kaynım kayınvalidenin maaşı üzerinden kredi çekmek istiyor...

Seni ne ilgilendirir ana ogul arasindaki mesele sen niye karismaya calisiyosun ve ne vasifla? BIZ BILIRDIK MAASINA EL KOYMAYI cumlenden senin de gozunun elalemin maasinda oldugu acik. Hadi onlar ana ogul, sana duser mi yani sence
Bakin eltimede dusmez ise girip calismak yerine genc yasinda kayinvalidemin dul maasina goz dikiyo...kendi altinlari vardi isede girebilirdi

hem oğlunu dolduruyor diyor hem de yazık ne yiyip içecek, tek maaşdan kredi çekecekler diyor :KK57: tam olarak üzüldüğü konuyu kestirmek zor değil bence, kendilerine çekmeyip kaynına çekeceğinden.
bende kv nin kışını tek maaşını düşünen kısımları okurken hep iyi niyet gördüm. sonra ortaya oğlunu bizim tüp bebek için doldurdu çıkınca bi sinir gördüm. bizde bilirdik krediyi onun üzerinden çekmesini deyince kıskançlık gördüm. bir kısımda da üzerime kalıcak deyince konunun asıl sebebini gördüm. :KK14: anlayana kadar allak bullak oldum valla:KK51:

Bakin eltimede dusmez ise girip calismak yerine genc yasinda kayinvalidemin dul maasina goz dikiyo...kendi altinlari vardi isede girebilirdi
ama bakın bu sizi ilgilendiren kısım değil. ortada anne ve oğlu var oğlu bu teklifi sunduysa ve annede kabul ettiyse sizin bundan sonra yaptığınız her şey onların gözünde ters teper.

Hanimefendi ben krediyi kendim cekicem zaten tedavi icin anlatamasim sanirim..benim cekmek istedigim kendi adima olan kredi icin tedavi icin esime gereksiz cöpe gidicek tedaviue gitmeyin diyen kayinvalidem...ben bu zamana kadar zerre parasini istemedim dul kadin...ben dul kadinin parasina tennezzul etmelrine kiziyorum zaten...yanlis anlmayin beni..

O zaman dul kadin,bi maasi var goz dikiyolar kisin ne yer ne icer demene gerek yoktu. Acik acik esinin tahlil yaptirmadigi ve kayinvalidenin esini doldurdugu icin kizginsin. Simdi diger kardese cekilen kredi zoruna gidiyo.

Biz de bilirdik maasina el koymayi demek ne demek,buradan bile dusuncen ap acik belli kusura bakma. Ayrica onlar anne ogul,sen gelin olarak ne vasifla konusmayi dusunuyorsun? Konisacak biri,karsi cikacak biri varsa o da esin. Ki o bile annesi kabul etyiyse birsey yapamaz.

size ne ne yaparlarsa yapsınlar.eşinin maaşından çekmiyorlarki sonuçta

Kayınvalideniz kime kredi çekmek isterse ona kredi çeker bu durum sizi ilgilendirmemeli diye düşünüyorum.

Ama sizin kızdığınız şey bence kaynınıza kredi çekme durumu değil. Eşinizin bebek konusunda umursamaz olması. Yani çocuk isteyen adam kimseyi dinlemez. Kim ne derse desin testse test, paraysa para, doktorsa doktor tüm imkanları zorlar.
Lütfen kendinizi üzmeyin ve üzülmemek için olayları objektif değerlendirmeye çalışın.

Evet kaynim haziranda askerden geldi..2 senedir kayinvalidem bakiyodu onlara..hanimi şehre yasınmak istiyo..görümcemin alt katı bosaldı orayı ayirttilar tasinacaklar..esya almak icin ihtiyac kredisi cekicekmis kayinvalidemin maas aldigi bankadan..kayinvalideyi kefil gostercekler..hanimi calismiyo 19 yasinda hanimi 2 yillik evliler...bense duyunca esime kizdim dedim nasil insansiniz annenin bir maasi var onada kardesin goz dikiyo ve susuyosunuz...kayinvalidemi sındırmışlar kadın ses çıkaramıyo...bari siz susmayin dedim esime...kış geliyo bu kadin ne yer ne icer..2 yildır düğünden topladıklari 60 altını ne yaptilar diyorum esim susuyor...bizde bilirdik annenin maasina göz dikmeyi ayip diyorum...en son bugun gidersek koye ne kaynimdan ne eltiden korkuyorum konusucaz dedim...babasiyla bayramda yeni baristilar...adam otoriter diyolar azcık asabiymiş..esime dedim babasını arıcam söylücem dedim eltimi...ben daha yeni düsük yaptim 4. ye...tüm tahlillerim temiz..esime denilen tahlilleri yaptirmiyo esim...tup bebek icin kredi cekelim dedigimde kayınvalidem doldurmayı biliyo ama esimi cöpe gidicek falan diye...sizce ne yapmalıyım...
Tüp bebekten ziyade düzlüklerde otopsi yapılması gerekirdi ki neden düştüğü anlaşılsın.tüp bebek olayı hamile kalınmadığı zaman oluyor siz hamile kalıyorsunuz

oğlu değil mi? kadın vermek istiyorsa verir, tasası size mi kaldı ?

