-
- Konu Sahibi NarinCeylan
Ben de kardeşim konusunda hassas biriyim ve kendimi senin yerine koyunca gerçekten çok sinirlendim. Bu konu eşimin ailesiyle bağımı koparma noktasına getirir beni. Ben olsam noktasına virgülüne dokunmadan aynı mesajı kopyalar görümcem ve kaynanama ortak bi mesaj şeklinde evime çok geliyorsunuz yoruluyorum şeklinde modifiye ederek atarım. Konu açılmış olunca da verecekleri cevaba göre sert bi şekilde uyarırımMerhaba Hanimlar,
benim dünyadan ve herkesden cok sevdigim, benden 3 yas kücük, bir kiz kardesim var.
Kardesimle cok iyi anlasiyoruz, bekarken herseyimizi beraber yapardik ederdik herseyimizi paylasirdik her evde oldugu gibi, makyaj elbise vs.
Evlendikten sonra tabi ki bekarken ayni evdeki gibi görüsemiyoruz onun okulu var universiteye gidiyor sinavlarina calisiyor onun yaninda bide part-time calisiyor.
Kardesim bana iki haftada bir bazen de nadir haftada bir gelir otururuz.
Gecenlerde kardesim gelemedi ara 4 hafta uzadi. Bende Annemlere gelmistim saten görüstük.
O ara kardesimin telefonunu elime aldim ve whatsappte Kaynanamin mesajini gördüm.
Kardesime ablana cok gidiyorsun zahmet ediyorsun ona gibi imalarda bulunmus. Benim sinirlerim cok bozuldu.
Kardesime ama sormadim telefonunu geri koydum o gelince. Görümcem de Kardesim yaslarinda sayilir biraz daha genc ondan tek. O ondan daha cok gelir bana oturmaya. Kendi kizina niye demiyor bu lafini da benim kardesime diyor. Ben bu durumu kayinvalidemle konusmak istiyorum. Ona bana gelecek olan misafirime ve kardesime karisamayacagini en uygun dilde nasil diyebilirim.
Ben mi konusayim Kaynanamla yoksa esime anlatip onu mu ona yönlendireyim?
Kayinvalidenin senin evine gelene gidene karisma hakki yok.Soyle bence bilsin o benim kardesim tabikide gelecek deyin.Ne kadar ayip birsey el degil.yabanci degil kardesin caninindan parca benimde kardesim var kayinvaliden boyle bir sey yapsa sen kendi evine karis benim evime gelene gidene karisma zahmeti ben cekiyorum sendemi yardim istiyorum derdim ki cok snir bozucu bir sey kayinvaliden densizljk etmisMerhaba Hanimlar,
benim dünyadan ve herkesden cok sevdigim, benden 3 yas kücük, bir kiz kardesim var.
Kardesimle cok iyi anlasiyoruz, bekarken herseyimizi beraber yapardik ederdik herseyimizi paylasirdik her evde oldugu gibi, makyaj elbise vs.
Evlendikten sonra tabi ki bekarken ayni evdeki gibi görüsemiyoruz onun okulu var universiteye gidiyor sinavlarina calisiyor onun yaninda bide part-time calisiyor.
Gecenlerde kardesim gelemedi ara 4 hafta uzadi. Bende Annemlere gelmistim saten görüstük.
O ara kardesimin telefonunu elime aldim ve whatsappte Kaynanamin mesajini gördüm.
Kardesime ablana cok gidiyorsun zahmet ediyorsun ona gibi imalarda bulunmus. Benim sinirlerim cok bozuldu.
Kardesime ama sormadim telefonunu geri koydum o gelince. Görümcem de Kardesim yaslarinda sayilir biraz daha genc ondan tek. O ondan daha cok gelir bana oturmaya. Kendi kizina niye demiyor bu lafini da benim kardesime diyor. Ben bu durumu kayinvalidemle konusmak istiyorum. Ona bana gelecek olan misafirime ve kardesime karisamayacagini en uygun dilde nasil diyebilirim.
Aynen bende oyle dusunuyorum o kendinde kardesine msj atma hakkini buluyorsa bende direk esime soylesem bile cevabini kemdim verirdimo direkt gidip kardeşinize böyle bir mesaj atabiliyorsa sizde direkt onun karşısına çıkıp konuşabilirsiniz, bu sizin şahsınıza yapılmış bir hakaret, ben olsam hiç araya başkasını sokmadan kendim çıkardım karşısına. inanılmaz çirkin bir olay, nasıl böyle bir hakkı kendinde bulabilmiş ne münasebet. Ayrıca eşini araya sokarak bu denli ciddi bir olayı önemsizleştirirsin diye düşünüyorum.
Şu an kardeşim bizde
1 hafta kalacak
Laf edenin ağzına tekmüğü vururum
Kaynanama da bana zahmet veriyorsun sen gelme asıl derim
Mal mı ne
Hadsiz
Benim kv de surekli gelenime gidenime karisirdi arkadaslarimz gelrdi evimi isigimi dikizlerdi gec saatlere kadar oturulmazmis bilmem ne laf soylerdi bigun kendim dayanamayip soyledim karismamasi gerektiginiMerhaba Hanimlar,