diye baktığımız bir şey değil. Altını evde değil bankada tutacağız, bir de biz gerçekten tutumluyuz. Bir tek evlilik borçlarına yetişemediğimiz ve ev alacapımız zaman altına dokunduk. Yoksa asla ellemiyoruz. Bir yıl falan oldu biriktiriyoruz ve elimizi sürmüyoruz. Yani bizim için akıllıca bir yatırım olacak altın sürpriz yapıp da dibe vurmazsa.

Bence az verelim ,20 k falan demeyin.Net olun vermeyin.Bu bir algidir.Siz az para derseniz para vermeye gönüllü gibi olursunuz.Hastalik olsa anlarım ,ya da zaruri bir durum Gitsin yapsın askerliği .Hem kişilik gelişimine faydası olur

Evet eşimin de köye gitmek için ayrı bir arabası vardı. İyi arabayla giden öğretmen hiç yoktu okulda.

Hiç vermem dersem eşim üzülür diye.. o da zaten mesela 20k kaldı, onu tamamlarız gibisinden. O da en fazla.

Ev satılsın da bir öyle dert edin. Piyasa çok durgun evler satılmıyor, kredi faizleri çok yüksek, zor çıkıyor. Keza arabalar için de durum aynı ikinci el arabalar hiç gitmiyor şu sıra. Ola ki satıldı, kimseye elinizde ne kadar kaldığını söylemek zorunda değilsiniz. Yok derseniz, ben hesapladım şu kadar kalmış olmalı diyecek kadar yüzsüzse de cevabını verirsiniz aynı seviyede.
Sattığımızı söylememiz lazım sigortayı onlar yapıyor kısmını hiç anlamadım ama.

Bence kaynınızın işleri sonuçlanana kadar evinizi satmayın. Herkes enayi mi gidip askerliğini yapıp geliyor. Bedelli isteyecekti madem, bu yaşa kadar yatmak yerine çalışıp biriktirseymiş. Onun isteği tamamen lüks, 20 k bile vermeyin, çok.

Lüks olması canımı sıkıyor benim de zaten. Yani paran yoksa gidip yapacaksın askerliğini. Zengin oğlu değilsin ki.

Hiç vermem dersem eşim üzülür diye.. o da zaten mesela 20k kaldı, onu tamamlarız gibisinden. O da en fazla.
İnsanlar üzülsün biraz bişey olmaz.siz de duygusal yaklasin.Zaten annesine kardeşine gondermissiniz zmaaninda.Geri de odemisler .Kötülüğünuzden değil yani.Yarin düğün için istese vermeseniz yine eşiniz uzulwcek.Paraniz geri gelmese tartisacaksiniz yine üzülecek.Birakin şimdi üzülsün

Ev sigortasını onlar yaptı. Eşimin babası da kaynım da sigortacıdalar. Satınca iptal ettirince öğrenecekler yani.
Haklısınız piyasa durgun. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…