Kaynanamin Kardesime Ablana cok gitme diye Mesaji

Ben anlamadım yani mantıklı gelmedi durup dururken kardeşinizin orada duran telefonunu alıp whatsapp mesajlarını kurcalamak ne alaka? Belki özel yazıştığı biri var ben olsam çok kızardım ayrıca bu kaynana whatsapptan neden yazıyor o kadar netten yazışacak kadar samimiler mi yani anne yaşındaki kişiler pek oradan konuşmaz hem ima etmiş diyorsunuz belki başka düşünceyle dedi ancak gerçekten telefon kurcalamanızı anlamadım

Bunun uygun dili yok, direkt olarak mesajını gördüm ne demek istedin bana da bi söyler misin diye bi sıkıştır köşeye. Sonrasında da benim evime karışma hakkını sana kim verdi, kardeşimle bundan sonra dikkatli konuşursan iyi edersin de ve bitir mevzuyu.
Böyle bir durum karşısında hiç de uygun dille nasıl konuşurum diye kıvranmam, herkes haddini hududunu bilecek.

Aileme oturmaya gelmistim kardesimi beklerken telefonunu alip akrabalarin Profil Resimlerine bakarken gördüm bu kadar basit. Önceki yorumumdaki dedigim gibi onu da kizi gibi görüyor seviyor. Hazirliklari alirken hep onunla ordan görüntülü görüsüyordu samimilerdi yani. Ailecek toplandigimiz zaman da kizim diye sever onu. o yüzden cok garipsedim. Benim kardesim ile de gizli saklim yok ben sinirmi biliyorum. Bende iste o yüzden ilk önce neyi demek istedigini anlamak istedigim icin simdiye kadar harekete gecmedim. Kardesime önceden o kadar yakin davranan kadin niye öyle birsey yapsin ki

Arkadaşlar o kadar olumsuz bir şekilde sizi yönlendirmeye çalışıyorlar ki pes ! Öncelikle sakin olun ve önce eşiniz ile konusun. Kayinvalideniz ile yüz göz olmayın bence .

Konu sahibinin; kardeşininn telefonunu karıştırmasının vereceği utanç ile, kv nin gelininin kardeşine yazacağı hadsiz mesajın vereceği utancı kıyas edersem kesinlikle kv zararli cikiyor. Bu sebeple sorun ortadan kalkıyor.

Açıkçası bunun kardeşler arasındaki güveni zedeleyeceğini düşünmüştüm konu sahibinin ilk mesajında. Ama zaten birbirlerinin telefonuna bakmaları sorun olmuyormuş. O zaman evet sorun ortadan kalkıyor.

Eşinize söyleyin ,annesi ile konuşsun ,
Siz muhatap bile olmayın tavrını düzeltmezse nw kv ne görümceyi eve almazsınız

Konu sahibi ben değilim ama ☺

Acaba eşiniz mi rahatsız olup annesine dedi? Yani başka bir neden göremiyorum. Bence muhatap olmayın eşinize anlatın böyle böyle rahatsız oluyor musun kardeşimin gelmesinden diye. Eğer onluk bir mesele yoksa eşiniz annesi ile konuşsun.

Sen ve kızın bana rahatsızlık verebilir. Kardeşimden neden rahatsız olayım? Yaptığınız çok çirkin, umarım tekrarı olmaz minvalinde konuşmanız yeter bence

kardesınız terbıyelı bırıymıs sırf sızın huzurunuz kacmasın dıye sessız kalmıs canım benım ya... uzulmeyın dıye sıze bırsey dememıs yuvanız huzursuz olmasın dıye o terbıyesız kaynanaya cevap vermemıs

kayınvalıdenıze bırsey demeyın kardesınıze mesajı gormus bulundum ev benım yuva benım onu it ürüdüye say evım sana hep acık basımın ustunde yerın var dıye kardesınızle konusun
bu olanı esınıze anlatın kardesıme de boyle dedım ama annene hıc bırsey demeyecegım cunku cıddıye bıle almıyorum deyın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…