kaynım kayınvalidenin maaşı üzerinden kredi çekmek istiyor...

Ucu size dokunduğu sırada çıkarın sesinizi . .şimdi kim kime kefil oluyor karışmayın bence. .
madem borcunuz var sizden istedikleri zaman hakkınızı savunur kimseye borç vermez ve kefil olmazsınız

afedersin ama sanane ?
size kredi çekmedi diye mi caz yapıyorsunuz?
Tum patasini onlara kaptirip gelip benden isticek bana aglancak esim issiz suan anlatabildim umarim..hem birsey istiyosalar kendilerinden fefakarlik yapicaklar baskasini yolmucaklar.

ya canım kayınvaliden belki vermek istiyor,vermek ister istemez bu seni ilgilendirmezki kıskançlığa gerek yok.siz istememiş olabilirsiniz,eşin de diretmemiş olabilir ama size laf etmek düşmez.he illa ben karışırım ben de isterim diyorsan git söyle ve dışlan.

Tum patasini onlara kaptirip gelip benden isticek bana aglancak esim issiz suan anlatabildim umarim..hem birsey istiyosalar kendilerinden fefakarlik yapicaklar baskasini yolmucaklar.
size fikrinizi soran olmamış ki? kardeşi babası razıysa size düşmez.
kayınvalideniz vermek istemiyorsa başka ama kredi çektirmeye razıysa yapacak bir şey yok

size fikrinizi soran olmamış ki? kardeşi babası razıysa size düşmez.
kayınvalideniz vermek istemiyorsa başka ama kredi çektirmeye razıysa yapacak bir şey yok
aslında konu sahıbı kredının yaratacagı maddı sorumluluk nedenıyle kendısınden de beklentı ıcıne gırmelerınden cekınıyor en cok

aslında konu sahıbı kredının yaratacagı maddı sorumluluk nedenıyle kendısınden de beklentı ıcıne gırmelerınden cekınıyor en cok
anladım fakat yine de şuanda karışabilir mi emin değilim.
kendisinden beklentiye girdikleri an beklentilerini karşılayamacağını belirtse daha mantıklı geliyor

En basta dedim ki, vay be ne guzel savunmasiz kayinvalidesini savunuyor. Bir de esinize " yazik degil mi,yasli kadin kisin ne yer ne icer" diye kendinizi melek goatermeye calismissiniz.

Megerse kadin tup bebek tedavisi icin krediye karsi ciktigindan,digerleri kadinin maasiyla kredi cekeceginden,durumu cekememissiniz aslinda.

Yani tup bebek tedavisi elbette hakiniz. Allah gonlunuze gore versin. Ama bu konuda sizin de o kizdiginiz insanlardan farkiniz yok.

Amac yasli kadinin kisin ne yiyip icecegi degil yani...

k.validen ilerde sana saracak diye korkuyorsun... yoksa paranız, yok diyeceksiniz...

illa bir şey denilecekse de eşin konuşacak...

tüp bebek konusunda da eşinin doktora gitmesi gerekiyor. o gitmeden tüp bebekte yapamazsınız ki... ona karar verilmez... ayrıca eşin işe girdikten sonra bebek düşünseniz daha iyi olur sanırım.

okuyorum okuyorum ama sadece çelişki görüyorum. önce kv ye sinirleniyosun oğlunu doldurdu diye sonra yazık kadıncağız tek maaşlı kredi çekicekler diyosun. anlamadım

O zaman siz bu sıkıntılı döneminizde bırakın kayınvalide kime para vermiş kime vermemiş yahu
Kendinize, ailenize yönelin
Dışarıya kulağınızı kapatın

Eşinizi, annesi kardeşine para vermesin diye değil, tedavi olması için ikna etmeye çalışın

Zaten hassas bi dönemden geçiyorsunuz değer mi eşinizle aranızı açmaya
Sizin kayınvalideniz onun öz be öz annesi, bırakın gerekli görürse annesiyle de kardeşiyle de kendi konuşsun

Son düzenleme:
yani burda düşündüüğünüz yazık kadın kışın ne içer ne yer değil. başta belirtseydiniz keşke. eğer gelip sizden istersede sizde kısa ve net kim bu hale düşürdüyse ondan destek iste ben zaten tek çalışıyorum dersiniz olur biter.

anladım fakat yine de şuanda karışabilir mi emin değilim.
kendisinden beklentiye girdikleri an beklentilerini karşılayamacağını belirtse daha mantıklı geliyor
birde konu sahibi konusuna beklentiye girmelerinden çekiniyorum diye başlamamış. yani ilk okurken ben kv ye üzülüyo sandım sonra farklı bir yerden çıktı mesele. şu an karışamaz bence adı fesat geline çıkar

Seni ne ilgilendirir ana ogul arasindaki mesele sen niye karismaya calisiyosun ve ne vasifla? BIZ BILIRDIK MAASINA EL KOYMAYI cumlenden senin de gozunun elalemin maasinda oldugu acik. Hadi onlar ana ogul, sana duser mi yani sence

Hanimefendi ben krediyi kendim cekicem zaten tedavi icin anlatamasim sanirim..benim cekmek istedigim kendi adima olan kredi icin tedavi icin esime gereksiz cöpe gidicek tedaviue gitmeyin diyen kayinvalidem...ben bu zamana kadar zerre parasini istemedim dul kadin...ben dul kadinin parasina tennezzul etmelrine kiziyorum zaten...yanlis anlmayin beni..

hem oğlunu dolduruyor diyor hem de yazık ne yiyip içecek, tek maaşdan kredi çekecekler diyor tam olarak üzüldüğü konuyu kestirmek zor değil bence, kendilerine çekmeyip kaynına çekeceğinden.

Benim Anlamadığım kaynınız kredi çekdi diyelim aylık taksitleri geri ödemeyeceklermi kadına
Amcamda babaannemin maaşından kredi çekdi emekli olmak için yengem her ay taksitleri getirdi verdi yaşlı kadın başka geliri yok elmi açsın o yaşdan sonra çoluğa çocuğa ama annem hiç karışmadı bence sizde karışmayın derim ben siz tedavinize odaklanın eşinizi ikna edin sizden para isterlerse yalan değil ya eşiniz çalışmıyor ev almışsınız borcunuz çokdur YOK diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…