Merhaba kızlar kaynanama gitmediğim icin esimle Tartışmalar yaşadık. Ve sonunda esim gidip hesap sormam gerektiğine beni ikna etti aslında ikna etti demiyelimde birazda mecbur kaldım tayinimiz cikti gidiyoruz ve yolumuzun üzerindeler hem mecburiyet hem kin nefretneyse gidip hesap soracakmışım, en bastan beri bana Yaptıklarının ve yapmadıklarının bir bir Hesabını soracakmisim sizce bu nasıl olur , nasıl gidiyim nereden Başlayim ha bu arada ilk günden sevmedi beni kaynanam. Ve hic bisey yapmadılar herseyimizi kendimiz yaptık o kadar ki ben onların memleketindeki dugun icin kuaföre bile tek basıma gittim ne gorumcem ne kaynanam kimse teşrif etmediler ...
Zaten degisik bir aile inanin bende anlamadım esim kendince sorduğunu düşünüyor ama faydalı olmadı diyor ben bugüne kadar hic bisey soylemedim hep dinledim. Simdi söyleyeceğimisim esime artık bisey soylemeyeceklermisönce yürek yemek gerek sanırım
şaka bir yana eşiniz niye hesap sormuyormuş onlardan
kendi söylesin
Zaten baska sehirlerdeydik bize 2 saatler ben düğünden sonra 1 kere gittim Ondada herzaman ki gibi gergindik...bence hiç bu şekilde ağız dalaşına girme....nasılsa tayiniz çıkmış.
Zaten degisik bir aile inanin bende anlamadım esim kendince sorduğunu düşünüyor ama faydalı olmadı diyor ben bugüne kadar hic bisey soylemedim hep dinledim. Simdi söyleyeceğimisim esime artık bisey soylemeyeceklermis
Zaten baska sehirlerdeydik bize 2 saatler ben düğünden sonra 1 kere gittim Ondada herzaman ki gibi gergindik...
hesabını herkes allaha ve kendi vicdanına versin .Merhaba kızlar kaynanama gitmediğim icin esimle Tartışmalar yaşadık. Ve sonunda esim gidip hesap sormam gerektiğine beni ikna etti aslında ikna etti demiyelimde birazda mecbur kaldım tayinimiz cikti gidiyoruz ve yolumuzun üzerindeler hem mecburiyet hem kin nefretneyse gidip hesap soracakmışım, en bastan beri bana Yaptıklarının ve yapmadıklarının bir bir Hesabını soracakmisim sizce bu nasıl olur , nasıl gidiyim nereden Başlayim ha bu arada ilk günden sevmedi beni kaynanam. Ve hic bisey yapmadılar herseyimizi kendimiz yaptık o kadar ki ben onların memleketindeki dugun icin kuaföre bile tek basıma gittim ne gorumcem ne kaynanam kimse teşrif etmediler ...
Esim biraz pasif kalıyor kaynanaminda umurunda degil oğlu zaten. Kaynim ve eltim onun dunyası biz zaten yokuz umurumdada degil kadının esim de gereksiz düşkün ailesine Anlatsam sabah olursen degıl bırı hesap soracaksa esın sormalı
bende oyle oluyor kaynanam benı kırdıkca esım ondan uzaklasıyor
nıye uzaksın dıye ogluna sordugundada; esım
eger sen benı sevsen benım mutlulugumu huzursuz etmezsın senın esımle ne gıbı bı sorunun olabılırkı tavrından rahatsızım dıyor konuyu kapatıyor
bence olması gerekende bu sızı nıye yuz goz yapıyorkı esınız
kaynananızın yaptıkları sızın sorununuz degıl o kadının sorunu ve esınızın kırılması gerek en cok
ozaman sız hıc oralı olmayınEsim biraz pasif kalıyor kaynanaminda umurunda degil oğlu zaten. Kaynim ve eltim onun dunyası biz zaten yokuz umurumdada degil kadının esim de gereksiz düşkün ailesine Anlatsam sabah olur
Benim gibi evden kov. Bir daha ne oğlunuzun ne torununuzun nede benim yüzümü göremeyeceksin de. Evime adım atamayacaksınız de. Kaynana ne kadar uzak o kadar iyiMerhaba kızlar kaynanama gitmediğim icin esimle Tartışmalar yaşadık. Ve sonunda esim gidip hesap sormam gerektiğine beni ikna etti aslında ikna etti demiyelimde birazda mecbur kaldım tayinimiz cikti gidiyoruz ve yolumuzun üzerindeler hem mecburiyet hem kin nefretneyse gidip hesap soracakmışım, en bastan beri bana Yaptıklarının ve yapmadıklarının bir bir Hesabını soracakmisim sizce bu nasıl olur , nasıl gidiyim nereden Başlayim ha bu arada ilk günden sevmedi beni kaynanam. Ve hic bisey yapmadılar herseyimizi kendimiz yaptık o kadar ki ben onların memleketindeki dugun icin kuaföre bile tek basıma gittim ne gorumcem ne kaynanam kimse teşrif etmediler ...
hakkaten yaptınız mıBenim gibi evden kov. Bir daha ne oğlunuzun ne torununuzun nede benim yüzümü göremeyeceksin de. Evime adım atamayacaksınız de. Kaynana ne kadar uzak o kadar iyi
Benim gibi evden kov. Bir daha ne oğlunuzun ne torununuzun nede benim yüzümü göremeyeceksin de. Evime adım atamayacaksınız de. Kaynana ne kadar uzak o kadar iyi
Tabi canım geçenlerde konu açmıştım orda hepsini anlattımhakkaten yaptınız mı