Kaynanamı sevmiyorum ,sevemıyorum sevemıyecegım..

Canım 2 sene önce çocuklarımın doğum gününde ikisinin arası 4 gün herkesi çağırdım tabi annem KV falan o gün benim burnumdan getirdi KV anneminde aynı şekilde akşam olunca aradım konuşduk ertesi gün geldi kavga ettik evden kovdum yine olsa yine yaparım 3 ay Görüşmedik vs sonra düzeldi tabi ertesi sene gene çağırdım bu sene gene az kaldı doğum günlerine yine çağırıcam öle çağırmamak gibi bi lüksümüz yok bende bayılmıyorum ama yarın bende KV olucam ve gelinimi çok sevmek istiyorum inş oda beni çok sever sende dayanmaya çalış seni üzerse ailene laf ederse tavrını koy

K.v.ne bak gelininde sana baksin tiri virilari bana komik geliyo
Hersey karsiliklidir biline.
Kimse kimseyi keyfinden istememezlik etmez.

Cagirmak istemiyosaniz cagirmayin
Buyuk bi olay varsa cagirmak zorundaysanizda hosgeldin-gule gule der bitirirsin olayi.

Herseyi gectim su soze cok inanirim.bu dunyada ne ekersen onu bicersin o onune gelir.basimdan gecenlerde var sahit olduklarimda.kime ne yaparsan birbaskasida sana mutlaka bunu yapacaktir zamani gelince.cok buyuk bir cogunluk eslerin ailesiyle anlasamiyor ama unutmamak gerekirki bir gun bizde kv olacagiz

kimseyi çağırmayacaksanız kayınvalidenizin gelmesine de gerek kalmaz.

Kaynanan esine destek cikmak zorunda degil , ister cikar ister cikmaz bu Anne ve Ogul arasinda bir durumdur bu seni ilgilendirmez ..

Kaynana sana bilezik altin almak zorunda degil , esin kredi cekip almis madem durumlari yoktu almasaymis ..

Sen hamileyken kimse sana yemek yapmak zorunda degil , bizede kimse.ozel yemekler yapmiyor hergun.

Annen sana destek cikiyorsa cikiyordur buda senin sorunun ..

Kaynana torunun dogum gunune gelirkende , ben olsam senden izin almam bukadsr nett yani..

Ohoooo Sizler kaynana gormemissiniz kaynana oğluna destek olacakmis. Bizimki düğünde takilan tüm takilari alip üzeri yatti bir de borclari bize odettirdi. Alin size destek. Hamile kaldim tebrik etmeyi birak baskasindan yapmissindir o çocuğu dedi acik acik o... Diye bagirdi bana. Bir tabak yemek getiricek birde. Çocuğum doğdu tlf etti altinlar toplandimi almaya gelicem diye. Ben yine bu kadina oğlumu gösterdim sevdirdim. Kucagindan düşürdü oğlumu bebekken bilerek attim dedi. Daha anlatayimmi? Duymak ister misiniz?
Birakin allah askina sevmiyorum istemiyorum yildizim barismadi yemek yollamadi destek olmadi demeyi köstek ol.mASIN yeter. Kadin bi kaç saat gelip çekip gidecek bu kadar tahammulsuz olmayin.

Hayretle okudum yazdiklarinizi
Kv ellerinden opeyim ben gideyimde

Kayınvalidenizle aranızda ne geçti,kim haklı kim haksız biz tam olarak bilemeyiz..İster sevin,ister sevmeyin,kendiniz görüşün veya görüşmeyin bu sizin seçiminiz..Fakat o çocuk sizin çocuğunuz olduğu kadar eşinizinde çocuğu ve kayınvalidenizinde torunu..Büyüklerin arasında geçen olumsuzluklar çocuklara yansıtılmamalı..Siz sevmiyorsunuz diye kadının torununu görme hakkını elinden alamazsınız..Bu yaptığınız bencillik olur çünkü..Bırakın gelsin sürekli başınızda oturacak değil ya torununu görüp gidecek yani..Bunun için huzursuzluk çıkarmaya,saygısızlık yapmaya değer mi?

Sırf maddiyat için kayınvalidesine sinir olan birine nasıl merhem olalım? Evet gösterme torununu ona çağırma ayır onu saygısızlık yapmı diyelim? İçimiz fesat değilse suçlumuyuz? Ben ne zorluklarla okudum aileme yük olmamak için.
insan oğluna birşey almıor diye düşman olurmu? olan biri alkışlanır mı? Burada olumsuz yorum yapan kişilerin kaç tanesi seviyordu ki kayınvalidesini? ama saygı farklı şey sevmiyorsanda saygı göstermek gerek anlatabiliyor muyum?

Sadece bu konu için söylemedim, eleştiriyi anlarım da, okuduğum konuların çoğunda karşısında çocuk varmış gibi insanlar azarlanıyor, buna itiraz ettim. Eleştirilecek tarafları da kırmadan söyleyin, sanal ortamdasınız diye duygusuzca konuşulmasın diyorum. Bu söylediklerinizi yapan kişiler de haklıdır demiyorum zaten ben de saygılı olunmasını tavsiye ediyorum bilmem anlatabildim mi?

Üyü de
ben aılemden ve cevremden oyle gordum evlenen cıftlerın durumu yoksa aıle her turlu destek olur ve bızdede durum boyle hep annem alır hep annem eder bıseyler. kaynanada gelın bıze bakcak der. sen ne yaptınkı gelın sana baksın. valla coook haklıyım kızlar.. ustelık cok ınsanda sevmez kendısı o yzuden torun duskunu değildir. evlenırken bılezıklerımı esım kredı cekmısde almıs onu bıle almamıs. ordan basladı zaten hersey.

Iyi de zaten eşi ölmüş kadının. Size maddi destek sağlayacak ya da bilezikler takacak durumu olmaması anormal değil.

kk yı okudukça geleceğin kaynanatörlerinden pardon k.validelerinden çok tırsıyorum

Allah herkesin evladını yanında benimkileri de iyi insanlarla karşılaştırsın.

Kayinvalideniz olmasaydi esinizde olmazdi, dogal olarak dogumgünü kutliyacaginiz evladinizda... Sevmek zorunda degilsiniz ama asiri bi durum olmadigi sürece ( yani sizi dövmediyse, sövmediyse) saygi duymak zorundasiniz...:KK14:

X