Kaynanaya nasıl hesap sorulur

Balismira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
218
112
Merhaba kızlar kaynanama gitmediğim icin esimle Tartışmalar yaşadık. Ve sonunda esim gidip hesap sormam gerektiğine beni ikna etti aslında ikna etti demiyelimde birazda mecbur kaldım tayinimiz cikti gidiyoruz ve yolumuzun üzerindeler hem mecburiyet hem kin nefret neyse gidip hesap soracakmışım, en bastan beri bana Yaptıklarının ve yapmadıklarının bir bir Hesabını soracakmisim sizce bu nasıl olur , nasıl gidiyim nereden Başlayim ha bu arada ilk günden sevmedi beni kaynanam. Ve hic bisey yapmadılar herseyimizi kendimiz yaptık o kadar ki ben onların memleketindeki dugun icin kuaföre bile tek basıma gittim ne gorumcem ne kaynanam kimse teşrif etmediler ...

bizde her şeyimizi kendimiz yaptık bunda ne var, eşinizde ilginçmiş annesinden babasından hesap sorduruyor, bence zaten gidiyormuşsunuz hesap sormak yerine mesafe koyun

önce yürek yemek gerek sanırım
şaka bir yana eşiniz niye hesap sormuyormuş onlardan
kendi söylesin
Zaten degisik bir aile inanin bende anlamadım esim kendince sorduğunu düşünüyor ama faydalı olmadı diyor ben bugüne kadar hic bisey soylemedim hep dinledim. Simdi söyleyeceğimisim esime artık bisey soylemeyeceklermis

eşiniz çok akıllı bence, kendi değil sizi kötü ediyor, sonra da kv tarafı sizin hep doldurduğunuzu falan düşünücek, bence hesap sormayın, o sizin yapacağınız bir şey değil, eşinizin yapması lazım ama eşiniz baya bir akıllı bu konuda

hesabını herkes allaha ve kendi vicdanına versin .
Yargıç mısınız neyin hesabı bu?

sen degıl bırı hesap soracaksa esın sormalı
bende oyle oluyor kaynanam benı kırdıkca esım ondan uzaklasıyor
nıye uzaksın dıye ogluna sordugundada; esım
eger sen benı sevsen benım mutlulugumu huzursuz etmezsın senın esımle ne gıbı bı sorunun olabılırkı tavrından rahatsızım dıyor konuyu kapatıyor
bence olması gerekende bu sızı nıye yuz goz yapıyorkı esınız
kaynananızın yaptıkları sızın sorununuz degıl o kadının sorunu ve esınızın kırılması gerek en cok

Gidip mesafe koyum aranıza. Ama ortama esiniz baksın ve o açsın konuyu ana bir derdin mı varda böylesin falan filan gibi. Siz çok sert olmayın konuşma sırası size gelince bile. Haklıyken suçlu olmayın.

Esim biraz pasif kalıyor kaynanaminda umurunda degil oğlu zaten. Kaynim ve eltim onun dunyası biz zaten yokuz umurumdada degil kadının esim de gereksiz düşkün ailesine Anlatsam sabah olur

Esim biraz pasif kalıyor kaynanaminda umurunda degil oğlu zaten. Kaynim ve eltim onun dunyası biz zaten yokuz umurumdada degil kadının esim de gereksiz düşkün ailesine Anlatsam sabah olur
ozaman sız hıc oralı olmayın
sız konusunca kaynanan daha da carlıcak esınde sessız kalıcak daha kotu duruma dusuceksın
gıdersın mısafır gıbı oturursun resmı resmı bıseye karısmazsın bıttı gıttı
konusmakla cozulecek olsa sımdıye cozulurdu bu kaynana mevzuları :)

Benim gibi evden kov. Bir daha ne oğlunuzun ne torununuzun nede benim yüzümü göremeyeceksin de. Evime adım atamayacaksınız de. Kaynana ne kadar uzak o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…