kaynanm görümcemm cokk piss

Off sanki benim kaynanamin evini anlatmissiniz suan bile tiksinti geldi, yemin ediyorum benimkinin evi daha berbat durumda yatak odasinda dolap var ama dolap bombos butun kiyafetler yerlerde, camasir katlamak ne demek bilmiyor kadin camasirlari topladigi gbi yere atiyor bitek yatak odasina atsa gene iyi evin giris kismi bi yigin kiyafet dolu, utu bilmez temizlik bilmez banyosu ve tuvaleti berbat durumda midem bulaniyo onun evinde asla kullanmiyorum tuvaleti, birde mutfak en berbati bulasik makinasi oldugi halde bulasiklar surekli tezgahin ustunde yikama huyu da yok akitip akitip tekrar kullaniyo iyyy bide kalmis yemekleri asla dokmez yemek tencerede kuflenene kadar durur ancak kuflendikten sonra atar yemegi...
Bide ben altli ustlu oturuyorum onceden uste ciktigimda midem bulana bulana ortaligi temizlemeye baslardim sonra bigun kaynanam bana cok agir bi laf etti nankorluk etti simdi daha da elimi bi yere surmuyorum uste artik cok nadir cikiyorum ama sonra kendimi evime zor atiyorum ki bende duzen takintisi vardir ben ortalikta hicbisey olmasina gelemiyorum icim daraliyo... Bide evi o kadar igrenc kokuyorki nasil ici rahat edip o evde duruyo anlamiyorum, kaynim ve kaynatam surekli kiziyolar uyariyolar ama yinede is yapmiyo kadin, tarlasi falan var surekli tarlada duruyoki evde is yapmasin bahanesi olsun diye... Pis insanlarla birlikte hic yasanmiyo vallahi bide bnm kaynana tam cadi bizede yapmadigi kotuluk kalmiyoya iyice tiksindiriyo kendini :mad:

Off sanki benim kaynanamin evini anlatmissiniz suan bile tiksinti geldi, yemin ediyorum benimkinin evi daha berbat durumda yatak odasinda dolap var ama dolap bombos butun kiyafetler yerlerde, camasir katlamak ne demek bilmiyor kadin camasirlari topladigi gbi yere atiyor bitek yatak odasina atsa gene iyi evin giris kismi bi yigin kiyafet dolu, utu bilmez temizlik bilmez banyosu ve tuvaleti berbat durumda midem bulaniyo onun evinde asla kullanmiyorum tuvaleti, birde mutfak en berbati bulasik makinasi oldugi halde bulasiklar surekli tezgahin ustunde yikama huyu da yok akitip akitip tekrar kullaniyo iyyy bide kalmis yemekleri asla dokmez yemek tencerede kuflenene kadar durur ancak kuflendikten sonra atar yemegi...
Bide ben altli ustlu oturuyorum onceden uste ciktigimda midem bulana bulana ortaligi temizlemeye baslardim sonra bigun kaynanam bana cok agir bi laf etti nankorluk etti simdi daha da elimi bi yere surmuyorum uste artik cok nadir cikiyorum ama sonra kendimi evime zor atiyorum ki bende duzen takintisi vardir ben ortalikta hicbisey olmasina gelemiyorum icim daraliyo... Bide evi o kadar igrenc kokuyorki nasil ici rahat edip o evde duruyo anlamiyorum, kaynim ve kaynatam surekli kiziyolar uyariyolar ama yinede is yapmiyo kadin, tarlasi falan var surekli tarlada duruyoki evde is yapmasin bahanesi olsun diye... Pis insanlarla birlikte hic yasanmiyo vallahi bide bnm kaynana tam cadi bizede yapmadigi kotuluk kalmiyoya iyice tiksindiriyo kendini :mad:
Ayy kuzum ayni ya napcz bilemedimm bayramda 3 gun burda kaldm inan temzlik yaptim 3yillk evliyim bde 1buck yasinda kizm varr kaynanm isten gldi bi eline saglik demedii dahada bugun gldim her yer gene ayni girumceme dedim bu kadar hizli nasl dagitilir bilemedimm

iiyyyk midem bulandi.Oyle insanlar benim evime geldigi zaman bile ben rahatsiz oluyorum.Evlerinin pisligini bana tasiyolarmis gibi hissediyorum

157 kg olan görümceniz belki hastadır bana kilosunu yazarak pek iyi niyetli gelmediniz.
Kayınvalideniz de belki de pistir. Nişanlıyken de pis değil miydi mesela ben de bunu merak ettim. Bu erkek aileleri nedense evlenildiğinde batıyor göze. Nişanlılık dönemi asıl uyumu anlama dönemidir. Neyse. Bir insan pis ise pistir zaten. Önceden temizse de sorunları vardır şimdi demekki. Ben yadırgayamadım. Yardım ederdim ya da bir kadın çağırırdım eve "anne bak çok dağılmış ortalık temizlensin" derdim.

