benim kaynanam psikolojik olarak problemli biri .Ama öyle olduğunu kabul etmiyor.Çocuğumun doğumuyla birlikte hayatımızı mahvetti.Lohusalıkta depresyona girdim.Annemle yaşadığı sıkıntılar yüzünden benimle arası iyiyken boşanmamızı istedi.Oğluna bu yönde baskı yaptı.Lohusalığımın 3. gününde bana annemle ilgili mesajlar attı boşanmam yönünde tehtit etti.Oğlunun benden boşanacağını çocuğuda mahkeme kararıyla göreceğini oğlu ne derse onu yapacağını benim annemle yaşayacağımı oğluyla evlenmeme müsade ettiği için pişman olduğunu vs daha bir çok hakarette içeren mesajlar attı.Kendi psikolojik problemli olduğundan bana attığı mesajlardan sonra bende tek kelime etmediğim için eşimde bana hak verdiği için çıldırmış urganı alıp kendimi öldüreceğim deyip duruyormuş evin önünde saçını başını yolmaya çalışıyormuş.Ben böyle ruhsal sağlığı sıkıntıda olan biriyle çocuğumun görüşmesini istemiyorum.Kendisiyle bir yıldır görüşmüyorum. Görüşmeyi de düşünmediğim için çocuğumu da ne kadar babası yanında da olsa ruh sağlığını bu denli yitirmiş birinin yanına göndermek istemiyorum. Bununla alakalı açılmış davalar gördüm.Dava açsa bile ne kadar babaannesi de olsa ruh sağlığının bozuk olduğunu ıspat edersem tedavi olmadan çocuğumu görmesini engelleyebilir miyim?