Kaynanasını da tatile götüren var mı?

inciragaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
106
2
46
İstanbul
Benim 10 aylık bir bebeğim var. Annem şehirdışına gittiği için kayınvalidemi çağırmak durumunda kaldık. İlk geldiğinde arada sıkıldığını,evini özlediğini filan ifade ediyordu. Ama ay sonunda tatile gitmeyi düşündüğümüzü söyledikten sonra rahatımız yerinde demeye ve gitmekten hiç bahsetmemeye başladı. Halbuki annemler de dönüyor zaten, gitmelerinde bi sakınca yok. Eşim de geçen gün belki onları da götürürüz dedi.Eşimle benim sadece 1 hafta tatilimiz var ve başbaşa geçirmek istiyorum.Üstelik geçen sene hamilelikten dolayı biryere gidememiştik.Anlayacağınız benim tatil hevesim kaçtı.
Şimdi sizce haklımıyım yoksa abartıyormuyum.Siz olsanız napardınız?

Durumu kendine çevir derim..Madem gelme durumları var yani geldiklerini düşünelim eşin ile kendine güzel bir tatil olmuş olur neden ? bebeğe bakacak biri var böyle düşünür isen güzel geçer canım..

götürr cznım ne olcakiii kalabalıktaa daha güzell çıakrr tatillll hemm..sevinir kayın validendee daha nice beraber yerlere gidersinizz inş eşinleede..

geçen sene bende hamileydm gidemedm. bu senede bebeğim 4,5 aylık ama yine gitmicez. kaynanamlar gitmektense gitmem ertelerim 1 sene daha bu bnm fikrim tabi

Yazık belki onun da canı istiyordur, seni de anlıyorum ama zararı olmaz ki eğer huysuz biri değilse öyle değil mi :26:

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, benim de farklı bakış açılarına ihtiyacım vardı. benim kayınvalidemle gitmek istemeyişimin sebebi biraz da kişiliği sanırım. hep kendi dediği olsun ister, herkesi yönetmeye çalışır.

ben götürmem eşimle nişanlıyken tatile gitmeye karar verdik yola çıktığımızda kaynanam kayunpederim görümcem ve çocuğu vardı siz düşünün artık :) aynısını olacağını temin ederim balayına bile gelelim demişlerdi başka odada kalırız :S:S:S aynı kadro tabi yine

Valla açık olmak gerekir ise ben kesinlikle ama kesinlikle istemem ama gelecek ise de kendime zehir etmemeye bakarım en azından denerim

ayyy yuhhhhhhhhh yani bu ne ya hadi tatil neyse diyebilirim ama balayında ne işleri var ya gelin koyun koyuna yatalım bari oha diyeceğim kusura bakma

O da yüzsüzlük olmuş
Birşey sorucam kayınpeder sağ mı? Eğer sağ ise kayınpederle gitsin.Ama rahmetli ise gidecek kimsesi yoktur gelsin sizinle.

hımm benimki de öyle ya hepsi aynı mı ne bunların.. O zaman ikna et eşini ailece ilk tatilimiz bebeğim sen ben tam çekirdek aile olduk ilk tatilimizi birlikte yapalım..Özel olsun istiyorum de , çok surat yaparsa sorun olur ise de bir dahakine gideriz onlarla de politik ol =))

yok bi de aynı odada kalsalardı tövbe tövbeeeee

kayınvalideyle tatil bebeğe bakıcak biri gerekirse bile annen geliyormuş o var dediğin gibi;rahat edemezsin istediğin gibi olmazsın zaten 1 haftaymış tatilin sanada zehir olur sen sinirlendikçe eşinede zehir edersin gerek yok bence baktınki hala gitmiyor açık açık biz hafta sonu tatile gidiyoruz 1hafta için siz ne yapıyorsunuz evin anahtarını size bırakalım dönmüyorsanız diyin bak ozmana gidebilirçokmu kötüyüm nedir :44:

:))) süper ya tam benim vericeğim türden bi cvp :))

cnm eşini ikna etmeye çalış bence baktın olmuyo ver çocuğu eline eşinle tatilin tadını çıkar o da dadılığını yapsın

şekil a yani ben ama tek fark ben onu tatile götürmedim tatil görümcemlerle olunca kaynanadan kurtuluş olmadığını 4 senenin sonunda öğrendim
ben eşimle gidiyor olsaydım kaynamın gelmesine iZin vermezdim haaa illa gelecekse ben gitmezdim siz gidin derdim
gelelim bizim şu kaynanyla tatil anımıza ilk başta tabiki sıcak bakmadım gelmelerine ama görümcem işin içinde olunca birşey diyemedim ve farklı açıdan düşündüm görümcemin 2 çocuğu benim 1çocuğum var ee bizede 2 bakıcı yeter diye düşünerek yola koyuldukki tatil cehennem oldu.tam hazırlanıyoruz plaja inecez kaynanam 3 çocuğuda toparlamış bizden önce denize girmediği halde plaj yoluna koyulmuş bile eee hadi neyse diyip inersek ya kızımın başına güneş geçerse ya yavrum yanarsa daha 6 aylık diye denizde rahat yok.akşam biryere gidecek olsak hemen lafa atlar oraya değil şuraya gidelim tövbee tövbeee kim onu götürüyorsa diye düşünürken görümcem tamam anne oraya gidelim derr haydaaaa ee kızım nolacak hadi sesten uyuyamazsa hadi soğuksa üşütürseeee,şu yemeği yiyelim yook yook onu yemeyin,bura temiz değil burada şu yemek yokk falann fistannnn....bunları düşünmekten ne denizden ne yemekten ne eğlenceden hiçbir şey anlamadım
işte bizim tatil kaynanamın tatiline dönüştü kızıda yanında olunca tam onun sözü geçtii.benim başta lehime çevirdiğim durum yalan oldu hatta o olmasaydı ben bu kadar çok problem yaşamaz kendimi strese sokmadan çocuğumun uyku saatine yemek vaktine göre gezmemide gezerdim denizimede girerdim.şimdi çocuğum üşütmüş burnu akıyor çok fenada öksürüyor ve huyuda çok değişti neden ortada uyuyan çocuğu kucaklayıp bişey olmaz bişey olmaz diyerek klimalı ortama ordan güneşin altına götürürse olacağı buu çocuğum hasta olmasaydı benim sinirlenmem veya strese girmem bu kadar önemli değildi
neyse;benden tavsiye bakıcı lazım olur orda diyerek sakın götürmee...
dur hıncımı alamadım bir kaç tane daha yumruk atmak istiyorum kaynanamabunlarda kaynanamın sözünden çıkamayan etkisiz eleman kayınbabama

ay yok kalsın onun sacmalıklarını bide tatildemi dinlicem valla gelecekse ben tatile falan cıkmayı bırak gerekirse oniki saat calışırım kabus gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…