- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi inciragaci
-
Kaynanam Kötü Bir Kadın Olsa Bile (ki Melek Gibidir) Kendi Çıkarlarım İçin Asla Kullanmam..
Kendimi de Hiç Riske Atmam..
İstemiyorsam Gelmeyecek Arkadaş, Ötesi Yok Yani Bu İşin..
balayımı annemlerin yazlıgında kayınvalidem kayınpederim görümcem ve kayınvalidemin kardeşi ve eşimin kuzeniyle geçirmiştim hey Allahım nasıl bunu kabul etmişim anlamıyorum
canım bence sen balayına filan gitmemişsin müsait olduğunuzca tekrar çıkın benceeee gıcık oldum sizinkilere haabalayımı annemlerin yazlıgında kayınvalidem kayınpederim görümcem ve kayınvalidemin kardeşi ve eşimin kuzeniyle geçirmiştim hey Allahım nasıl bunu kabul etmişim anlamıyorum
ben de gerdek denen şeye onların evinde girmiştim neyse ki hastaydım bi halt olmadı neyse efendim..sabaha topluca geldiler kahvaltıya görümcemler eltimler kaynımın bi arkadaşı düşünün bizim kaldığımız eve kahvaltıya geliyorlar..ve bir sürü düğün gecesinden kalmış bulaşık onları da onlar gelmeden kalkıp yıkadım..ne salakmışım.düğünde takılan bütün çeyrekleri ve paraları saydılar ve aldılar bana hiçbirşey takmadıkları gibi..sonra hadi hep beraber denize gidelim dedilerrrr aaaayyyyyy neyse ki gitmedik...düşündükçe çıldırıyorum ne salakmışım yaaaa..şimdi olsa yapar mıydım çok yüreğime batıyor çokkkkkk......
ben eşime dedim ki benim hayalim kendi evimde girmek o geceye beni kucağında geçirsin isterdim kapıdan klasik ama romantik sonuçta benim hayalim..ama o dedi kiiiiiii annemlerin hayali onların evinde girilmesi ve bunu yapmazsam aramız çok kötü olur...ne kadar kötü olabilirdi ki..hala kendime çok kızıyorum çok..eve girerken de evde 30 kişiden fazla insan vardı oturdular bi de bizimle sonra gittiler giderken babası diyor ki sabah 9 da geliriz haaa...Allah tan ben o günü ahirette tekrar istiyorum bu sefer kusursuz...aynı durumu bende yaşadım malesef kaçışımda olmadı üstelik yalnız kalabileceğimiz başka bi çok ev varken insanın o kargaşada aklına gelmiyor ..şimdiki aklım olsaydı hadi 2 günlüğüne güzel bi yere gitmeden veya evimize gitmeden olmaz derdim ......düşüncesizlikmi başka bişeymi bu anlamadım....
O da yüzsüzlük olmuş
Birşey sorucam kayınpeder sağ mı? Eğer sağ ise kayınpederle gitsin.Ama rahmetli ise gidecek kimsesi yoktur gelsin sizinle.
:)))yok bi de aynı odada kalsalardıtövbe tövbeeeee
Kaynanam Kötü Bir Kadın Olsa Bile (ki Melek Gibidir) Kendi Çıkarlarım İçin Asla Kullanmam..
Kendimi de Hiç Riske Atmam..
İstemiyorsam Gelmeyecek Arkadaş, Ötesi Yok Yani Bu İşin..
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, benim de farklı bakış açılarına ihtiyacım vardı. benim kayınvalidemle gitmek istemeyişimin sebebi biraz da kişiliği sanırım. hep kendi dediği olsun ister, herkesi yönetmeye çalışır.
ben eşime dedim ki benim hayalim kendi evimde girmek o geceye beni kucağında geçirsin isterdim kapıdan klasik ama romantik sonuçta benim hayalim..ama o dedi kiiiiiii annemlerin hayali onların evinde girilmesi ve bunu yapmazsam aramız çok kötü olur...ne kadar kötü olabilirdi ki..hala kendime çok kızıyorum çok..eve girerken de evde 30 kişiden fazla insan vardı oturdular bi de bizimle sonra gittiler giderken babası diyor ki sabah 9 da geliriz haaa...Allah tan ben o günü ahirette tekrar istiyorum bu sefer kusursuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?