Bakın kadınin tek maaşi var..ablası be esim bizlerde ayni yil evlendik bizler niue isyemedik..iki yildir hic para harcama yapmadila elektrik su hersey annesi öduyodu zaten..kenata para atmayip har vurup harman savuran onlar oldu...bi onlar mi uyanik sizce...sehire tasinmayi isterken iyi ama calismadan esine destek olmadan kayinvalidenin maasina goz dikmekte iyi eltime..19 uasinda tasi siksa suyunu cikarir...kendi yengesi ev aldi 4 yasinda cocugu var kocasiyla her gun ise gidiyo borc odemek icin..benim demem hep birilerinin uzerinden mi gecinecekler...onlar akilli evlatlarimi annelerinin...
Haklı olabilirsiniz ama sizi ilgilendiren bir durum değil. Sen ne karışıyorsun dediklerinde ne diyeceksin?

Evet kaynim haziranda askerden geldi..2 senedir kayinvalidem bakiyodu onlara..hanimi şehre yasınmak istiyo..görümcemin alt katı bosaldı orayı ayirttilar tasinacaklar..esya almak icin ihtiyac kredisi cekicekmis kayinvalidemin maas aldigi bankadan..kayinvalideyi kefil gostercekler..hanimi calismiyo 19 yasinda hanimi 2 yillik evliler...bense duyunca esime kizdim dedim nasil insansiniz annenin bir maasi var onada kardesin goz dikiyo ve susuyosunuz...kayinvalidemi sındırmışlar kadın ses çıkaramıyo...bari siz susmayin dedim esime...kış geliyo bu kadin ne yer ne icer..2 yildır düğünden topladıklari 60 altını ne yaptilar diyorum esim susuyor...bizde bilirdik annenin maasina göz dikmeyi ayip diyorum...en son bugun gidersek koye ne kaynimdan ne eltiden korkuyorum konusucaz dedim...babasiyla bayramda yeni baristilar...adam otoriter diyolar azcık asabiymiş..esime dedim babasını arıcam söylücem dedim eltimi...ben daha yeni düsük yaptim 4. ye...tüm tahlillerim temiz..esime denilen tahlilleri yaptirmiyo esim...tup bebek icin kredi cekelim dedigimde kayınvalidem doldurmayı biliyo ama esimi cöpe gidicek falan diye...sizce ne yapmalıyım...

şimdi ben anlamadım kaynınız ve eltiniz kv'den para çekecek diye ve tek maaşı var diye kv' nizemi üzüldünüz.yoksa onlara çekip size çekmediğine mi ??

sizi ilgilendirmemeli..
benim eşimin erkek kardeşi de evkur gibi yerlerden eşya alıp kayınbabayı kefil yaptı. şimdi kayınbabam ödüyor borçları malesef.
ama benim müdahil olabileceğim bişey değildi karışmadım.

Kiskanc demeyeyimde bende evlendim hemde herseyi biz yaptik..yanimda ogluna ise sok bunu evde oturmasin derken bizi borclarla basbasa birakirken hic evlat denmedi...ben tedaviye kendimiz kredi cekelim diyorum esime kimseden 5 kurus istemem calisiyorum bugunlere allahin izniyle geldim...ama ona bile benim kocami doldurmayi biliyolar..sabah kaynim aradi esim issiz 2 aydir..soruyo abi geri aradilarmi cagirdilar mi..abi kefil olsun ona..hayat kaynima guzel..ev kredimiz var ve suan ben ödüyorum elektrik su suan hayat musterek..durumumuzu biliyo bide ise aldilarsa abi kefil olsun oan...
bu kocanızla olan sorununuz kayınnızla fılan degıl

O zaman dul kadin,bi maasi var goz dikiyolar kisin ne yer ne icer demene gerek yoktu. Acik acik esinin tahlil yaptirmadigi ve kayinvalidenin esini doldurdugu icin kizginsin. Simdi diger kardese cekilen kredi zoruna gidiyo.

