- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
Esinin tavrı nasil peki ailesine..benimki tum olanlara ragmen sanki haksizlik ona yapilmamis gibi davraniyo...en basiti biz 2 yil once ev aldik badana boyaya kaynim gelmedi esimin tarafindan kimse gelmedi yardima..annem ve kardeslerim yarsim etti herzamanki gibi...yeni evlendigimdede ev hazirlancak gelmemistiler o zamanda...ama benim esimi kaynim gunduz 11lerde aradi abi geliyonmu diye utanmadan...benimkide tin tin gitti boya yapti...kaynim eli elinde temiz giyimle ortada..abisi enistesi ablasi karisi baldizi baldizinin kocasi ve teyzesi evini boyadilar o sadece bakti aman üzeri batmasin...karisi calisamaz ee onun elinden badana boya tadilat isi gelmez..ama gezmek deniz motorla dolasmak ve benzeri seyler pek ala geliyo her ikisininde ellerinden...parazit oldular hayatimiza ya valla...tarim zararlisi gibi..Kadın sadece kefıl olmayacak mı? Kredıyı onlarodemeyecek mı anlamadım ben.
Sız buna kızıyorsanız ben ne yapayım. Igneden ıplıge herseyı kendımız yaptık evlenırken , bılezıklerı bıle kendım aldım onlar taktılar bana. ama esımın kardesı evlenırken kayınvalıdemın maası uzerınden kredı cekıldı, bılezık alındı, evlerıne ufak tefek esya alındı. Bana bır cop bıle alınmadı , bu onların yerbıyesızlıgı ne yapabılırsınkı sen. Ben mesafe koydum arama baskada yapılecek bırsey yok dıye dusunuyorum