Kaynanama anne diyemiyorum!

Aynen eşim anne diyor gerçekten mutlu oluyorum ama benim ailemde eşime karşı çok saygılı hiç dışlama Dı iyi güzel yaklaştı ve eşimde ailemi çok sever ama onun annesi beni dışladı evine gitsem istemedi kızı ve diğer gelini ile bir oldu bana eşimin üstüme düşmesini kıskandı lar bende bunları görmezden gelip her şeyi silip eşim için demeye çalışmak istiyorum ama kadın yine aynı bugün iyiyse yarın yine kötü ne yapıcam bilmiyorum

Siz en azından diyorsunuz

Kadının mizacı buymuş işte , üstelemenin anlamı yok.

Sürekli sırıtmak zorunda da değil kimse.

Size kötülüğü dokunmadiysa bahane aramanın anlamı var mı sizce ?

Bizim aramızdaki soğukluk bir türlü düzelmesi oysaki beni çok beğendi istedi Başt sonra bir kıskançlık başladı neler neler soğuttu kendinden ama kaynatam öyle değil baba denmeyi hak ediyor

Başta anne demişsiniz , çok mu anneydi o zamanlar anne dediniz.

Zaten genelde böyle oluyor ;

evlenecek gençler en baştan samimi davranıyor, evlenince ilişkiyi kesiyor. Tıp ki sizdeki gibi.

Yorumları okurken sinoplu nickine odaklandim bende sinopluyum

Benim kayınvalidem iyidir kendi halinde ben bazen anne derim bazen isminin sonuna mesala adı Ayşe olsun ayşecim nasılsın derim ama siz içinizden nasıl geliyorsa öyle davranmaya devam edin benim annemde babanneme 25 yıl sonra anne demeyi bıraktı.. Ortaya konusurdu yada anneniz, babanneniz, yada kaynanam derdi

Gerek yok 4 yıldır dememissin bundan sonrada deme zaten, ben 20 yıl dedim dediğime bin pişmanım hak edene denir
Tabiki de oyle. Hakedene zaten icinden gelir zorlamak zorunda kalmazsin kendini.
Mesela benim amcamin oglu evlendi ama yengem öyle iyi kafa dengi bi kadindir ki kaynana demezsin yani arkadas gibi bisey olursun ancak onla. Kızı gorseniz yengeme yeri geliyor anne diyor yeri geliyor ismini samimi sekildr söylüyor (yani ismi hayriye olsun mesela, hayriş gibi) bu sekil samimi kisaltma kullanarak hitap ediyo bazen. Bazenleri sekerim canim diyor. Ben de hep kaynanamla o sekil bi iliskim olsun isterdim ama olmadi.

Aman demeyinde zaten haketmiyor birçoğu bende demiyorum isimsiz biri işte sonradan anne olsa nolur ne kadar uzak o kadar iyi

Diyemıısan zorlama bence

Tüm kaynana ve görümceler aynı bazıları çok az kısmı Farklı. Deli olarak gör onları . Eşin için yap. Gerçekten nasıl mutlu oluyorlar

Ben x hanim diyordum. Kp beye de y bey
En guzel mesafeli iliski.

Ben de çok zorlanıyorum hatta onlara anne baba dedikten sonra vicdan yapıyorum benim annem babamla bir misiniz hiç diyorum içimden eşimin ve onların olmadığı ortamda x in annesi babası diye bahsediyorum. Onlar varken anne baba diceğim zaman strese giriyorum ağzımda yuvarlayarak söylüyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…