Kaynanasını da tatile götüren var mı?

hahahah kaynananı cok sevdım uyanık bı kadın valla evını ozleyen kadın tatıl lafını duyunca keyfımz gayet yerınde demıs yaa ayy cnm bnm yaa cok uyanık valla .neyse anlasılan sen kaynanayla gıtmek ıstemıyorsun ,sende haklsın tabı dogumdu faln derken tatıl yapamamamssn ,bunu esıne soyle ,esın annesıne guzelce anlatsn .dogumdan dolayı tatıl yapamadık ,bas basa kalmak ısıyorz seklınde ıfade etsn .senın soylemen yanls anlasılabılr .ama kayananan ole sorunlu bır ınsan degılsede bı zararı olucagnı zannetmem .ztn cok heves etms gıtsn o da sızınle yazık kadıncagıza ya

balayımı annemlerin yazlıgında kayınvalidem kayınpederim görümcem ve kayınvalidemin kardeşi ve eşimin kuzeniyle geçirmiştim hey Allahım nasıl bunu kabul etmişim anlamıyorum

Kaynanam Kötü Bir Kadın Olsa Bile (ki Melek Gibidir) Kendi Çıkarlarım İçin Asla Kullanmam..
Kendimi de Hiç Riske Atmam..
İstemiyorsam Gelmeyecek Arkadaş, Ötesi Yok Yani Bu İşin..

Ama Bana Sorarsan; Sen Olsan Götürür müsün Arkadaşım Diye...

Yemin Ederim Keşke Fırsatımız Olsa da Götürsem..
Sabahlara Kadar Makara Kukara Yaparız..

Ve sonuç... İşlerimi erken toparlayıp 2 gün önceden izne ayrıldım. "Anne siz de burda bizim yüzümüzden çok sıkıldınız, ben artık evdeyim. isterseniz uçak biletlerinizi alabilirim" dedim. sorun olmadı çok şükür. eşimle başbaşa güzel bi tatil yaptık, çok iyi geldi. çocuk doğduğundan beri birbirimize çok az vakit ayırdığımızı farkettim. kızıma bakmak da sorun olmadı. babasıyla denizde çok eğlendiler. hayatımın en güzel tatiliydi :)

balayımı annemlerin yazlıgında kayınvalidem kayınpederim görümcem ve kayınvalidemin kardeşi ve eşimin kuzeniyle geçirmiştim hey Allahım nasıl bunu kabul etmişim anlamıyorum
canım bence sen balayına filan gitmemişsin müsait olduğunuzca tekrar çıkın benceeee gıcık oldum sizinkilere haa

başka derdim yokta bide kaynanamı tatile götürcem....hiç gitmemeyi tercih ederim...
ben onu tatile değil götürsem götürsem katile götürrüm...

ben de gerdek denen şeye onların evinde girmiştim neyse ki hastaydım bi halt olmadı neyse efendim..sabaha topluca geldiler kahvaltıya görümcemler eltimler kaynımın bi arkadaşı düşünün bizim kaldığımız eve kahvaltıya geliyorlar..ve bir sürü düğün gecesinden kalmış bulaşık onları da onlar gelmeden kalkıp yıkadım..ne salakmışım.düğünde takılan bütün çeyrekleri ve paraları saydılar ve aldılar bana hiçbirşey takmadıkları gibi..sonra hadi hep beraber denize gidelim dedilerrrr aaaayyyyyy neyse ki gitmedik...düşündükçe çıldırıyorum ne salakmışım yaaaa..şimdi olsa yapar mıydım çok yüreğime batıyor çokkkkkk......

aynı durumu bende yaşadım malesef kaçışımda olmadı üstelik yalnız kalabileceğimiz başka bi çok ev varken insanın o kargaşada aklına gelmiyor ..şimdiki aklım olsaydı hadi 2 günlüğüne güzel bi yere gitmeden veya evimize gitmeden olmaz derdim ......düşüncesizlikmi başka bişeymi bu anlamadım....

ben eşime dedim ki benim hayalim kendi evimde girmek o geceye beni kucağında geçirsin isterdim kapıdan klasik ama romantik sonuçta benim hayalim..ama o dedi kiiiiiii annemlerin hayali onların evinde girilmesi ve bunu yapmazsam aramız çok kötü olur...ne kadar kötü olabilirdi ki..hala kendime çok kızıyorum çok..eve girerken de evde 30 kişiden fazla insan vardı oturdular bi de bizimle sonra gittiler giderken babası diyor ki sabah 9 da geliriz haaa...Allah tan ben o günü ahirette tekrar istiyorum bu sefer kusursuz...

