- 20 Haziran 2015
- 34
- 9
Ku
kusura bakma ama cnm bi cok arkadas kv iyi niyetli yaklasmani duzgunlukle anlatmani soylemis evet dogru olanda bu zaten ama senin kv bence bilincli yapiyo ve seni esine beceriksiz gibi gostermeye afedersinde sanku esinle arani acmaya calisiyor gibu bi tutum icinde ve kv o kadar kurnaz ki iyi niyetli gibi gosterir kendilerini cunku cocuklarini tanirlr kandirma yollarini iyi bilirler sakin taviz verme ona anladigi dilden konus evi temizleyince arkandan o mu temizlio birak once o temizlesin arkasindan sen temizle ve onun sana yaptigini sen ona yap birak biraz izle hareketlerini sakin ol sonra anlarsin nasil bi hamle yapacagini o yapmadan sen yap madem yaris istiyor buyur hodri meydan o nasil sinsilik yapio maalesef sende onu kendi silahiyla vur belki bu sekilde anlar bircok kaynanaya iyilikle yaranamazsin cok azdir oyle kv sayisi ..o tilkiyse sende kuyrugu olacaksinÇok sağolun iyi temenniniz için. Kendini benimle yarıştırmasından bıktım. Ben bir odayı temizlerim. Arkadam o aynı odaya girip benim yerleştirdiğim eşyaları çok daha farklı yerlere koyar. Yer açtın deyip herşeyi her yere yayıyor. Sonra eşimi çağırıp gösteriyor "bak ne güzel oldu" diye. Sanki ben kötü yapıyorum o daha iyi yapıyor. En basitinden bankamız transfer oldu. Kaynanam da aynı bankayı kullanıyor. Onun başvurusu aynı gün olmuş bizimki bir hafta sürdü. Tutturdu beni seviyorlar sizi sevmiyorlar diye. Haşlanmış yumurtamızı bile kıyaslıyor. Onun yumurtası daha tazeymiş benimki bayatmış. Ben iyi seçemiyormuşum. Neler neler. Yıldım artık