Kaynanm calisiyoo 23 yasindada gorumcam var 157 kilo ama evleri felaket pisluk anlaticak gbii degill banyoda bardaklar var dusununn mutfkta ayakkabilik yatak odasina girseniz kiyaftlerden kaybolursunz inanin ben her geldigimde toplamaktan yoruldum gelmesen olmuyo gelsende temizlemen gerekiyo yoksa yemek yiyemiyoz tualetimi bile yapamiyomm napmam gerek bnm fikirlere ihtiyacim varr:KK43:
gitme yada mecbur gidiyorsan yemegini orda yeme
kilo yu anlamadım ben belki hastadır ondan kilo akıyor bide temizlikle kilonun ne alakası var

Kaynanm calisiyoo 23 yasindada gorumcam var 157 kilo ama evleri felaket pisluk anlaticak gbii degill banyoda bardaklar var dusununn mutfkta ayakkabilik yatak odasina girseniz kiyaftlerden kaybolursunz inanin ben her geldigimde toplamaktan yoruldum gelmesen olmuyo gelsende temizlemen gerekiyo yoksa yemek yiyemiyoz tualetimi bile yapamiyomm napmam gerek bnm fikirlere ihtiyacim varr:KK43:
eşin bunun farkında degıl mı?
bir insanın evine gitmemek için ciddi sebepler
banyoda bardaklar ve mutfakta ayakkabı
gidilse de o evde su bıle içilmez.

hangi mantık mutfağa ayakkabilik banyoya bardak koyar cidden soruyorum bunu?

bu pislik değil mekanların kullanımını yanlış anlamak bence :KK70:

kilo kısmına takımıycam çünkü konu içinde anlatılanlar zaten yeterince absürd.

Banyoda temiz bardak mı duruyor yoksa kirli mi kalmış anlamadım

Zira kirli bardak benim banyomda da olabilir

Mutfaktaki ayakkabılık da sorun ne anlayamadım ayakkabıyı alır ve koyarsın içinde yemek pişirmedikten sonra ayakkabı ne yapar

O pisliğin içinde hala yemek yiyiyorsa görümcem .Evet kilosuna da takarım ben.Zıkkımın kökünü yesin daha derim.Hastaysa doktora gider,tedavi olur.

Konu sahibi elini bile sürme.Bu kadar net ,hala yemek yiyemiyoruz diyorsunuz.Yemeyin efendim.Annenizede söyleyin bunlar bu model diye tamam.Kaynananızla ,görümceniz nasıl olsa sizin yapacağınızı biliyorlar ondan birazda salmışlar.Artık temizlemeyin,gerekirse uğramayın.Belki utanırlarda yola gelirler

Banyoda temiz bardak mı duruyor yoksa kirli mi kalmış anlamadım

Zira kirli bardak benim banyomda da olabilir

Mutfaktaki ayakkabılık da sorun ne anlayamadım ayakkabıyı alır ve koyarsın içinde yemek pişirmedikten sonra ayakkabı ne yapar
ammada normal karşılamışsın?
banyoda bardak ne arar? orda mı kullanıyorsun yoksa gelip geçerken oraya mı bırakıyorsun?
mutfakta ayakkabılık dolayısıyla ayakkabı ne arar? ayakkabıyı çıkarıp oraya mı koyacaklar?
Aklıma mukayyet ol Allahım

Yapmayın efendim temizlik filan madem mideniz kalkıyor. İnsanlara bu zamandan sonra öğretemezsiniz ki

bazı insanlarda temizlik hassasiyeti olmuyor ve sen bunu değiştiremezsin. o yüzden de ya gitmeyeceksin gidersen de sadece kullanacağın bardağı vs. temizle senin temizleme davranışın bu yaşayış tarzına ödül olur sana söyleyim. nasıl olsa gelin geliyor derler.

X