Kaynanam...

Hala bu devirde böyle seylere katlanilmak zorunda olundugunu duymak beni cok
üzüyor. Allah yardimciniz olsun.

Hem beni ve çocuklarımı sevmez diyorsun hem de çocuğu bırakıp kayıt cihazı yerleştiriyorsun.
Çocuğu da yanında götüremez miydin.
Kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz anlayamadım.:1no2:
Sen zaten biliyorsun. Eşine göstersen belki sana kızacaktır.
Başkalarına göstermek de çok farklı boyutları getirebilir.
En iyisi tez zamanda evini ayırmak.
Orada olduğunuz sürece tatsızlıklar kaçınılmaz.

benim bir derdim olacak moralimi bocazak huzurumu kaçıracak
mecbur olduğum için o evde durucamm
asıl bu durumu eşinede kime anlatacakkk ben anlamadımm
adam gidip annesini doğramazan hakszıda çııakrmaz ama karısına ne diyebilri
ancak çözüm bulur karına ayrı eve çıkarır ne bilim yada eşinin yanında konuşmasa gizliden der
anne ne bu diyeee

ben şaşırıdm derdini eşline anlatmasının ne gibi bir sakıncaıs var
onun annesiii onun annesinin evinde karısı
o karınıda eşek gibi bakmak zorundaa madem anasının evinde tutyor ozman memnun edecekkk
eşi mutsuzsaa çare arayacak ksura bakmayın kadına çözüm öneri sunuyorum yangına körükle gitmekle ne alakası var
ben kocana söle anaısnı dövsünmü dediim hayret bişey nerenizle okuyosunzu anlamadım

Vallaha neremizle okudugmuzun önemi yok...söylediklerimiz önemlidir..

Ayrica benim tasam adamin gidip anasini dövmesi degil!
Zaten az bucik akli beyni calisan bir erkek bunu yapmaz....ben daha ziyade konu sahibnin esi ile bu yüzden cok büyük bir kavga edebilecegini düsündügüm icin..önerini yanlis buldum...yangina körükle gitmek gibi evet...

eşine söylemezse eşi onun derdini nasıl anlayacak kime söylicekde
derdine çare bulacakk
karısının hiç suçu yokken derdini kocasına söyledi diye eşiyle kavgamı edecek bırakın allah aşkına ya
neden korkup sussun uygun dille anlatır rahatsızğınmı bu tür olaylar la iç içe yaşamak istemiyorum der oda anlicanı anlar erkek gibi adam derdine çare bulurr yoksa faso fiso
heee adam yok hem kavga eder hem karısına çare bulmazsa ilerde zaten bhoşanmak istiyorum diye allah korsun konu açılır

Konu sahibi arkadasimiz yukardaki mesajlarinda zaten esinin annesi ve karisi arasindaki tartismalara sessiz kaldigni belirtmisti...ayrica diger konusunuda okuduysan anlarsinki esinin destegi yok...

Kayinbabasi üstüne yürüdü onu dövmek icin ve kalkip babasina iki cift laf söyleyemeyen bir adam böyle bir sey yüzünden annesine gikini cikarmaz....o yüzden bence esine söylemesinin hic bir faydasi yok....aksine tatsizliga ve huzursuzluga sebeb olur..

Ayrica ayni evi paylasmaya evet dedigin vakit malesef 1-0 gol yemis oluyorsun...bu isler böyle güzelim!şutarafagitti

Esinin gözü var kulagi var beyni var...merak etme karisinin derdini pekala anliyordur...lakin ne yazar...icaat yok malesef...düsünceli, anlayisli bir adam olsa ne yapar eder ayri eve cikar ve karisini bu tür durumlara maruz birakmaz öyle degilmi?

arkadaşım bekara karı boşamak kolay derler seninki o hesap olmuş.belliki bu arkadaşın eşi maddi imkansızlıklardan dolayı anne babasına ses çıkaramıyor.konu sahibi arkadaşımız eşine anlatsa ne olacak.eşi zaten herşeyin farkındaymış.eşi annesine söylese bu sefer kayınvalide evi dahada yaşanmaz hale getirebilirler..borçlarını kapatıp ayrı eve çıkana kadar idare etmek durumundalar.kolay değil ama bunu aynı evde yaşamayı kabul ederek zaten en büyük hatayı uapmışlar.ki orası kayın validesinin evi çık git deme hakkıda var

allah askına sen ne bıcım konusyorsun..neremizle okuyormuşuz..gözden başka farklı bir organ mı var? harfleri seçen..agzından çıkanı kulagın duysun..hiç yakışmıyor boyle kelımeler bır bayanın agzınalmaz:

arkadaşlar dün gece eşimle konuştum herşeyi anlattım hiç tepki vermedi cihazi söledim dinlemeedi cihazı bana güveniyo çünkü inandı.borçları bittikten sonra inş ayrı eve çıkabilecegimiz söledi.kızıda evde bırakmayız felan dedi.saolsun.

Çok sevindim cnm. ınşallah hayırlısıyla biran önce geçersiniz kendi evinize.

:teytey:çok sevindim tatlım işallah ömür boyu mutlu olursunŞeniz:Saruboceq::Saruboceq:

şanslısın ki eşin sana güveniyo arkanda...ya öyle olmasaydı...
ev ev üstüne olmuyo..umarım bir an önce taşınırsınız...

çok sevindim cnm inşallah tez zamanda borçlarınızı bitirirsiniz. mevlam bir ömür boyu mutluluk versin.

eşine söyleyince bişey olmamış ortalıkta karışmamış eşini taktir etttimmm

demekki ortalık karışmıyormuş eşin adam gibi adammışş

ay canim ya....
ben akil sir erdiremedim ölene kadarda aklim ermeyecek bu kayinvalidelere heralde....
huzur canim huzur herseyden daha önemli...
insanin ici rahat olsu yeterki...
gücünüz yetiyosa ayri eve cikin ....
nereye kadar katlanabilirsinki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…