Kaynanama anne diyemiyorum!

Ben kayınpedere diyorum da kaynamaya hiç anne demedim dediysem bir iki kere ilk evlendiğimde zorla ağzımdan çıkmıştır

Aman demeyinde zaten haketmiyor birçoğu bende demiyorum isimsiz biri işte sonradan anne olsa nolur ne kadar uzak o kadar iyi
Benimkide kızı gibi görmedi beni oraya giderim samimiyetsiz davranır hep böyle sevmiyor beni niyeyse

Ne güzel

Kaynana kızı gibi görmüyor ki beni diğer gelin bile çok çekmiş aşırı ama o diyor hatta onun arkasından neler dedi duydum mal gelin Nalet gelin diye

bak bir anımı daha yazayım

ben eşime görümceme vs de annen diye konuşurum

annen şöyle dedi baban böyle yaptı asla annemiz hissi içeren bir konuşma olmadı şimdiye kadar

neyse bir gün annem bana bir şey anlatıyor

annen şöyle şöyle anlattı, şöyle olmuş, böyle gitmiş

dinledim dinledim, anlam veremedim

sonra içerikten çözdüm

haaaa dedim X in annesi

yani bana kv ye anne demek o kadar uzak 15 yıldır bir şey olmadı bundan sonra da olmaz

Ben isteme olana kadar teyze diye hitap ettim, istemeden sonra telefonda konuşurken anne diyebilir miyim diye izin istemiştim o da evet demişti yok dese hep teyze derdim belki

Ben de anne demem.. Benim annem bir tane Eşim de anneme anne demez... Yuvarlanıp gidiyoruz... Kendinizi mecbur hissetmeyin lütfen

Kaynana kızı gibi görmüyor ki beni diğer gelin bile çok çekmiş aşırı ama o diyor hatta onun arkasından neler dedi duydum mal gelin Nalet gelin diye
Siz bu gelini mi kıskanıyordunuz zamanında?

Ben de anne demem.. Benim annem bir tane Eşim de anneme anne demez... Yuvarlanıp gidiyoruz... Kendinizi mecbur hissetmeyin lütfen
Annem benimde iyiki var o olmasaydı güçlü olamazdım bu kadar eşimin ailesi çok değişik iki yüzlü menfaatçi insanlar bunu eş ailesi işte kaynana filan demiyorum bunu herkes görüyor

Ben de demiyorum iyi ki dememişim çok kötü bir insanmış.

He çok kıskanıyordum niye kıskanim nerden çıkardınız
E diyordunuz ya eski konularda '' Kaynanam ile altlı üstlü oturuyorlar, beni içlerine almıyorlar, dışlıyorlar, kendi aralarında pek iyiler. '' diye.

Denmeyince denmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…