Kaynana müsveddesi haketti canımanam sende ne fenaymışsın canım ya :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynana müsveddesi haketti canımanam sende ne fenaymışsın canım ya :))))
Bir yıldır oyle kotu günler geçirdim ki bide tayin cikti ev topladım falan derken cok yoruldum simdi isin yoksa git onlara dert anlatGidip mesafe koyum aranıza. Ama ortama esiniz baksın ve o açsın konuyu ana bir derdin mı varda böylesin falan filan gibi. Siz çok sert olmayın konuşma sırası size gelince bile. Haklıyken suçlu olmayın.
Fayda edermi dersiniz kendimi Çaresiz ve mutsuz hissediyorum o eve gitmek istemiyorum ;(ben sinir krizi geçirdim resmen kv yüzünden sonrasında bi güzel içimi döktüm ona bana bunları yaptınız die şimdi sesi çıkmıo ( şimdilik) bence güzel güzel konuşun ne hesap sorması normal olarak anlatın dinlemezse ben insanlık görevimi yaptım diyin sınırları çizdiğini söyleyin...
Iste çeneleri dursa aile aile degil ki bi tane akıllı yok içlerinde talihsiz ben düştüm içlerineEşin kendi ailesiyle kötü olmamak adına seni ortaya atmış.
Sakın öyle bir hata yapma, geçmişin hesabını sormak gibi
Bundan sonra bir şey derse sessiz kalmayıp cevabını usulünce verirsin
Ama bundan öncekiler için yapacak bir şey yok, ya olay olduğunda tepkini vereceksin ya da sessiz kaldıysan o konuyu unutacaksın.
Ama sakın ortada bir şey yokken gidip hesap sorma,
adamlar size karşı soğuk ve siz gitmiyorsunuz bunun için eşin git anamla hesaplaş diyor..afedersiniz de karı koca bu saygısız tutumu neye borçlusunuz?Merhaba kızlar kaynanama gitmediğim icin esimle Tartışmalar yaşadık. Ve sonunda esim gidip hesap sormam gerektiğine beni ikna etti aslında ikna etti demiyelimde birazda mecbur kaldım tayinimiz cikti gidiyoruz ve yolumuzun üzerindeler hem mecburiyet hem kin nefret neyse gidip hesap soracakmışım, en bastan beri bana Yaptıklarının ve yapmadıklarının bir bir Hesabını soracakmisim sizce bu nasıl olur , nasıl gidiyim nereden Başlayim ha bu arada ilk günden sevmedi beni kaynanam. Ve hic bisey yapmadılar herseyimizi kendimiz yaptık o kadar ki ben onların memleketindeki dugun icin kuaföre bile tek basıma gittim ne gorumcem ne kaynanam kimse teşrif etmediler ...
Esim gereksiz duygusal zaten annesi buna kustu düğünden sonra 6 ay konuşmadılar . Kaynanam benimle konuşuyordu arayıp laf sokuyordu falan neyse bi gun yine hesap sordu ve bende bir daha aramadım . Tam huzura erdim dedim kocamla barıştı bu seferde ben kotu oldum benim de kafam karıştı artık sağlıklı düşünemiyorum bilmiyorum ben nolcam boyleSen bağırırsan, o bağırırsa adı kavga olur. Sen susarsan, o bağırırsa o edepsiz olur misali hiç gerek yok bence. Eşiniz akıl vereceğine olay anlarında ağzını açsaymış. Senin haklı ve dolu olduğunu görünce aklınca yol vermiş bence hiç girme. Bi olay olursa patlarsın..
Tamda söylediğiniz gibi söylüyor sen zaten kotu gelinsin kaybedeceğin birsey yok diyor ;(Eşiniz annesinin hatalarını yüzüne söyleyemiyor, sizi doldurup doldurup üzerine salıyor, böylece hem annesi hatalarını görecek hem de iyi evlat olmaya devam edecek. E gelin zaten kötü bir şey değişmeyecek.
bence muhatap alıp hesap sormamak lazımMerhaba kızlar kaynanama gitmediğim icin esimle Tartışmalar yaşadık. Ve sonunda esim gidip hesap sormam gerektiğine beni ikna etti aslında ikna etti demiyelimde birazda mecbur kaldım tayinimiz cikti gidiyoruz ve yolumuzun üzerindeler hem mecburiyet hem kin nefret neyse gidip hesap soracakmışım, en bastan beri bana Yaptıklarının ve yapmadıklarının bir bir Hesabını soracakmisim sizce bu nasıl olur , nasıl gidiyim nereden Başlayim ha bu arada ilk günden sevmedi beni kaynanam. Ve hic bisey yapmadılar herseyimizi kendimiz yaptık o kadar ki ben onların memleketindeki dugun icin kuaföre bile tek basıma gittim ne gorumcem ne kaynanam kimse teşrif etmediler ...
Merhaba kızlar kaynanama gitmediğim icin esimle Tartışmalar yaşadık. Ve sonunda esim gidip hesap sormam gerektiğine beni ikna etti aslında ikna etti demiyelimde birazda mecbur kaldım tayinimiz cikti gidiyoruz ve yolumuzun üzerindeler hem mecburiyet hem kin nefret neyse gidip hesap soracakmışım, en bastan beri bana Yaptıklarının ve yapmadıklarının bir bir Hesabını soracakmisim sizce bu nasıl olur , nasıl gidiyim nereden Başlayim ha bu arada ilk günden sevmedi beni kaynanam. Ve hic bisey yapmadılar herseyimizi kendimiz yaptık o kadar ki ben onların memleketindeki dugun icin kuaföre bile tek basıma gittim ne gorumcem ne kaynanam kimse teşrif etmediler ...
tuttum seni nermin bendensin :)Benim gibi evden kov. Bir daha ne oğlunuzun ne torununuzun nede benim yüzümü göremeyeceksin de. Evime adım atamayacaksınız de. Kaynana ne kadar uzak o kadar iyi