ben şaşırıdm derdini eşline anlatmasının ne gibi bir sakıncaıs var
onun annesiii onun annesinin evinde karısı
o karınıda eşek gibi bakmak zorundaa madem anasının evinde tutyor ozman memnun edecekkk
eşi mutsuzsaa çare arayacak ksura bakmayın kadına çözüm öneri sunuyorum yangına körükle gitmekle ne alakası var
ben kocana söle anaısnı dövsünmü dediim hayret bişey nerenizle okuyosunzu anlamadım
eşine söylemezse eşi onun derdini nasıl anlayacak kime söylicekde
derdine çare bulacakk
karısının hiç suçu yokken derdini kocasına söyledi diye eşiyle kavgamı edecek bırakın allah aşkına ya
neden korkup sussun uygun dille anlatır rahatsızğınmı bu tür olaylar la iç içe yaşamak istemiyorum der oda anlicanı anlar erkek gibi adam derdine çare bulurr yoksa faso fiso
heee adam yok hem kavga eder hem karısına çare bulmazsa ilerde zaten bhoşanmak istiyorum diye allah korsun konu açılır
eşine söylemezse eşi onun derdini nasıl anlayacak kime söylicekde
derdine çare bulacakk
karısının hiç suçu yokken derdini kocasına söyledi diye eşiyle kavgamı edecek bırakın allah aşkına ya
neden korkup sussun uygun dille anlatır rahatsızğınmı bu tür olaylar la iç içe yaşamak istemiyorum der oda anlicanı anlar erkek gibi adam derdine çare bulurr yoksa faso fiso
heee adam yok hem kavga eder hem karısına çare bulmazsa ilerde zaten bhoşanmak istiyorum diye allah korsun konu açılır
ben şaşırıdm derdini eşline anlatmasının ne gibi bir sakıncaıs var
onun annesiii onun annesinin evinde karısı
o karınıda eşek gibi bakmak zorundaa madem anasının evinde tutyor ozman memnun edecekkk
eşi mutsuzsaa çare arayacak ksura bakmayın kadına çözüm öneri sunuyorum yangına körükle gitmekle ne alakası var
ben kocana söle anaısnı dövsünmü dediim hayret bişey nerenizle okuyosunzu anlamadım
arkadaşlar dün gece eşimle konuştum herşeyi anlattım hiç tepki vermedi cihazi söledim dinlemeedi cihazı bana güveniyo çünkü inandı.borçları bittikten sonra inş ayrı eve çıkabilecegimiz söledi.kızıda evde bırakmayız felan dedi.saolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?