Esim ile dün kvlere gitmeden önce konustum, sok oldu diyebilirim, baya tepki verdi anlatirken ona. Sonra kvlere gittik, görümcemde ordaydi. Dolayli bir sekilde actik konuyu. Öyle bir baka kaldi kv. Görümcemde demezmi bana da gecenlerde dedi onu diye. Annesinden söyle bir savunma geldi:
"Eh hani siz saten hafta ici cok calisiyorsunuz bir birinize vakit bulamiyorsunuz, hafta sonu da hep misafir geliyor. Ben biraz bas basa kalmanizi istedim. Arkadaslariniza da gitmeyin sizlere diyemedigim icin kizlarima dedim, dedi. Artik yavastan bir Bebek düsünseniz, yasiniz geciyor ve illerde zorlanacaksiniz daha cok beklerseniz" vs. vs gibi seyler demeye baslayinca ben yerin dibine girmek istedim. Allahtan kp yoktu.
Sordum artik orda sen nerden biliyorsun bizim birbirimize vaktimizin olmadigini, Aksamlarimizi nasil gecirdigimizi? Hem biz suan böyle iyiyiz dedim. Esimde Anne sen merak etme biz bir birimize fazlasindan cok zaman ayiriyoruz sen hic kafani yorma dedi, güldü. Ne zaman kismet olursa o zaman olur dedi. O an güleyimmi aglayayimmi bilemedim. Kadinin kafasinda nasil bir Film oynuyor hic anlamis degilim. Sonra da saten kp geldi biraz daha oturduk. Giderkende özür diledi, bizim iyiligimizi düsündügünü söyledi.