Kaynanamdan nefret ediyorum

yeni konuyu boşverinde ben kaynanamdan istem dışı nefret ediyorum ama sevmek istiyorum olmuyo nasıl yenicem bunu bayanlar

Benimde bir kizim var 2.5 yasında babannesi çok seviyor evet uyuşmazlıklar illaki oluyo ama oda torununun kötülüğünü istemez hiç öyle bir babannede gormedim hem bakiyonus bu sizin için iyi birşey bakıcı parasından kurtuluyosunuz yoksa mecbur değil yani

Neden sevemediniz bir lafı sözünü oldu size yada ne bilim cokmu soğuk davraniyo

ya aksine çok yapışıyo.sürekli benimle olma derdinde ee bende çalıştığım için bi de gebelikte var yorgun oluyorum eve gidip uyumak istiyorum haliyle ama sağolsun gece gündüz demez her dakika damlar.üst katımda oturduğu için gecenin bi vakti gelir yani demez bu insanların özeli var mı yok mu diye

Ee konu açın o zaman 4 yıllık konuyu hortlatmaya ne gerek var ?

Bu durumu çokduyuyorum kkaynanasıylaaaynıyerde yyaşayanlar en Güzeli ayrı yerlerde oturmak diyemessin gelme diye oda bunu anlamiyosa Allah kolaylıkversin ama çocuk olunca size yardımcı olur çocuğa bakar aslında sizin için avantajlı bir durum sankibu yyönden destek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…