Kaynanaya nasıl hesap sorulur

aaaaa beeee kaynana naptın bize derdim :KK76::KK76::KK76:
:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:

ps : sakın öyle birşey yapma. eşin çok tehlikeli. geçmişi geçmişte bırak ve yeni yerine huzurla git.

Çok istiyorsa esin hesap sorsun. Sakin ben kkv ile kp de öyle birsey yapacak oldum sinir krizi gecirttiler bana. Herseyi inkar ettiler

Ne hesap sorması nerden çıkmış :KK12:hiç doğru bişey değil zaten mesafeniz var,yol üstünden geçerken uğrayın :KK56:eşinizde ne fenamış be töbe töbe :KK43:

Sakin sakin hesap sormaya kalkma, esinde cok tuhafmis yani hesap soracaksa kendi sorsun seni ortaya yem atiyo gibi... Zaten tayin almissiniz tasiniyomussunuz ne mutlu size giderken bi elveda deyip gidin hic yuzgoz olmayin sinirlerinizi bos yere yipratmayin bi bayramda seyranda yuzyuze gelirsiniz olur biter Allahim bana da nasip et ins

Bence sormayın zaten bu ana kadar bu konuyla utanmadılarsa sen birşey söylesen bile umursamazlar sende üzüldüğünle kalırsın birşey denmesi gerekirse eşin konuşsun laf açılırsa arada birşeyler sölersin dert etme

Canım sana Hayatın püf nokataları.... Sorunun kendinde olduğunu anlamayan İnsanlar çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur !... Vefasız insandan vefa bekleme ! Çünkü hayat onlarla uğraşmak için çok kısa kalbindeki kirli isimleri sil... Rabbim evinizden huzuru daim etsin inşallah canım amin

Neyin hesabını soracakmışsınız? Varsa bir sıkıntı eşiniz halletsin.
Çocukça bişey bu.

Bir yıldır oyle kotu günler geçirdim ki bide tayin cikti ev topladım falan derken cok yoruldum simdi isin yoksa git onlara dert anlat :KK43:

Oda zor karşında ki sen ne kadar anlatsan da bakalım senin derdini anlayacak mi. Bazı insanlar sadece ben demeyi biliyor. Benim kaynanamda iyidir hoştur simdi fakat ilk 3 ay ne sorunlar yaşadım onunla. Anlattım anlamadı en sonunda boşverdim bosverince takmadigimi gore gore düzeldi .

Kv nize hesap sorunca herşey düzelecek mi sanıyor eşiniz. Tam aksine daha kötü bir hal alır. Sizi seven biri olsa belki işe yarar ama sevmiyorsa ne işe yarayacak. Birde tartışmaya döner olay muhakkak. Busefer eşinde başlar yok Anama saygısızlık ettin bilmem ne diye

bence eşiniz çocuk gibi davranmış. kendisi söylemeli muhatap olmalı bence ailesiyle. ve neden hesap soracağınızı cidden anlamadım. aileler bizi evlendirmek zorunda mı? hele bu zamanda varlıklı bir aile değilse mecbur değil bence. biz de düğünümüzü vs. her şeyi kendimiz yaptık. ama yanlış anlamayın kimseye de hesap sorma düşüncesinde olmadık. size karşı mesafeli davranmışlar bunu sorabilirsiniz. kabahatim mi vardı neden böyle davrandınız diye. ama yapmadıklarının hesabını sorma düşüncesi doğru değil bana göre.

