Kaynanamin bana hakaretleri 2 (guncelleme)

erkekannesi2024

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
64
-9
1
26
Daha once bu konuyu acmistum uzerinden epey zaman gecti. Bu olanlari babama soyliycem demistim ama babama is yerinden izin vermedikleri icin babam gelemedi. Bu olaydan sonra dun tekrar ondan daha kucuk bi olay yasandi hatta ben o yasadiklarimin yaninda buna kavga bile demem kucuk bi sey bu sefer kendileri babami aradi guya beni sikayet edecekle babama. Babamda daha ben bi sey anlatmadan basladi bunlara hadlerini bildirmeye. Dedi ki benim kizim kölemi ben kizimi yerde bulmadim siz sahipsiz mi sandiniz kizimi. Ben kizimi kocaya verdim kaynanaya gorumceye eltiye vermedim kizimin kocasi nerde dedi. Bu gun kocamla konusacakmis diycekmis ki sen nerdeysen kizimda orada olucak. Onu bi basina birakamazsin sahip cikacaksan cik yoksa ben sahip cikarim kizima...
Babam burda olanlari bilmiyor daha simdiden bu kadar sinizli olanlari soylesem bi dakka bile beni burda birakmaz

Son düzenleme:
En azından babanız asıl suçlunun eşiniz olduğunuzun farkında...

Olay nedir bilmiyorum ama babanızın sizi bir dakika bile bırakmayacağı bir şeyse söyleyin bilsin her şeyi.

Şok olmuşlardır. Onlar muhtemelen sen evlendin diye babanın sana arka çıkmayacağını, onların eline bırakacağını düşündüler. Yoksa pişkin pişkin aramazlardı. Çok iyi olmuş, babanın desteğiyle şimdi hayatını düzene koy kurtul bu insanlardan.

Şok olmuşlardır. Onlar muhtemelen sen evlendin diye babanın sana arka çıkmayacağını, onların eline bırakacağını düşündüler. Yoksa pişkin pişkin aramazlardı. Çok iyi olmuş, babanın desteğiyle şimdi hayatını düzene koy kurtul bu insanlardan.
Hele bi baldizim var dusman basina aramis diyor ki yollayin babasinin evibe sizde kurtulursunuz sanki ben ne yaptiysam bunlara. Neymis evendim cevap veriyormusum tabi veririm asla susmam

Hele bi baldizim var dusman basina aramis diyor ki yollayin babasinin evibe sizde kurtulursunuz sanki ben ne yaptiysam bunlara. Neymis evendim cevap veriyormusum tabi veririm asla susmam
Baldiz mi var? Siz erkek misiniz yoksa karistirdiniz gorumce mi diyecektiniz? Babaniza herseyi anlatin onlar birsey demeden.

Onlar babanızı aramasa sizin daha bir şey yapacağınız yokmuş. Neyse ki aramışlar.

Yine de ben sizin babanızla gideceğinizi düşünmüyorum. O evde mutsuz mutsuz yaşamaya devam edeceğinizi düşünüyorum. Umarım yanılırım.

Baldiz mi var? Siz erkek misiniz yoksa karistirdiniz gorumce mi diyecektiniz? Babaniza herseyi anlatin onlar birsey demeden.
Gorumcemi deniliyor ben azerbaycanliyim bizde baldiz diyorlar kocanin ablasina

Aileniz destekse neden zor olsun?

Kayınvalideden şiddet, hakaret görüp yaşamak daha mı kolay?

O ortamda çocuk büyütmek, o çocuğu bunlara maruz bırakmak, bir telefondan bile mahrum yaşamak daha mı kolay?

Eşiniz bile yok, sizin o evde ne işiniz var?

Aileniz destekse neden zor olsun?

Kayınvalideden şiddet, hakaret görüp yaşamak daha mı kolay?

O ortamda çocuk büyütmek, o çocuğu bunlara maruz bırakmak, bir telefondan bile mahrum yaşamak daha mı kolay?

Eşiniz bile yok, sizin o evde ne işiniz var?
Ben severek evlendim ama ayrilmak kolay degil

Ben severek evlendim ama ayrilmak kolay degil
Boşanın demedim ki. Eşiniz dönüp düzeninizi kurana kadar kendi evinizde ya da anne evinizde kalın dedim.

Annesinin şiddetine ses çıkarmayan eş de çok eş değil ama siz oralarda değilsiniz diye ona yorum yapmıyorum.

Ama kayınvalide evinden bile çıkamayacaksanız yapabileceğim başka yorum yok. Kadınla iyi geçinmeye çalışın, sözünden çıkmayın o zaman. Çünkü muhtemelen bir süre babanızın tepkisi nedeniyle sakin kalır ama sonrasında özüne geri döner. Aynı sorunları yaşamaya devam edersiniz.

Back
X