Aynen eşim anne diyor gerçekten mutlu oluyorum ama benim ailemde eşime karşı çok saygılı hiç dışlama Dı iyi güzel yaklaştı ve eşimde ailemi çok sever ama onun annesi beni dışladı evine gitsem istemedi kızı ve diğer gelini ile bir oldu bana eşimin üstüme düşmesini kıskandı lar bende bunları görmezden gelip her şeyi silip eşim için demeye çalışmak istiyorum ama kadın yine aynı bugün iyiyse yarın yine kötü ne yapıcam bilmiyorumValla içten kimsenin gelmediğine yemin ederim. Ama eşinin sana davranışlarının değiştiğini göreceksin. Bide sen kendi anneni düşün gelininin ona anne değilde kaynana dediğini yada eşin anne dediğinde dünyalar senin olmuyor mu?
Siz en azından diyorsunuzDiyesiniz gelmiyorsa zorlamayın, saygısızlık yapmamak yeterli bence. Bu hep fesat düşünüp, saygısızlık yapıp sonra anneciiiim diyenlerden daha samimi olur.
Benim başta içimden gelmisti bir de sonradan fark ettim görümcem kayinvalidesine teyze diyor, eşi de benim kayinvalideme teyze diyor. Bilseydim ben de öyle teyzeyle başlardım, duruma göre anne derdimşimdi geri dönüş yok.
Ya yüzü asık ama çevredeki herkes o öyle der ama bir insanda yüzü sürekli asık olmaz ki huyu öyle diyorlar bana kızım filanda diyor ama ben onu o yüzüne hala alışamadım kaynatam çok güler yüzlü kızım der iyi niyetli ona gerçekten baba derken içten diyorum
Bizim aramızdaki soğukluk bir türlü düzelmesi oysaki beni çok beğendi istedi Başt sonra bir kıskançlık başladı neler neler soğuttu kendinden ama kaynatam öyle değil baba denmeyi hak ediyor
Siz en azından diyorsunuz
Gerek yok 4 yıldır dememissin bundan sonrada deme zaten, ben 20 yıl dedim dediğime bin pişmanım hak edene denirBende diyemem artık sanırım
SağolBisey olmaz.
Sene dönmeyi deneyeyim bari. Sizler nasılsınız efenim deyince arkamda at arabası elimde şemsiye beliriyor dönem dizilerine dönüyorumSenli konuşuyorum ben zorlanmiyorum.
Sene dönmeyi deneyeyim bari. Sizler nasılsınız efenim deyince arkamda at arabası elimde şemsiye beliriyor dönem dizilerine dönüyorum
Yorumları okurken sinoplu nickine odaklandim bende sinopluyumKayınpedere karşı bende öyleyim ama anne diyememekte ne bileyim içinden gelimyosada demelisin ne diyeceksin ki eşin bu duruma ne diyor merak ettim doğrusu benimde zamanında arkamdam çok konuşuldu yine de sevmesende de bence mesafeyi hep koy ama rahat olamasın ben öyle yapıyorum
GüzeeelYorumları okurken sinoplu nickine odaklandim bende sinopluyum
Tabiki de oyle. Hakedene zaten icinden gelir zorlamak zorunda kalmazsin kendini.Gerek yok 4 yıldır dememissin bundan sonrada deme zaten, ben 20 yıl dedim dediğime bin pişmanım hak edene denir
Aman demeyinde zaten haketmiyor birçoğu bende demiyorum isimsiz biri işte sonradan anne olsa nolur ne kadar uzak o kadar iyiArkadaşlar 4 yıl oldu evleneli kaynanam beni başta çok beğendi falan neyse ama sonra yıldızımız bir barışmadı ayrımcılık yaptı arkamdan konuştu yüzü hep asıktı bana karşı ve beni kendinden soğuttu diğer gelinlede çok sorunları olmuş hatta ona çok çektirmiş ama o diyor hemde gerçek annesi gibi ama ben bir kere bile anne diyemedim evet sorunlarımız var ama bazen düşünüyorum acaba beni bu yüzden mi istemiyor yoksa gerçekten sevilmwyecek bir insan değilim bir gelene on giderim nasıl kendimi alıştırabilirim anne demeye kaynatamda baba diyorum ama ona hiç diyemiyorum sizce ne yapmalıyım
Diyemıısan zorlama benceArkadaşlar 4 yıl oldu evleneli kaynanam beni başta çok beğendi falan neyse ama sonra yıldızımız bir barışmadı ayrımcılık yaptı arkamdan konuştu yüzü hep asıktı bana karşı ve beni kendinden soğuttu diğer gelinlede çok sorunları olmuş hatta ona çok çektirmiş ama o diyor hemde gerçek annesi gibi ama ben bir kere bile anne diyemedim evet sorunlarımız var ama bazen düşünüyorum acaba beni bu yüzden mi istemiyor yoksa gerçekten sevilmwyecek bir insan değilim bir gelene on giderim nasıl kendimi alıştırabilirim anne demeye kaynatamda baba diyorum ama ona hiç diyemiyorum sizce ne yapmalıyım
Tüm kaynana ve görümceler aynı bazıları çok az kısmı Farklı. Deli olarak gör onları . Eşin için yap. Gerçekten nasıl mutlu oluyorlarAynen eşim anne diyor gerçekten mutlu oluyorum ama benim ailemde eşime karşı çok saygılı hiç dışlama Dı iyi güzel yaklaştı ve eşimde ailemi çok sever ama onun annesi beni dışladı evine gitsem istemedi kızı ve diğer gelini ile bir oldu bana eşimin üstüme düşmesini kıskandı lar bende bunları görmezden gelip her şeyi silip eşim için demeye çalışmak istiyorum ama kadın yine aynı bugün iyiyse yarın yine kötü ne yapıcam bilmiyorum