Merhaba kızlar kaynanama gitmediğim icin esimle Tartışmalar yaşadık. Ve sonunda esim gidip hesap sormam gerektiğine beni ikna etti aslında ikna etti demiyelimde birazda mecbur kaldım tayinimiz cikti gidiyoruz ve yolumuzun üzerindeler hem mecburiyet hem kin nefret :KK66: neyse gidip hesap soracakmışım, en bastan beri bana Yaptıklarının ve yapmadıklarının bir bir Hesabını soracakmisim sizce bu nasıl olur , nasıl gidiyim nereden Başlayim ha bu arada ilk günden sevmedi beni kaynanam. Ve hic bisey yapmadılar herseyimizi kendimiz yaptık o kadar ki ben onların memleketindeki dugun icin kuaföre bile tek basıma gittim ne gorumcem ne kaynanam kimse teşrif etmediler ...
Aile evladına yardım etmeli bence hesap tabi ki sor. Hiç bişey yapmayip acitasyon yapmalarına izin verme

"Hesap Sorma" değil de "Eteğinde ki taşları dök, ne olacaksa olsun" çıkışı olabilir mi bu?

Yerinizde olsam bu tuzağa düşmem.. Geçmişe yönelik atışmalar, eğer karşınızda ki üslubunu muhafaza edebilecek, kültürlü biri değilse, hiçbir işe yaramayacağı gibi işleri daha da çığırığından çıkarabilir. Erkekler bu tarz çıkışların belki her şeyi düzeltebileceğine inanır ama daha çok sarpa sarabilir.
Bence gidin.. Durgun, mesafeli bir şekilde oturun. Asla yüz göz olmayın, yatıya da kalmayın. Size nasıl muamele edildiğine bir bakın bakalım. Belki hatalarını size iyi davranmaya çalışarak telafi edecekler. Bir ortamı tartın.. Veyahut hiçbir şey olmamış gibi davranacaklar.. Ne yapacakları hususunda bir bilginiz var mı? Eşiniz kendileriyle görüşmeyi sürdürüyorsa eğer, sizinle ilgili hiç şikayet etmişler mi mesela? Belki amaç, karşılıklı "Etekte ki taşları döktürmek de olabilir" Konunuzun hepsini okuyamadım, kusura bakmayın..
Onlar konu açarlarsa, üslubunca kırgınlıklarımı sıralarım ve benimle yüz göz olabilecekleri herhangi bir çirkin tavırda da bulunmam.. Ve ne olursa olsun arada ki mesafeyi "Can ciğer veya samimi" bir aşamaya da çekmem.. Gider, oturur kalkarım, kinim geçmiyorsa..

aman boşver
ama şimdilik! eğer sana bır adım atar ve sataşmaya çalışır veya laf sokarsa işte orada kusarsın içindekılerı :KK53:

Yapma sakin ama bundan sonra o sessiz gelinde olma. Valla ben ilk yuz yuze gelecegimiz ani bekliorum anne degil kaynana diye hitap edecem mesela

Simdi canim ellerini beline koyuyosun, dizlerinden birini kirip,assgi yukari duzgun araliklarla mutemadiyen sallaniyosun.

Konuya baslarken agzinin kenarinda hafif bi siritma,ama kaslar catik konuya giriyosun.

Unutulmamasi gereken kelime ve cumleler; " bana bak bana, kaynanaysan kaynanaligini bil, oglunu da alip gidiyorum,oh olsun,sen ne yaptin ki,senden ne gorduk ki, hahayt,caart kaba kaaaaat"

Allah akil ve birlikte fikir versin,basta esinize..

Baskasinin aklıyla hareket etmeyin
Bu kisi esiniz olsa dahi
Artik kimseye güven olmuyor
Siz kötü olunca nolck?
Esiniz için hava hoş

Nasıl olsa tayiniz çıkmış gidiyorsunuz. Ben sizin yerinizde olsam hiç böyle şeylere girmezdim. Söylediğinize göre kayınvalideniz zaten size karşı ilgisiz ve sevmiyormuş. Açıkçası gidip kavga etseniz oğluna karşı kendini savunur. Gidin Allahaısmarladık deyin ve çıkın.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yarın gidecegiz galiba gelişmeleri yazarım ilk andan itibaren bakalım 1 yıl sonra neler yasayacağım mesela kaynanam benim evim kurulma aşamasında dahil 1 kere geldi ondada kor kere gelmiyecektimde esim yalnız yola çıkmasın diye gelmiste laf laf laf

X