Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ammada normal karşılamışsın?
banyoda bardak ne arar? orda mı kullanıyorsun yoksa gelip geçerken oraya mı bırakıyorsun?
mutfakta ayakkabılık dolayısıyla ayakkabı ne arar? ayakkabıyı çıkarıp oraya mı koyacaklar?
Aklıma mukayyet ol Allahım
ben birinin mutfagında ayakkabıBanyoda temiz bardak mı duruyor yoksa kirli mi kalmış anlamadım
Zira kirli bardak benim banyomda da olabilir
Mutfaktaki ayakkabılık da sorun ne anlayamadım ayakkabıyı alır ve koyarsın içinde yemek pişirmedikten sonra ayakkabı ne yapar
ben birinin mutfagında ayakkabı
banyosunda bardaklar görsem
o evde su bıle içmem
ben o konuda takıntılıyım bıraz. deterjan için kullanılan zaten belli olur.Banyodaki bardaktaki sorun ne acaba farklı mı gözümüzde canlandı hani sulun içinde değil de banyoda rafın üstünde makinenin üstünde bardak olsa ne olur ki
Bana kalırsa yıkanır gider öyle takıntılarım hiç olmadı
ben o konuda takıntılıyım bıraz. deterjan için kullanılan zaten belli olur.
Dimi bari bi eline saglik, Allah razi olsun deseler en azindan bizimde kalbimiz alinmis olur ama yok o kadar temizlik yap bide uzerine nankorluk gor... Uzakta oturuyormussun olabildigince gitme evine bosver ne halleri varsa gorsunler, seni cok iyi anliyorum bnm gorumcelerim sehir disinda oturuyolar bayramdan bayrama geliyolar ama ondada asla ellerini bi yere surmuyolar o pisligin icinde durup gidiyolar oyle alismislarya onlarada hic batmiyo ama sen ben gbi insanlar istiyoruzki ev temiz olsun duzenli olsun midem bulana bulana yapiyorum bari bi allah razi olsun de be kadin ama nerdee, Allah uzak etsin boyle insanlardan...Ayy kuzum ayni ya napcz bilemedimm bayramda 3 gun burda kaldm inan temzlik yaptim 3yillk evliyim bde 1buck yasinda kizm varr kaynanm isten gldi bi eline saglik demedii dahada bugun gldim her yer gene ayni girumceme dedim bu kadar hizli nasl dagitilir bilemedimm
Yarım fincanın elimde her yerde gezerim
Makinaya çamaşır vs atarım ya da çıkarırım bitince de bırakırım orda ya da unuturum yarım kalır. Ama temiz bardaklar dolabı orda derse ben de garipserdim
Ayakkabılığa gelince dar bir ev girişte mutfak ve oraya ayakkabılık koymuş gibi düşündüm giderken alıyorsun gelince bırakıyorsun bana o nedenle garip gelmedi
Ay bence de niye banane olsun ki kv evi. Mecburen gidiyorsun haftalarca kalıyorsun yerine göre. Ne diycez pissiniz gelmeyiz mi diycez yani. Ortada küslük yoksa kocamızın hatrına gidiyoruz ve pis ise rahatsız da olunuyor. Bırakın onu temiz olsa da başkalarının kullandığı bi banyo tuvalet olduğu için rahatsız olunuyor. Anlamıyorum sanane diyenleriBu ara kk da bir sanane moda oldu, o zaman konu açmaya gerek yok ki herkesin hayatı kendine, bize ne yani
Gitmemek her zaman mümkün olmuyo babam da bizi götürürdü babanneme, o bide yeni temizlendi diye iş de yaptırmazdı yastık yorgan çarşaf yırıl yırıl kokardı bayılırdık sabaha kadar
Ay bence de niye banane olsun ki kv evi. Mecburen gidiyorsun haftalarca kalıyorsun yerine göre. Ne diycez pissiniz gelmeyiz mi diycez yani. Ortada küslük yoksa kocamızın hatrına gidiyoruz ve pis ise rahatsız da olunuyor. Bırakın onu temiz olsa da başkalarının kullandığı bi banyo tuvalet olduğu için rahatsız olunuyor. Anlamıyorum sanane diyenleri
çok yaşa emi! Bende onu çok merak ettim kadının kilosunu niye,söyleme gereği,duyuyorsun.Öyle alışmışlarsa senin yapabileceğin bir sey yok bu yaştan sonra temiz ve duzenli olmayı öğretemezsin insanlara. Ya gitmeyeceksin ya gidince toplamayacaksın ya da bu sekilde kabulleneceksin.
Görümcenin 157 kg oldugunu neden belirttin?