Kız İsteme kaynananizla arkadas gibi olanlarrrr, evlenincede degisti diyenlerrrr burayaaa :)

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
kizlar müstakbel annem ( kaynanam) cok iyi anlasiyoruz carsiya gidiyoruz, beraber yemekler yapiyoruz hep güler yüzlü hep arar beni bende onu ararim, yakinda insallah istemeyede gelecekler..., yani süper anlasiyoruz cok cana yakin simdiden bile cok seviyorum onu , oda beni cok seviyoru=):kedi: , kizlar sizdedemi böyleydi isteme olmadan? yada aranizda böyle olupta evlenince anneniz( kaynana) degisti diyen gören varmi??, müstakbel annecigim gerci hic öyle birisine benzemiyor, sürekli güler icten sevgi dolu, yemek yaparken parmagimi kesmistim ayyy canimm parmaginimi kestin dedi üzüldü sen otur dedi yaptirmadi bana bisey :S =) opuyorumnanaktan

sizin fikirlerinizi tecrüberlinizi bekliyorum kizlarrrrrrr

valla benimde fikrim yok canım senin gibi...kimisi iyi ol diyor kimisi mesafeli dur diyor...valla bende bilemiyorum..birde fazla muhabbet tez ayrılık getirimiş dikkat et

bence iyi insan iyidir rol yapacagini sanmiyorum.. oglunu ve gelinini kiskanmayan bir kayinvalideyle herzaman mutlu olursunuz.. ALLAH oyle hasta tiplerden insanlari korusun.. bence sizin mutlulugunuz bir omur surer..)))

bizde öyleyiz ayni arkadas gibi olduk kimseye anlatmadiklarini bana anlatiyor her istedigimi yapiyorrr beni cok seviyor bende onu su anlik hersey yolundaa insallah hep böyle kalir =))

valla benimde fikrim yok canım senin gibi...kimisi iyi ol diyor kimisi mesafeli dur diyor...valla bende bilemiyorum..birde fazla muhabbet tez ayrılık getirimiş dikkat et

ne demek fazla muhabbet tez ayrilik getirir?? böyle bir sacmaligi birde yaziyorsun buraya !
kim soktuysa aklina cok yanlis..., sacmaligin önünde gideni resmen, böyle seylerde sinirlerim tavan yapiyor , kusura bakma seninle ilgisi yokta böyle seyler lütfen kendine kalsin olurmu..

bizde öyleyiz ayni arkadas gibi olduk kimseye anlatmadiklarini bana anlatiyor her istedigimi yapiyorrr beni cok seviyor bende onu su anlik hersey yolundaa insallah hep böyle kalir =))

evet canim bizde cok iyi anlasiyoruz :)) hersey yolunda dedigin gibi.., allah hep mutlu etsin bizi , hic bozmasin =) hersey böyle kalsin:) aminnnnnnnnnnnnnnnnnn =) hehe

slm cansu,ben 7 yila yakin evliyim canim,kayinvalidemle cok iyi anlasiyoruz,kendisi beni evladi gibi görür diger cocuklarindan ayirt etmez,basta nasilsak halende öyleyiz ben suna inananlardanim temel iyi olursa sonuda iyi olur canim,karsilikli saginin oldugu yerde sevgi hep vardir,önemli olan her zaman saygida kusur etmemek,dilerim senin adina her daim böyle olurrrrr...

bilmiyorum valla öle derler

bu konuyu bende merak ediyordum cansucum
senle aynı durumdayım gelen yorumları merak ediyorum doğrusu

insallah bizde öyle kaliriz canim:), eltim yabanci oda cok cana yakin cok iyi birisi, kayinvalidemde ona cok iyi davraniyor, bazi hareketleri pek hoslanmasada kizdan ama yinede iyi davranir cok sever...., ama beni daha cok sever bunu belli ediyor herzaman :) :kedi:dilerimki insallah hep böyle olur.. allah bozmaz

Canım onların hepsi saçlamalık kayınvalidenle çok iyi anlaşmak gibisi varmı ya devam et bence böyle sonuçta sevdiğin kişinin annesi..

