- 29 Temmuz 2023
- 15
- 33
- 30
-
- Konu Sahibi canliseda221
Valla ne isterse yapıyorum saygısızlaik yapmiyorum. Geçen geldiginde yatak odama girdi evimdeki eşyalarin yerlerini degiştirdi. Anne bunları yapma burada ben yasıyorum sen degil rahatsız oluyorum dedim. Esime neni kovmaktan beter etyi demiş. Esim benimle gunlerce konusmadi. Esim annesine cok duskun. Beni hic savunmuyorEşinizin olmadığı zamanlarda soğuk davranın. Yüz bulamasınlar gelmeye. Eşinizin yanındayken iyi davranmaya devam. Oğluna şikayet ederse inkar edersiniz.zaten yanındayken iyi davrandığınız için eşiniz de annesinin şikayetini ciddiye almaz.
Kaynanam benim yatak odama girmiş bir insan. Esim beni annesine karşı hiç savunmuyor. Annesi kötü birsey yapsa ve ben şikayet etsem yapsjn ne vat bunda diyor. Kaynanam Herşeyime karışıyor. Mahalleme taşınırlarsa benim evimden cikmazlar. Kaynanamla eltimin evi ayni binada kaynanam hergun eltime gidiyor. Ne yapacağım ben. Hergun evime gelseler gelmeyin desem esim bana küser.
Sizde başka mahalleye taşının.Kaynanam benim yatak odama girmiş bir insan. Esim beni annesine karşı hiç savunmuyor. Annesi kötü birsey yapsa ve ben şikayet etsem yapsjn ne vat bunda diyor. Kaynanam Herşeyime karışıyor. Mahalleme taşınırlarsa benim evimden cikmazlar. Kaynanamla eltimin evi ayni binada kaynanam hergun eltime gidiyor. Ne yapacağım ben. Hergun evime gelseler gelmeyin desem esim bana küser.
Esiniz kusecek diye odunuz kopuyor bu nasil hayir deme sekli?Valla ben evlenmeden önce esimle cok kavga ettim nisanı atmaklatehdit ettim. Oda isteklerimi kabul etti. Esime karsi basindan beri hayir diyebiliyorum