- Konu Sahibi inciragaci
-
ben götürmem eşimle nişanlıyken tatile gitmeye karar verdik yola çıktığımızda kaynanam kayunpederim görümcem ve çocuğu vardı siz düşünün artık :) aynısını olacağını temin ederim balayına bile gelelim demişlerdi başka odada kalırız :S:S:S aynı kadro tabi yine
ben götürmem eşimle nişanlıyken tatile gitmeye karar verdik yola çıktığımızda kaynanam kayunpederim görümcem ve çocuğu vardı siz düşünün artık :) aynısını olacağını temin ederim balayına bile gelelim demişlerdi başka odada kalırız :S:S:S aynı kadro tabi yine
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, benim de farklı bakış açılarına ihtiyacım vardı. benim kayınvalidemle gitmek istemeyişimin sebebi biraz da kişiliği sanırım. hep kendi dediği olsun ister, herkesi yönetmeye çalışır.
Kayınpeder de var tabi, söylemeyi unuttum.Ama karısı ne derse onu yapar, etkisiz eleman yani
Kayınpeder de var tabi, söylemeyi unuttum.Ama karısı ne derse onu yapar, etkisiz eleman yani
kayınvalideyle tatilbebeğe bakıcak biri gerekirse bile annen geliyormuş o var dediğin gibi;rahat edemezsin istediğin gibi olmazsın zaten 1 haftaymış tatilin sanada zehir olur sen sinirlendikçe eşinede zehir edersin gerek yok bence baktınki hala gitmiyor açık açık biz hafta sonu tatile gidiyoruz 1hafta için siz ne yapıyorsunuz evin anahtarını size bırakalım dönmüyorsanız diyin bak ozmana gidebilir çokmu kötüyüm nedir :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?