Ben kayınpedere diyorum da kaynamaya hiç anne demedim dediysem bir iki kere ilk evlendiğimde zorla ağzımdan çıkmıştırBen de çok zorlanıyorum hatta onlara anne baba dedikten sonra vicdan yapıyorum benim annem babamla bir misiniz hiç diyorum içimdeneşimin ve onların olmadığı ortamda x in annesi babası diye bahsediyorum. Onlar varken anne baba diceğim zaman strese giriyorum ağzımda yuvarlayarak söylüyorum hep
Nebilim öylede olur mu kiBen x hanim diyordum. Kp beye de y bey
En guzel mesafeli iliski.
İşte demeye çalışıcamTüm kaynana ve görümceler aynı bazıları çok az kısmı Farklı. Deli olarak gör onları . Eşin için yap. Gerçekten nasıl mutlu oluyorlar
Benimkide kızı gibi görmedi beni oraya giderim samimiyetsiz davranır hep böyle sevmiyor beni niyeyseAman demeyinde zaten haketmiyor birçoğu bende demiyorum isimsiz biri işte sonradan anne olsa nolur ne kadar uzak o kadar iyi
Ne güzelTabiki de oyle. Hakedene zaten icinden gelir zorlamak zorunda kalmazsin kendini.
Mesela benim amcamin oglu evlendi ama yengem öyle iyi kafa dengi bi kadindir ki kaynana demezsin yani arkadas gibi bisey olursun ancak onla. Kızı gorseniz yengeme yeri geliyor anne diyor yeri geliyor ismini samimi sekildr söylüyor (yani ismi hayriye olsun mesela, hayriş gibi) bu sekil samimi kisaltma kullanarak hitap ediyo bazen. Bazenleri sekerim canim diyor. Ben de hep kaynanamla o sekil bi iliskim olsun isterdim ama olmadi.
Kaynana kızı gibi görmüyor ki beni diğer gelin bile çok çekmiş aşırı ama o diyor hatta onun arkasından neler dedi duydum mal gelin Nalet gelin diyeBenim kayınvalidem iyidir kendi halinde ben bazen anne derim bazen isminin sonuna mesala adı Ayşe olsun ayşecim nasılsın derim ama siz içinizden nasıl geliyorsa öyle davranmaya devam edin benim annemde babanneme 25 yıl sonra anne demeyi bıraktı.. Ortaya konusurdu yada anneniz, babanneniz, yada kaynanam derdi
Sevdiği kadar sevilir insan.. cokta takmayın eltiniz diyormuş onu cokmu seviyor alakası yokBenimkide kızı gibi görmedi beni oraya giderim samimiyetsiz davranır hep böyle sevmiyor beni niyeyse
Bosver sende bişey deme yani anne falan diye ortaya konusKaynana kızı gibi görmüyor ki beni diğer gelin bile çok çekmiş aşırı ama o diyor hatta onun arkasından neler dedi duydum mal gelin Nalet gelin diye
Ben isteme olana kadar teyze diye hitap ettim, istemeden sonra telefonda konuşurken anne diyebilir miyim diye izin istemiştim o da evet demişti yok dese hep teyze derdim belkiArkadaşlar 4 yıl oldu evleneli kaynanam beni başta çok beğendi falan neyse ama sonra yıldızımız bir barışmadı ayrımcılık yaptı arkamdan konuştu yüzü hep asıktı bana karşı ve beni kendinden soğuttu diğer gelinlede çok sorunları olmuş hatta ona çok çektirmiş ama o diyor hemde gerçek annesi gibi ama ben bir kere bile anne diyemedim evet sorunlarımız var ama bazen düşünüyorum acaba beni bu yüzden mi istemiyor yoksa gerçekten sevilmwyecek bir insan değilim bir gelene on giderim nasıl kendimi alıştırabilirim anne demeye kaynatamda baba diyorum ama ona hiç diyemiyorum sizce ne yapmalıyım
Siz bu gelini mi kıskanıyordunuz zamanında?Kaynana kızı gibi görmüyor ki beni diğer gelin bile çok çekmiş aşırı ama o diyor hatta onun arkasından neler dedi duydum mal gelin Nalet gelin diye
He çok kıskanıyordum niye kıskanim nerden çıkardınızSiz bu gelini mi kıskanıyordunuz zamanında?
Hiç sevmiyor yalandan yüzüne gülüyor arkasından demediğini bırakamdıSevdiği kadar sevilir insan.. cokta takmayın eltiniz diyormuş onu cokmu seviyor alakası yok
Annem benimde iyiki var o olmasaydı güçlü olamazdım bu kadar eşimin ailesi çok değişik iki yüzlü menfaatçi insanlar bunu eş ailesi işte kaynana filan demiyorum bunu herkes görüyorBen de anne demem.. Benim annem bir taneEşim de anneme anne demez... Yuvarlanıp gidiyoruz... Kendinizi mecbur hissetmeyin lütfen
Aynen öyle her doğuran nasıl anne olamıyorsa illa eşimin annesi diye anne sıfatını taşıyacak diye bir şey yok kadından o elektriği alamıyorumHer k.valide anne sıfatını hak etmiyor..
E diyordunuz ya eski konularda '' Kaynanam ile altlı üstlü oturuyorlar, beni içlerine almıyorlar, dışlıyorlar, kendi aralarında pek iyiler. '' diye.He çok kıskanıyordum niye kıskanim nerden çıkardınız
Denmeyince denmiyorbak bir anımı daha yazayım
ben eşime görümceme vs de annen diye konuşurum
annen şöyle dedi baban böyle yaptı asla annemiz hissi içeren bir konuşma olmadı şimdiye kadar
neyse bir gün annem bana bir şey anlatıyor
annen şöyle şöyle anlattı, şöyle olmuş, böyle gitmiş
dinledim dinledim, anlam veremedim
sonra içerikten çözdüm
haaaa dedim X in annesi
yani bana kv ye anne demek o kadar uzak 15 yıldır bir şey olmadı bundan sonra da olmaz