Kaynanama daha fazla tahammül edemiyorum yardım edin

benimde hatam bu heralde haksızlıga ugradıgımda sessiz olamıyorum ama olmam gerektiğini anladım bugun.
ben artık kv ye sürekli cevap veriyorum dayanamıyorum. ama eşime olanlardan bahsetmiyorum. annesini cahil görüyor ve kıyamıyor ona hak vermeside beni geriyor. bende başımın çaresine bakıyorum. sessiz kalmıyorum çünkü bu seferde kendimi yıpratırım değmez o kadın için. saygıda karşılıklı olur diyorum artık. o büyüklüğünü bilse bende küçüklüğümü bilirim susarım ama susacak sabır bırakmadı.

bence kv çok boş zamanı var bize sarıyor.benimki bütün gün evde takılıyor.okuma yazması bile yok. nasıl zaman geçirsin. ahh çok isterdim çalışan,sosyal hayatın içinden bi kv m olsaydı. ama çok gençtim evlendiğimde mantıklı düşünememiştim. cahillerle uğraşıyorum işte. artık akıllandım ama uğraşmıyorum.mesafe candır:)

Bizimde yetişme tarzı farklılıkları var beni köyde gelin olmuş biri çalışmayan biri gibi görüyor. Tamam iki ayrı insan tabiki farklı kültürlerle yetişmiş bunu olgunlukla karsılarım ama banada saygı sevgi gösterilmesini isterim numaradan gösterilen sevgi her dk laf sokmalar ne biliyim kendilerinden uzaklaştırıyorlar. Ben ilk başlarda annemden farklı görmezdim hep gezmelere giderdik o degişti ben degiştim eminim diodur arkamdan evlenene kadrmiş die aman artık ne derse desin kocama bakcam gerekirse onun gibi ikiyüzlü olur aaa öyle demedim yanlış anlaşılmışım der kocamı kendime cekmeye bakçam ( allahım ne oyunlara kaldık )

Insani zorla kotuluk yapmaya zorluyolar valla.kv gorumce elti.meseleleri insani kocadan evlilikten sogutuyo.allahim yokmu bunun bi formulu

selam :)
sende onu onun taktiği ile vuracaksın işte.bende çok işe yaradı.mesela bir tane örnek veriyim. k.valdem biz evde olamadığımız zamanlarda sürekli eve gelip kontrol ederdi hırsız girmişmi vs die. ki aramızda 10 dakka yürüme mesafesi var. bende bir keresinde demiştim arkadaşım kv sile aynı binada oturuyor kadın o yokken evine gidiyomuş. ayıp ama olmaz böyle belki kız iç çamaşırlarını bırakıyor yada başka bişi ayıp valla neyse ki ben şanslıyım siz öyle bi insan değilsiniz filan. o gün bugündür dahada gelmedi. tatlı tatlı lafını sokucaksın gülerek ve karşındakini de ay biraz pofpofladın mı tamam. işte siz çok iyisiniz hiç böyle huylarınız yok yada ne bilim öyle şeyler.

politik olmayı öğrenmek lazım sanırım
ama inan çok yenisin benim 3 senede anca birşeyler oturmaya başladı. ilk sene bende çok ağladım sinirden. ama şimdi yavaş yavaş öğreniyorum. senden biraz sabırlı ol canım. zamanla senin kocanda görecek birşeyleri.

politika heryerde işe yarar diyorsunuz yani hehehe davranışları söylediğin gibi halledilirde ağızdan cıkan sözlerde bakalım işe yarayacakmı çünkü her söyleneni aaa ben öyle demedim die yalanladıgı için. bu huyunu politik olarak imalarda bulundum bide üstüne bana katılıyor aaa haklısın bende nefret ederim die gerçi siz 3 yılda düzeldiyseniz önce yapılmasından hoşlanmadıgım davranışlara politika uygulasam sonra laf sokma huyu düzelmezse onada başka cözümler ararım. bu sırada kafayı yemezsem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…