- Konu Sahibi BenAskMelegi
hanımlar kayınvalidemle apartmanlarımız karşılıklı ama hiç tavsiye etmem başkalarına konu şu ki ailem başka bi şehirde oturuyo yanıma geldiklerinde kısa süreliğine geliyorlar ama sağolsun kaynnamlarla onlr geldiğinde sorun yaşıyorum neden geldiklerini haber vermemiş yok onlara yemeye yada kahvaltıya gitcekmişiz gitmeyince darılır surat yapar ya ailem kırkyılın başıgeliyo bırakda birlikte zaman geçirelim ama yok sağolsun eşimde aynı ailem perşembe akşmaı geldi oakşam bişey demedi dün akşam yemekten sonra annemleri çağırmıyormsun demeye sinir oldum ailemde onlarun yanında rahat edemiyolar aama yinede biz tartışıyoruz busefer eşimle busefer bizimkiler husursuz oluyo.
bide busefer biz haber vermedik bi yengemler biliyodu geleceğini onlar da bizi arayıp gözün aydın falan dediler kaynanamlarda onlardalarmış tutmuş dün kaynanam nezaman geldiniz haberimiz yoktu diyo annemlere yalan işte bukdar yalan bu huylarını anlamıyorum ya kötü insanlar değilller ama bu huyları çok tuhaf
bide busefer biz haber vermedik bi yengemler biliyodu geleceğini onlar da bizi arayıp gözün aydın falan dediler kaynanamlarda onlardalarmış tutmuş dün kaynanam nezaman geldiniz haberimiz yoktu diyo annemlere yalan işte bukdar yalan bu huylarını anlamıyorum ya kötü insanlar değilller ama bu huyları çok tuhaf