Kaynanamin Kardesime Ablana cok gitme diye Mesaji

Söylemek için uygun bi dil aramana hiç gerek yok. Benimde canım kanım bi tanecik kız kardeşim var. Gelir, gider hep bana. Eğer kayınvalidem kardeşime böyle bi msj atmış olsaydı haddini fena bildirirdim. Ki ben her durumda aman tatsızlık çıkarmış olmayım diye yaklaşırım kayınvalidemle olan olaylara. Ama bu çok farklı. Benim kardeşime ablana zahmet veriyosun, çok gitme diyecek... Pişman olurdu söylediğine..

Kv ile ayni sokakta oturuyorduk.Bir gün halası da gelmis eşimin,balkonda oturuyorlarmış kv ile hala.Bizim eve giden iki yol vardı..Biri kv nin evinin önünden ,diğeri de biraz daha uzağindandı.Uzağindan olan yoldan gecerken de görülüyordu bizim eve giden.Ben uzak yoldan bizim eve ciktim o gün onlar balkonda otururken.eve girer girmez ,halasi tel etti hemen.Neden uzak yoldan gittin evine ,biz balkonda oturuyoruz diye mi dedi 🤣🤣🤣 Yani gülüyorum şu yaşımda acınacak hallerine kalitesizliklerine.cok genctim o zamanlar cevap veremedim fazla.Şimdi olsa var ya :)) Susmayin ,kimseyi karistirmayin gireninize,cikaniniza.Haddini bilsin herkes.Cok ayıp,görgüsüzlük,terbiyesizlik sizin kv nin yaptigi da.Ben olsam,eşime söylerim önce ama sinirlenmeden.kardesime de uygun bir dille mutlakaa söylerim haberi olsun.Telini şarja takiyordum ,acik kalmis whatsapp ,dikkatimi cekti vs derdim.Kv nin de haddini ,sinirlenmeden ,uslübünca bildirirdim.Eger sinirli ,ağır konuşursaniz siz suçlu olursunuz cok dikkat edin.Rahatsiz oldugunuzu ,Sakin ve anlasilir konusursaniz bir daha yapamaz,oglundan da cekinir emin olun.

allah allaaah
bunu da ekleyin bence konunun girişine, sanki sadece kız kardeşinize söylediğinizi düşündüğü için herkes ona göre yorum yapıyor
kv niz de çok enteresanmış çocuk için her gün 5-6 saat uğraşmak mı gerekiyormuş :KK70: ay allahım yaa çok güldüm.
elinde olsa sizi fanusa bir odaya tıkıp "çocuk olana kadar buradan çıkmak yok" diyecek :KK70: :KK70:

o an gercekten sinirden ne yapacagimi bilemedim, simdiye kadar bu konuyu hic acmadi.

demiştir yaa bence
şu an okuyunca görümcenin yalan söylediğini düşünmüyorum.

Görümcemin simdiye kadar hic bir yalani yanlisi olmadi bana karsi. o yüzden ona güveniyorum

Esim ile dün kvlere gitmeden önce konustum, sok oldu diyebilirim, baya tepki verdi anlatirken ona. Sonra kvlere gittik, görümcemde ordaydi. Dolayli bir sekilde actik konuyu. Öyle bir baka kaldi kv. Görümcemde demezmi bana da gecenlerde dedi onu diye. Annesinden söyle bir savunma geldi:

"Eh hani siz saten hafta ici cok calisiyorsunuz bir birinize vakit bulamiyorsunuz, hafta sonu da hep misafir geliyor. Ben biraz bas basa kalmanizi istedim. Arkadaslariniza da gitmeyin sizlere diyemedigim icin kizlarima dedim, dedi. Artik yavastan bir Bebek düsünseniz, yasiniz geciyor ve illerde zorlanacaksiniz daha cok beklerseniz" vs. vs gibi seyler demeye baslayinca ben yerin dibine girmek istedim. Allahtan kp yoktu.

Sordum artik orda sen nerden biliyorsun bizim birbirimize vaktimizin olmadigini, Aksamlarimizi nasil gecirdigimizi? Hem biz suan böyle iyiyiz dedim. Esimde Anne sen merak etme biz bir birimize fazlasindan cok zaman ayiriyoruz sen hic kafani yorma dedi, güldü. Ne zaman kismet olursa o zaman olur dedi. O an güleyimmi aglayayimmi bilemedim. Kadinin kafasinda nasil bir Film oynuyor hic anlamis degilim. Sonra da saten kp geldi biraz daha oturduk. Giderkende özür diledi, bizim iyiligimizi düsündügünü söyledi.
Aslında kvden beklenen bir cvp. Ben sizi düşünüyorum kisvesi altında kıvırmış lafı.

Kizdim saten. Esimde kizdi.
Merhaba açık açık konuştuğunuza sevindim.
Dün okurken şok olmuştum konunuzu.
Bu arada kelimelere takıldığımdan değil fakat okurken bile hoş olmuyor saten değil zaten olacak kelimeniz.
Haddime değil kırmak içinde söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın sadece düzeltme :KK66:

Merhaba açık açık konuştuğunuza sevindim.
Dün okurken şok olmuştum konunuzu.
Bu arada kelimelere takıldığımdan değil fakat okurken bile hoş olmuyor saten değil zaten olacak kelimeniz.
Haddime değil kırmak içinde söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın sadece düzeltme :KK66:

yok alinmam ben öyle seylere, aksine sevinirim. Tesekkür ederim :)

Biz kadınlar kv olunca kafayı tırlatıyoruz ha valla , dengesiz kadın. Konuşun kv ile .evinize giren çıkan misafirin onu bağlamadığını söyleyin.

benim ablamın kaynanasından böyle bir mesaj gelecek "ne diyorsun o benim canım, kanım ablam rahatsız olmadığı süre boyunca da gitmeye devam edeceğim buna kimse karışamaz" derim. herkese de bunu söylerim. eş, kaynana 10 kez bulunur ama kardeş anne baba bir daha bulunmaz. kim ne derse desin bu laflarıma ama herkes haddini bilmeli
Boyle Haddsiz mesaj yazan her türlü kendini hakli cikartir iyi yapmis cewap vermemkle seviyesine dusmekten iyidir abla devreye girip konusmasi gerek

X