Ya ben de aynı durumdayım biliyo musun, aklıma da hep gelir acaba ilerde nasıl olacak diye? Güzel başlık açmışsın saol yani :))
Ben ailemle Bursa'da yaşıyordum, evlenince Ankara'da oturacağımız için güzel bi iş bulunca Ankara'ya taşındım. Şimdi müstakbel kayınvalidem akşam yemeklerine, pazar kahvaltılarına çağırıyor, benimle her türlü dertleşiyor, bazen oğlunu bile çekiştiriyoruz :) Ben çok eleştirmiyorum tabi sonuçta oğlu, herşeyden kıymetlidir her zaman. İlişkimiz 5 senedir çok güzel gidiyor, şimdi aynı şehirde olunca daha da yakınlaştık.
Ben böyle iyi anlaşmamızı benden 3 yaş küçük bir de kızı olmasına bağlıyorum biraz da. Sonuçta onun da erkek arkadaşı var, o da yarın öbür gün yabancı bi aileye gidecek. Ona nasıl davranılmasını istiyosa bana da öyle davranır bence. Birde kayınvalidem mimar ben inşaat mühendisiyim, bazen işlerle ilgili de ortak konuşmalar oluyor. Ay ne biliyim işte iyi anlaşıyoruz, ilerde değişeceğini de sanmıyorum (birbirimize saygısızlık yapmadıktan sonra). İnşallah bütün gelin adayları aynı şeyleri yaşar benimle, çok mutlu ediyor çünkü insanı böyle şeyler. (hele benim gibi tam anne kuzusu bi insan ailesinden uzak kalınca daha da iyi geliyor böyle anlaşabildiğim bir kayınvalidem olması ) :dance:

Şimdiden yüz göz,yapış yapış olmayın derim..Çok erken daha.Sizin ilişkinizi şu an sevgilinizle oturtmanız gerekirken bir üçüncü kişiyi dahil etmek çok da doğru değil.
Biz 5 sene flört ettik,bir iki kere karşılaşmışızdır kayınvalidemle bu süre içinde.Onun haricinde hiç samimiyetimiz diyaloğumuz olmadı.Ne zaman ailemle tanışmaya geldiler bende bi kaç gün sonra elimde çiçekle gittim ziyaretine.Sonrada başladı diyaloğumuz.
İlk zamanlar mesafeliydik zamanla tanıdıkça daha iyi olduk.Şimdi anne kız gibiyizdir

Bizim de 5. senemiz ve biz ilk zamanlarımızdan beri tanıştırdık annelerimizle. Benim hayatım sadece benden ibaret değil ki, sonuçta ailemin de ne düşüneceği önemli. İkimizin de annesi ilişkimize karışmayacak olgunlukta oldukları için biz birbirimizi tanırken sadece onlara fikirlerini sorduğumuzda yorum yaptılar. Geçen sene ocak ayında ben babamla tanıştırdım, ondan bir sene önce de sevgilimin babasıyla tanıştım. Bu şekilde evlenmeden hem sevgilimin hem de ailesinin karakterini öğrenmiş oldum. Şunu unutmamak lazım ki sadece karşındaki kişiyle evlenmiyorsun, onun ailesiyle de evleniyorsun. O yüzden mümkün olduğu kadar tanımalısın bence karşı tarafı.
Ayrıca bana çok abes geliyor, 5 sene senin çocuğunun hayatında birisi olsun ve sen onu tanıma, bilme, çocuğunun hayat akışından kendini uzak tut.
Eskidenmiş onlar bence.

canim cok sevindim adinaa :))) ben almanyada kaliyorum sözlümle aramda 6 saat var simdi bende sözlümün yanina tasinacagim evlendikten sonra oraya tasincagim icin zaten orda saglam bir is buldum bende tasinacagim, bizde kayinvalidemle hep dertlesiriz gezmeye cikariz alis verise gideriz.. (orda oldugum zaman) dedigin gibi oglunu cekistiririz ama bende fazla yorum yapmam kaydirigubbakcemile3hihoyyyt , hersey cok güzel gidiyor canim ve eminimki dedigin gibi, saygisizlik yapilmadigi sürece bu güzel seyler bitmez.. karsilikli saygi sevgi her kapiyi acar :) cok mutluyum bende böyle iyi anlastimiza.. hersey harika ben kayinvalide degil anne olarak görüyorum :) insallah hep böyle devam gider canim , allah mutlulugumuzu bozmasin aminnnnnnnnnn

amiiinnn :1hug: negatif yorumlara da bakmaya değmez bence, iyi düşün iyi olsun diye boşuna dememişler inşallah hayırlısıyla muradımıza ereriz hihoyyyt

eee ben anlaşıyorsam o beni anlamıyorsa ne olcek ben evlendiğimden beri kızlarından başka bişey düşünmeyen bana hep laf sokan kayınvalideye ne demeli ki daha hiç cevap bile vermedimm kızlarıda sürekli laf sokuyo peki o nası olcek sen sevgi gösterdikçe onlar dahada hırçınlaşıyo :))))))))))999

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…