- 26 Temmuz 2013
- 411
- 648
Off sanki benim kaynanamin evini anlatmissiniz suan bile tiksinti geldi, yemin ediyorum benimkinin evi daha berbat durumda yatak odasinda dolap var ama dolap bombos butun kiyafetler yerlerde, camasir katlamak ne demek bilmiyor kadin camasirlari topladigi gbi yere atiyor bitek yatak odasina atsa gene iyi evin giris kismi bi yigin kiyafet dolu, utu bilmez temizlik bilmez banyosu ve tuvaleti berbat durumda midem bulaniyo onun evinde asla kullanmiyorum tuvaleti, birde mutfak en berbati bulasik makinasi oldugi halde bulasiklar surekli tezgahin ustunde yikama huyu da yok akitip akitip tekrar kullaniyo iyyy bide kalmis yemekleri asla dokmez yemek tencerede kuflenene kadar durur ancak kuflendikten sonra atar yemegi...
Bide ben altli ustlu oturuyorum onceden uste ciktigimda midem bulana bulana ortaligi temizlemeye baslardim sonra bigun kaynanam bana cok agir bi laf etti nankorluk etti simdi daha da elimi bi yere surmuyorum uste artik cok nadir cikiyorum ama sonra kendimi evime zor atiyorum ki bende duzen takintisi vardir ben ortalikta hicbisey olmasina gelemiyorum icim daraliyo... Bide evi o kadar igrenc kokuyorki nasil ici rahat edip o evde duruyo anlamiyorum, kaynim ve kaynatam surekli kiziyolar uyariyolar ama yinede is yapmiyo kadin, tarlasi falan var surekli tarlada duruyoki evde is yapmasin bahanesi olsun diye... Pis insanlarla birlikte hic yasanmiyo vallahi bide bnm kaynana tam cadi bizede yapmadigi kotuluk kalmiyoya iyice tiksindiriyo kendini
Bide ben altli ustlu oturuyorum onceden uste ciktigimda midem bulana bulana ortaligi temizlemeye baslardim sonra bigun kaynanam bana cok agir bi laf etti nankorluk etti simdi daha da elimi bi yere surmuyorum uste artik cok nadir cikiyorum ama sonra kendimi evime zor atiyorum ki bende duzen takintisi vardir ben ortalikta hicbisey olmasina gelemiyorum icim daraliyo... Bide evi o kadar igrenc kokuyorki nasil ici rahat edip o evde duruyo anlamiyorum, kaynim ve kaynatam surekli kiziyolar uyariyolar ama yinede is yapmiyo kadin, tarlasi falan var surekli tarlada duruyoki evde is yapmasin bahanesi olsun diye... Pis insanlarla birlikte hic yasanmiyo vallahi bide bnm kaynana tam cadi bizede yapmadigi kotuluk kalmiyoya iyice tiksindiriyo kendini