O da yüzsüzlük olmuş
Birşey sorucam kayınpeder sağ mı? Eğer sağ ise kayınpederle gitsin.Ama rahmetli ise gidecek kimsesi yoktur gelsin sizinle.

kayınpeder sağ. ve kayınpederim gezmeyi seven bi insan kayınvaldeme dese tatile gidelim gitmez kaynanam onunla ama bizle olsa koşa koşa gelirr
yok bi de aynı odada kalsalardı tövbe tövbeeeee
:)))

Kaynanam Kötü Bir Kadın Olsa Bile (ki Melek Gibidir) Kendi Çıkarlarım İçin Asla Kullanmam..
Kendimi de Hiç Riske Atmam..
İstemiyorsam Gelmeyecek Arkadaş, Ötesi Yok Yani Bu İşin..

katılıyorum :) kaynana yüzünden balayından vazgeçtk:) ve bu seneki tatilimden

kaynanasız bir hayat diliorum

biz geçen sene eltim kaynanam beraber gitmiştik müthiş eğlenceli geçmişti bu sene eşimle gittik ama bir hafta sıkıldık hem eltimin çocuğuna kaynanam baktığı için geçen sene çok rahat etmiştik seneyede kısmetse bizim çocuğumuza bakar kaynanam yine rahatla gezeriz.
yani tavsiye edilir

aynen benim kayınvalidem de öyle çok konuşur ve kendi istedikleri olsun ister ama ben onu annemden ayırmam düşünürüm annem olsa aynısını yapar mıydım diye. bir de size o kadar yardımı olmuş bebeğinize bakmış onun da dinlenmeye hakkı var onun dediği olsun bu tatil öyle olsun sonra bebişiniz büyüyünce acısını çıkartırsınız eşinizle. benim tavsiyem götürün derim ilerde sizde kayınvalide olacaksınız ne ekerseniz onu biçersiniz diye boşuna dememişler eğer anlayışlıysa der zaten ben bebeğe bakarım siz biraz etrafı dolaşın başbaşa diye böyle olursa hiç pişman olmazsınız hatta eşinizin de gözüne girin bi taşta iki kurşun. diyin ki canım annem de yoruldu o da bizimle gelsin nasıl olsa gelmeye niyetli boşuna tatilinize de gitmeyip kendinize haksızlık etmeyin

ahh ahhhh bu insanlar özelliklede hayalleri yıkmak konusunda üzerlerine yok.....bu kadarda bencillik olmazki ......neyse geçti gitti diyorum ama içimde uhdelerle

biz bu yıl gittik eşim ben ve kızım, inanın çok zor oldu. eğer kayınvalideniz sakin biriyse götürün, bebekle ilgilenir rahat edersiniz. Benim kayınvalidem denize girmez mesela, bebekle ilgilenseydi biz de eşimle beraber vakit geçirebilirdik. Kızım pek keyif almadı tatilden ve çok erken yattı. Başını beklemek zorunda kaldık ve hiç gezemedik. Biraz büyüyünce beraber gezeriz ama küçükken bakacak biri lazım diye düşünüyorum.

yuh yani kadının hayaline bak oğlum bizim evde gerdeğe girsin yuh diyorum başka bişi demiyorum.
bizde geçen sene hamilelik yüzünden tatile gidemeyenlerdeniz ve eşim bu sene mutlaka gitcez dedi ben de 7 aylık bebekle nasıl olucak dedim olur dedi. sonra çocuğun arabayı sevmeyişi hemen terlemesi ve en ufak birşeyde düzeni bozulmasından dolayı k.valdeme bıraktık zaten normaldede o bakıyor çalıştığım için allah içinde iyi bakıyor kendisi söledi isterseniz götürmeyin düzeni bozulmasın sizde rahat bi tatil yapın diye 4 günlüğüne gittik ama gidene kadar canımız çıktı zaten yoldaki çalışmalardan ve sonuç 3 gün kalıp geldik aklımız kızda kaldığı için daha doğrusu özlediğimiz için pek birşey anlamadık 3.gün döndük ve kızımız çok mutlu oldu bizi görünce inşallah seneye beraber gideriz artık.

biz ikinci senemizde hem benim ailemle hem eşimin ailesiyle gitmiştik tatile 3 gün beraber kaldık bi sorun olmadı sonra hepsi gitti 3 gün de eşimle kaldık ..bu sene hamileydim gidemedik darısı seneye inşallah üç kişi olarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…