Olabilir canım bir de hamilelik etkisi var tabi. Sen bundan mutlu oldukca inan esin de mutlu olur. Çünkü onun annesi ve cocuguna ilgi göstermesi senin de memnun olman onu da mutlu eder. Ama uzun sureli kalmasini dogru bulmadim ama yardim edecek cok yük olmayacak birisiyle senin icin iyi olur orasini bilemem. Babanne düşkünü birisi olarak bunu anneme borçluyum
annem benim omrumdur nefesimdir bas tacimdir. Asla etkilemez iliskinizi. Ben universitede okurken annemden cok banannem arardi aksam dersim su saatte bitecek dedigimde o saatte arar yurda varana kadar kapatmazdi
bizimkiler varinca haber ver derdi sadece
birak sevinsin ilgilensin. Bizim gelinimiz de anne baba sevgisi gormemis ismini siz kkoyun diyor annemler illa siz koyun diyor. Belki gelinden cok bizimkiler almistir esyalarini eksiklerini
ben bile maasi alir almaz direk yegenimi düşünüyorum. Tabi ki annesi babasi gibi kimse sevemez heyecanina ver onun ici de icine sigmiyordur tabi ki annesi sensin cocuk bunu bilir. Annem bakiyor diger yegenime ve aksama kadar annemle. Gelinimiz memur. Cok yoruluyor. Annem kizamiyor bile sesini bile yukseltemiyor annesi kizsa da annesini ariyor yani icgudusel olarak o hisseder sen onun annesisin. i