Kaynanamin Kardesime Ablana cok gitme diye Mesaji

Sakince konuşmak tabiki en doğrusu neden böyle bir şeyi kendine vazife görmüşse. Görümcenizi katmadan olayı tarafsız halledin yoksa mevzu büyür gibime geliyor. Bu kadar ufak bir şeyden arayı bozmayın tabiki

İki nokta dikkatimi çekti madem kardeşinizle bu kadar samimisiniz neden size söylemedi durumu ya da siz neden mesajı telefonunu karıştırırken gördüğünüzü kardeşinize söyleyemediniz? Bana olay çok garip geldi kayınvalideniz ne niyetle bunu söyledi onu araştırın

Densize bak. "Oğlumun evi" kafasının geldiği son nokta!

Tabi ki sizin yorgunluğunuzu düşündüğü için yazmıyor kendi kızına demiyor diye dem vurarak saflık etmeyin. 7 gün kendi sülalesi gelse gelinim yoruluyor demez..

Açık açık "evime gelip gidecekler sadece beni ve eşimi ilgilendirir" i kafasına sokmalısınız..

Ben de kardeşim konusunda hassas biriyim ve kendimi senin yerine koyunca gerçekten çok sinirlendim. Bu konu eşimin ailesiyle bağımı koparma noktasına getirir beni. Ben olsam noktasına virgülüne dokunmadan aynı mesajı kopyalar görümcem ve kaynanama ortak bi mesaj şeklinde evime çok geliyorsunuz yoruluyorum şeklinde modifiye ederek atarım. Konu açılmış olunca da verecekleri cevaba göre sert bi şekilde uyarırım

Ben kardeşimi yalvar yakar kalmaya ikna ediyorum yoğun diye vakti yok bir de kv öyle mesaj atıcak. Değil kardeşleri, kv, kp eşim hiçbirini eve sokmam
Bence durumu anlatın gelen annemlerdeydim sarjım bitti kardeşimden mesaj atıyım dedim böyle böyle gördüm o kızcağız kötü olmıyım diye bu zamana kadar söylememiş bir de iyilik düşünmüş. Lütfen x anne benim gelenime gidenime karışma he illa karışıcam derken görümcem de geliyor ondan başla. De :)

Buradakileri okuyup fazla gaza gelmeyin.
Önce eşinizle konuşun. Belki de eşiniz rahatsız oldu ve annesinden rica etti.

Ne alaka durup dururken bunu yazmış. Samimiyetle sana zahmet olduğunu , seni düşünüpte yazdığını aala sanmıyorum. Dünyanın en ahlaksız kv sine sahip olduğum için ben artık iyi düşünemiyorum. Ama iki ihtimal var ; bacısı sürekli geliyor, evlerinden çıkmıyor, orası benim oğlumun evi vs gibi açma bie mantıkla da yapmış olabilir veya eşiniz durumdan yakındı annesine açtı o da kendince bunu yazdı. Önce eşinize sade ve net şekilde sor. Sen annene kardwşimin gelişi hakkında tek kelime vs ettin mi de yok derse(ki zaten eşinin az çok huyunu biliyorsundur) ondan sonra sende tıpkı onun gibi wp yaz. Tavrını belli et. Saygısızca yazma ama samimi de yazma. Kız kardeşime bize gelmesine dair mesaj atmışsınız , kardeşim buna fazlasıyla üzülmüş, o benim kız kardeşim, gelmesi bana ne zahmet verir ne de rahatsız eder, sonuçta görümcem ondan daha çok geliyor birinden rahatsız olacaksam ondan olurdum. De. Ablalarımla çok yakınız çok sık gelip gideriz onlar benim her şeyim. Evi ayrı bile olsa kaynanaları bana bunu yazsa bir saha adım atmak istemezdim, sırf ablam hakkında kötü düşünüyorlar demekki diye. Aynı şekilde bunu benim kv ablalarıma yapsa ortalığı ayağa kaldırır, onların değil ama senin gelmenden rahatsız oluyorum der bir daha da kabul etmem. Tabi ben aramızdaki muhabbete göre böyle düşünüyorum, sen kendine görw düşün. Çok sinirlendim kusura bakma lütfen

Ben kendimi tutamaz çok sert çıkışırdım herhalde.

Kardeşim çok gelmiyor demissiniz ama çokda gelebilir bu kayınvalidenizi zerre ilgilendirmez. o evde yaşayan eşinize sorun degılse kayınvalide dış kapının dış mandalı.

Ben olsam söylerdim kayınvalideme "Benim evime gelen misafir kimseyi ilgilendirmez heleki benim kardeşimse. Benim kardeşim gelemezse evime senin kızında gelemez eğer kızın abisinin evine rahat rahat gelsin gitsin istiyorsan bir daha kardesime imalarda bulunmayacaksın" derim. Eşimi hiç karıştırmam direk kendim söylerim

Bence de gorumceyi karıştırmamak mantıklı kızın ne suçu var
Ama kayinvalide böyle bir mesajı neden kendine görev bildi anlamadım
Durup dururken neden yazdı acaba eşiniz mı annesiyle dertlesti
Bana yapılsa cidden olay çıkarırdım ben de

Msjin fotografini çekip eşine gostermelisin ,eşin gerekeni yapması gerekir bence siz hiç konuya dahil olmayın derim

Bakalım eşin ne diyecek...

Genelde koca milleti, aşkım sen yanlış anlamışsın annem seni düşünerek yazmıştır, demezse iyi.

Kayinvalidenin senin evine gelene gidene karisma hakki yok.Soyle bence bilsin o benim kardesim tabikide gelecek deyin.Ne kadar ayip birsey el degil.yabanci degil kardesin caninindan parca benimde kardesim var kayinvaliden boyle bir sey yapsa sen kendi evine karis benim evime gelene gidene karisma zahmeti ben cekiyorum sendemi yardim istiyorum derdim ki cok snir bozucu bir sey kayinvaliden densizljk etmis

Aynen bende oyle dusunuyorum o kendinde kardesine msj atma hakkini buluyorsa bende direk esime soylesem bile cevabini kemdim verirdim

Sizin o mesajı görür görmez kayinvalideye haddini bildirmeniz gerekmez miydi.Hadi kizkardesinize diyemediniz diyelim , sonucta telini habersiz kurcalamissiniz peki kayinvalideye haddini bildirmek icin neyi beklediniz.Bunu özene bezene utana sıkıla söylemenize ne gerek var, ne munasebet kv benim kardesime , benim evim adina gelme diyecek.Ben kayinvalideme cok saygiliyimdir mesela ama boyle bir sey yapsin gozumden düşer , haketrigi cevabi da alır bu da beni kötü yapmaz birde ona diyecegim lafi mi hesaplayacagim bana boyle bir sey yaptiktan sonra.Yani ben sizin sessiz kalmanizi ve kv ile nasil konusmaniz gerektiğini hesaplamanizi anlayamadim.Bana kalirsa yani ben olsam öyle dümdüz derim ne munasebet sanane sen ne hakla bunu dersin diye..Sizde diyin gitsin hesaba kitaba gerek yok.

Neden en uygun dille?
Su tatlı gelin olucam sevdanızdan vazgecsenizde kardesinize dur diyen kadına sen dur hooop diyebilseniz
Nafile
Uygun dille soyle ki yarın annene de desin gitme kızına diye.

Benim kv de surekli gelenime gidenime karisirdi arkadaslarimz gelrdi evimi isigimi dikizlerdi gec saatlere kadar oturulmazmis bilmem ne laf soylerdi bigun kendim dayanamayip soyledim karismamasi gerektigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…