Kaynanama daha fazla tahammül edemiyorum yardım edin

Kaynananlar duzelmesede esinin sana daha yakin oldugunu hissettigin an cocugu planlarin arasina al arkadasim o zaman.bu anlattigin sartlarda,cocukla daha cok zorlanirsin.

aynı modelden bendede var. çocuktan sonra resmen azdı. herşeye burnunu sokuyor evi taşıdım uzağa gittik.hala herşeyin içinde. bi rahat dur diyorum içimden artık. iki aryorsa birini açmıyorum.ben hiç aramıyorum. her hafta görüşme olaylarınıda azalttım. kendi istedi böyle olmasını. benim gibi birini bile hatta annemi bile çileden çıkardı.

eşiniz olmadan gitmeyin. boşanmanın eşiğinden dönmş birisiyim kesinlikle eşiniz olmadan görüşmeyin. ben böyle durumlarda alışveriş yapıyorum bi işim var diyorum eşim iş çıkışı beni alıyor öyle gidiyoruz. o aradaki 2 saat avm de bile gezdiğimi bilirim.

arkadaşım sende demi aynı dert var hayır anlayamadıgım bunlardakı amaç ne? benim en çok merak ettigim ve cevabını soramayacagım tek soru bu sanırım neden amaç ne yani böyle davranmakla biz kavga edince mutlumu oluyolar

bunu eşime söyleyeceğim inş ikna ederim..

mesafeli olacaksınız ve eğer eşiniz annesinin gerçek yüzünü gördüyse eşinizle annesi yüzünden tartışmayacaksınız.
annesiyle ilgili eşinize konu açmıycaksınız.
yani eşinizle başbaşayken keyfinize bakın ve soğuk mesafeli bir gelin olun.

benimde hatam bu heralde haksızlıga ugradıgımda sessiz olamıyorum ama olmam gerektiğini anladım bugun.

Ben de sizin gibiydim. Ne yazıkki yontula yontula değiştim. Üzülüyorum çünkü ne kadar samimi, arkadaşça bir ilişkimiz olabilirdi. Ama şu saatten sonra çok zor maalesef. Çünkü tüm iyi niyetli yaklaşımlardımda anlamsız laf soktu. Anlamıyordum başta ama zamanla insan anlıyor. Mecburen gard alıyoruz. Ben şahsen eşimi üzmek ve annesiyle benim arasında bir seçim yapmak durumunda bırakmam, bırakmamalıyım. O hayat eşim onu ben kırmamalıyım. Annesi ne yaşıyorsa hoşggörüp takılmamaya ve kendi hayatıma müdahale ettirmemeye çalışıyorum. İşallah başarırsınız sizde :)

Cok kotu yaa.paylasamadiklari ne bende anlamiyorum.aslinda bu zitlasmalar iki tarafida cok fazla yoruyo.ve bugunun tadini cikartamiyosun.allah islah etsin bolelerini.sabir sabir baska care yok belki bigun anlarlar

Nedir bu kaynanalardan çektimiz bilemedim.
bende de aynı sorun var evleneli 3 sene oldu nerdeyse anca biraz düzeldik. benim kv. de eşime çok düşkündür aynı şekilde eşimde öyle. ilk evlendiğimizde eşim sürekli annesine gitmek istiyordu onlarda sürekli bize gelmek istiyolardı. ilk sene oldukça zordu yani. ama şimdi biraz daha iyiyiz. eşim artık eskisi kadar gitmek istemiyor annesine bende 2 haftada bir gidiyorum artık. sana tavsiyem çok sıkı fıkı olma. en önemlisi mesafeni koru her zaman.

bende artık gidip surat asıp oturuyorum. sorarlarsa iş yeri yoğundu yorgunum diyorum. onlarda artık ısrar etmiyor. kısacası zamanla biraz daha düzeliyor herşey.

son olarak sana 2 tavsiyem olacak.
1- eşine ailesi ile görüşmediğiniz zamanlar da daha çok mutlu olduğunu hissettir.
2- ( bu benim çok uyguladığım bir taktirdir :) ) başkalarından örnek vererek kv ye laf sok mesela falanca arkadaşım aradı işe k. valdesi çok karışıyomuş kızda telefonda ağlıyo. kırılmasın die cevapda veremiyormuş. ayıp ama olmaz koskoca insanlar herkes kendi hayatını yaşar bu kadar baskı olmaz filan k.valden illaki kendine pay çıkarır ordan.

inş en büyük duam bu zamanlar birdaha elimize geçmeyecek ve bu günleri bu şekilde gecirmek çok üzücü hayatta en cok cabalayacagım şey olacak sanırım takmamak başarırım inş :)

Cok kotu yaa.paylasamadiklari ne bende anlamiyorum.aslinda bu zitlasmalar iki tarafida cok fazla yoruyo.ve bugunun tadini cikartamiyosun.allah islah etsin bolelerini.sabir sabir baska care yok belki bigun anlarlar
dimi ya ileride ilk senelerimizi anıp gülmek ne güzeldi demek yerine anmak dahi istemeyecegımz olaylar yaşamak üzücü. rabbim peygamber sabrı versin hepimize

evlilik skntiliysa cocuk duzeltemez, daha zora girer her sey.. bu yanilgidan kurtulun artik.. once evlilik oturmali.. tabiki neler yasanacak bilemeyiz, oturdu sanarsin bozulur Allah korusun, o ayri.. ama sorunlari cocuk yaparak halletmeye calismak bile bile ladestir..

1.tavsiyenin ucundan birazcık gösterdim yani 2 aylıgına memleketelrıne gittiklerinde ne kadar kavgasız mutlu oldugumuzu gördü ve sonra bıraz degıstı işte en azından annesinin lafıyla bana çatmamayı azalttı.
2.tavsiyeni yaparım vallaha zevkle belki kendisine biraz pay biçer. (umarım ) ki benim kayınvalidemde gülerek imalarla laf sokmayı en iyi becerenlerden
ben inkar edemem diyorum ya benim hatam ben ilk zamanlar çok yüzgöz oldum yakın oldum baştan koymalıydım tavrı...

yok zaten bu durum düzelmeden böyle bi niyetim yok gönül istiyor tabiki ama işte bende bunun cözümünü aramak için buraya yazdım yani briçok yol denedim kayınvalidem düzelmiyor. eşim şuanda birkoç konuda arkamda en azından annesine karşı ama kendi içimizde annesinin lafına bakıp soyledıklerı olmuyo degıl. bunlara cözüm arıyorum

esin madem arkanda, dirdir edip kaynananin ekmegine yag surme..

Yaşamayınca sözlerle anlatamadım sanırım. Eşim arkamda görünüyo ailesi ama annesinin yanlışlarını yapmaması gerektigini söylemıyo sadece yaptıgı şey annesinin yanında bana bişey söylemez görünüşte benim arkamda ailesine karşı çok şükür ailesinin yanında bana laf söylemiyo. Annesine de söylemiyo artık başka yollar deneyecegım sagolsun arkdslar fikirlerini sundu kafama yatanlar dusunceler oldu inş herşey yoluna girer düşünceleriniz için teşekkür ederm

merakla takip edeceğim durum o kadar aynı ki umarım çözüm bulursunda be de uyarm. ben artık yoruldum çunkı

merakla takip edeceğim durum o kadar aynı ki umarım çözüm bulursunda be de uyarm. ben artık yoruldum çunkı
Ayniyiz inanki tahammül sınırlarının sonundayım. Burda yazan bi arkadaşın sözğne gidecegim eşimi ikna edip o olmadan gitmeyecegım mesafe koyacagım umarım düzen girer herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…