[sıze="2"]içimi birilerine dökmek istedim artık iyice doldum ben eşimle tanıştıgımda ilk eşinden yeni ayrılmıştı 2005 yılıydı konuşmaya başladık ama ben onu istemyrdm sonuçta ewlenmiş ayrılmtı ailemkarşı çıkardı neyse sonra çıkmaya başladık aşırı şekilde aşık oldum öldüm öldüm dirildim onun için çok sewdim omu o ne yaptı herşey için dövdü beni aşşagıladı ama genede pes etmedim ben salağı 3 sene böyle sürdü üni. Son yılında ayrılmak istediğimi açık yüreklilkle söyledimartık dayagına sewgisizliğne ilgisizliğne bu kadar dayanabilmştm sonra bana ilk kez aşık oldgunu we ewlenmek istegni söyledi şaşırdım bocaladım boşlufga düştüm aylarca sonra gene ben salağı olur dedim ewlenelm dedim öyle böyle derken ewlendik we dayagından ilgizsizliğnden eser yok artık ewleneli 1buçuk sene oldu daha yüksek sesle bile konuşmadı benle ama bana eskiden yaptıkları aklıma gelnce miğdem bulanıyo ondan bide gudubet anası her halta burununu sokar oğlna aşık beni sewmez istemez daha 2 aylık bebeğimi dün gelmş werde bize götrym bi kaç gün kalsın bende diyo düşünn hep kawga ediyoruz kadının derdi oğluyla torunu ben boşansam kına yakıcak bi tarafına neyse bu sorunuda aşıyrm sinir oluyorum ama dişimi sıkıyorum oğlum için
Son düzenleme: