Kardesim Allah kolaylik versin isin zor.. O kultur biraz farkli iste gelini boyle kuklalari gibi goruyolar.. Bu kavgadaki sozlerini bahane ederek mesafe cek. Haftada en fazla 1 kere git, onda da cok oturma..
hani aşırı romantizm sevdalısı insanlar sürekli derler ya " ayyy cnmmmm ailesi önemli diil, siz sevmişsiniz yeterrr" diye...
bu olay sadece flört kısmı için geçerli. bu konuları okuyup da hala böyle yorumlar yapanlar var...
evlenilecek kişinin maddi durumu da önemli hatta, benim ailemden daha fakir ya da çok daha zengin olursa uyum sağlanması zorlaşır. özellikle bu forumda herkes eşlerinin ailesiyle çok sık görüşüyor, aileler karı-koca ilişkisine çok fazla karışıyor. karışmasa bile adamın yetiştiği aile ortada yani...
sizin uzağa taşınma imkanınız yok mu? çalışıyor musunuz?
KAYNANAMLA TARTIŞTIM.gidip gelmiyorum diye demediğini bırakmadı.ben onlar gelince surat asıtığım için bin laf.hayalimdeki gelin değilsin.ben ne günah işledim de allah seni bana gelin verdi.başka gelin şansım da yok.Allah a havale ediyorum seni.oğluma söylücem ya seni çeki düzene koysun yada ben sana hakkkımı helal etmiyorum diyeceğim..daha daha neler..bugun yarın konuşçaz üçümüz..ben de altta kalmak istemiyorum.ne dicem bilemiyorum..
durumumu şöyle anlatayım:
Eşimin herşeyi anası babası.en ufak bi konu açılsa bağırıp küfür etmeye üstüme yürümeye başlıyor.
Babamı bebekken kaybettim ben..Annem evli.ilk zamanlar iyi olsa da sonra anneme ettiği küfürlerden dolayı nefret ettim üvey babamdan.
Evlendim.ikimizde 25 yaşındayız.Ben Afyonluyum Eşim tunceli
Bir çocuğum var.Sevmeyi bile bilmiyorlar.ama aşırı düşkünler.3 günde bir kesinlikle görüşmek zorundayız.torunlarını özlüyorlarmış.
Çok terbiyesiz bir kayınpederim var.Yemek adabını bilmez.nerde ne konuşcağını bilmez açık seçik konuşur.evde kapılar açık soyunur.her izin gününde bir iş çıkarır eşime.benim kıyafetime karışır.Şakayla karışık karısıyla yatmak isteiğini söyler.Param yok der sürekli yeni şeyler alır.Görmemiş gibi aldığı şey 5 tl ise heryerde 50 ..100 diye fiyat söyler sen sormadan.
Kaynanam sürekli misafir getirirdi bana.şimdi duruldu..bi yere gidersek onun onayından geçmem lazım yoksa bin tane laf söyler bu halin ne diye.eşimde annem seni güzel görmek istiyor der.eşime davranışıma karışır.milletle konuşurken dikkat et der.bende gitmiyorum bi yere onla o zamanda gitmediğim için konuşuyor.çocuğumu hırpalayarak sever.Yapma dersem bana karışma der.diktatör yani kendi bildiğini okur.Artık ışık bile açamıyorum evde sanıp da beni çağırmasınlar diye.Misafirm var desem inanmaz çat kapı kontrole gelir oturur arkadaşlarımla birlikte.İyi huyu da arkamdan kimseye konuşmaz.Ne iyi Ne kötü.iyisini de söylemek lazım.hakkını yiyemem.
Eşim tamamen asosyal biri.Ne gezmeyi sever ne bir arkadaşı ile ailece görüşür.Evde otursun tv. izlesin .bende bunalıyorum yazın yine çıkıyoruz da kışın tamamen eve kapalıyız yada ailesi ile görüşüyoruz sadece.haftada bi biz haftada bi onlar geliyor.ama hep telefondalar
.Dayanamayıp boşanalım diyorum.s'tir git ama oğlumu götüremissin diyor.Mahkeme onu sana vermez diyorum."mahkemeyi dinleyen kim "diyor.Çocuğumu alıp gidecek durumda değiliim. bu konuda kimse arkamda değil.Evlilik danışmanına gitsek ne eşim gider ne de ona ayırcak paramız var.Anneme de anlatamıyorum.Onun yanındada bana bağırıyor kadın az çok görüp üzülüyor ben yansıtmamaya çalışıyorum.Okadar bıktım ki ne ayrılabiliyorum ne onu ve ailesini çekebiliyorum.
kaynanana de ki anneciğim seninle ortak bir nokatamız var
ben de hayalimdeki kaynanayı bulamadım
Seni üzmek istemem ama yaşadığın hayat çok zor çocuğunu alıp gitmene asla izin vermezler
ama bende diyorum ki madem eşini ve ailesini sevmiyorsun bunları bile bile başkada çocuk yapma buna göre ya çocuğu bırakıp yeni bir hayat kuracaksın yada her yıl sevmediğim adamda 5 çocuk daha doğuracaksın ki o vakit aldığı parada geçim için yetmiyecek şlddetete başlayacak
ya da çocuğuda alıp izini kayıp ettirip çocuğunla kadın sığınma evine yerleşeceksin , canı ve çocuğunu kurtarma pahasına
bunları yapman içinde epey cesur olman gerek epey çıkmaz bir yoldasın en iyi çözüm ilk olarak çocuk doğurmamak olacak bence
bumdan sonra ileri düşünerek adım at sonra kaderim deme bence
kaynanana de ki anneciğim seninle ortak bir nokatamız var
ben de hayalimdeki kaynanayı bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?