Biz de bilirdik maasina el koymayi demek ne demek,buradan bile dusuncen ap acik belli kusura bakma. Ayrica onlar anne ogul,sen gelin olarak ne vasifla konusmayi dusunuyorsun? Konisacak biri,karsi cikacak biri varsa o da esin. Ki o bile annesi kabul etyiyse birsey yapamaz.
Bakın ben anlatamadim biz 5 yil once evlendik tum zorluklara birlikte gögus gerdik calistim hala calisirimda kimsenin 5 kurusunda gozum yok..bizde bilirdik maasina el koymayi derken bunu kasyettim ben......aylardirda maas karti bizde cekip kurusuna kadar veririz kayinvalideme hatta hep sizde kalsin der..kaynim harciyomus eline gecince...kadini sindirmisler ses cikaramiyo...sustukca tepesine bindiler..tama kizdim ama ben tedavi icin kendi cekmek isyedigim krediye tedavime cöpe gidicek demesine kızdim..ben ondan para istemedim istemem.kayinpeder 2 aylik gelindim oldu..maas baglatmak icin biz kostuk gunlerce kadin dul diye o zaman talebeydi kaynim...benim onun maasinda zerre gozum yok..gencecik haliyle calismak yerine kayinvalidemin maasina goz dikmesine kizdim eltimin...esini o dolduruyo...o yatsin ama her istedigi olsun isteyen biri...ve kayinvalidenin maasina kredi icin el koncak biliyorum kefil gosterceklermis ödemicekler ona odetcekler...o da kimselere diyemicek...

Bakın ben anlatamadim biz 5 yil once evlendik tum zorluklara birlikte gögus gerdik calistim hala calisirimda kimsenin 5 kurusunda gozum yok..bizde bilirdik maasina el koymayi derken bunu kasyettim ben......aylardirda maas karti bizde cekip kurusuna kadar veririz kayinvalideme hatta hep sizde kalsin der..kaynim harciyomus eline gecince...kadini sindirmisler ses cikaramiyo...sustukca tepesine bindiler..tama kizdim ama ben tedavi icin kendi cekmek isyedigim krediye tedavime cöpe gidicek demesine kızdim..ben ondan para istemedim istemem.kayinpeder 2 aylik gelindim oldu..maas baglatmak icin biz kostuk gunlerce kadin dul diye o zaman talebeydi kaynim...benim onun maasinda zerre gozum yok..gencecik haliyle calismak yerine kayinvalidemin maasina goz dikmesine kizdim eltimin...esini o dolduruyo...o yatsin ama her istedigi olsun isteyen biri...ve kayinvalidenin maasina kredi icin el koncak biliyorum kefil gosterceklermis ödemicekler ona odetcekler...o da kimselere diyemicek...
bunun bır karsılıgı olmalı
sanırım aynı evde yasadıkları ıcın mesela

Evlat ayrımı. .
parayi istediğine verme ..
Hepimizin başında olan şeyler. .
ama kocanızla problem. .
ailesiyle değil zannımca.
.
bizde evlendik herşeyi eşim ve babam aldı..
şuanda tüp bebek için gene vermezler. .
babam ve kocam sağolsunlar..
yani demem o ki boşuna beklenti içine girme. .
ne kadar az beklenti O kadar çok mutluluk. .
rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin ..

bu sosyal destek maaşı gibi mi yoksa kp den kalan emekli maaşı mı? çünkü eğer sosyal destekse hiçkimse kesemez bunu. ama maaşsa ayrı tabi

Kayınvalidenize cidden acıdım.

Sadece kefil gösterecekmiş onun maaşından kesmiceklermiş size ne oluyor?

Kaldı ki kv'nin maaşıyla ilk kredi çekmek senin aklına gelmiş, demek ki önce sen göz dikmişsin kadıncağızın maaşına. Eltini sana engel olmakla suçluyon, maaşa göz dikmekle suçluyosun ama aynısını sen ona yapacakmışsın bide babasına söyleyerek.

Hey gidim hey, sorsalar sen meleksin o şeytan.

İki kadının bir araya geldiğinde doğacak şerden sana sığınırım Allah'ım...

ben sizi anladım ama yinede haksız buldum..
çünkü sizin derdiniz kv yada kaynınız eltiniz değil derdiniz tamamen eşiniz.. madem siz kendi maaşınızdan kredi çekeceksiniz neden bunu dillendirip kv nize yetiştirdinizki o da kalkıp çöpe gitcek para deme hakkını buldu kendinde.. kendi aile içi meselerinizi eşiniz neden gidip annesine anlatıyor.. kaldı ki anlattkı neden annesinin lafına bakıp tedavi test herneyse onun için kredi almaktan kaçınıyor?
siz kendi sorununuzu eşinizle halledin bırakın kim çekiyorsa kv nin maaşından kredi çeksin..bu sizi ilgilendiren bu konu değil..

karısman hata cocukları esı dururken geline mı duser bu mevzular

X