Merhaba Hanimlar,
benim dünyadan ve herkesden cok sevdigim, benden 3 yas kücük, bir kiz kardesim var.
Kardesimle cok iyi anlasiyoruz, bekarken herseyimizi beraber yapardik ederdik herseyimizi paylasirdik her evde oldugu gibi, makyaj elbise vs.
Evlendikten sonra tabi ki bekarken ayni evdeki gibi görüsemiyoruz onun okulu var universiteye gidiyor sinavlarina calisiyor onun yaninda bide part-time calisiyor.
Kardesim bana iki haftada bir bazen de nadir haftada bir gelir otururuz.
Gecenlerde kardesim gelemedi ara 4 hafta uzadi. Bende Annemlere gelmistim saten görüstük.
O ara kardesimin telefonunu elime aldim ve whatsappte Kaynanamin mesajini gördüm.
Kardesime ablana cok gidiyorsun zahmet ediyorsun ona gibi imalarda bulunmus. Benim sinirlerim cok bozuldu.
Kardesime ama sormadim telefonunu geri koydum o gelince. Görümcem de Kardesim yaslarinda sayilir biraz daha genc ondan tek. O ondan daha cok gelir bana oturmaya. Kendi kizina niye demiyor bu lafini da benim kardesime diyor. Ben bu durumu kayinvalidemle konusmak istiyorum. Ona bana gelecek olan misafirime ve kardesime karisamayacagini en uygun dilde nasil diyebilirim.
Ben mi konusayim Kaynanamla yoksa esime anlatip onu mu ona yönlendireyim?