Kaynanam...

kayinvalidesine biraktigi cocuk oynamis acik birakmis diyebilir
yahut acik unutmusuz diyebilir,
hep kaynanalar mi kurnazlik yapacak:smiley-cool:

kayinvalidesine biraktigi cocuk oynamis acik birakmis diyebilir
yahut acik unutmusuz diyebilir,
hep kaynanalar mi kurnazlik yapacak:smiley-cool:

inanır mı sizce CADIARZU
bu kadar kurnazca davranan bir kadın çocuk açık bırakmış
bende buldum bide oturdum baştan sona ne var ne yok dinledim
bide baktım ki siz aa ne tesadüfff :1ninca:
güzel olurdu ama yutmaz bana göre :1no2:

benim merak ettigim kocan ne diyor kayinvalidenle olan anlasmazliklara???

ne desin anam diye bişey demiyo kendide biliyo yaptıklarını istemedinide biiliyo borçları biterse belki başka bi eve geçeriz inş.buraya sadece sıkıntımı anlatıp rahatlamk istedim

ne desin anam diye bişey demiyo kendide biliyo yaptıklarını istemedinide biiliyo borçları biterse belki başka bi eve geçeriz inş.buraya sadece sıkıntımı anlatıp rahatlamk istedim

Ayri eve cikin biran evvel...2 göz odada olsa hic fark etmez arkadasim..

Böyle cihaz takamana falanda gerek yoktu bence...zaten seni ve cocuklarini sevmedigni biliyordun!!

Bir daha cocugnuda ona birakma..al yaninda götür...isin 1 saate bitecegine 2 saate bitsin...ne olacak.

çok üzüldüm ya cidden eşinize duruma anlatın ve bence ayrı eve çıkmaya ikna edin.İnş çıkarsınız çok zor bir durum.Biara benim de kayınvalidemle yaşama durumum vardı kesinlikle kabul etmedim allah korusun ya

Peki ustu kapali baska ne denebilir kikaydirigubbakcemile2
bana kalirsa hic geregi yoktu kadinin tavrini, tutumunu zaten biliyor...
yerinde olsam madem kaydettim direk sorardim neyin nesi bu derdim
neyin pesindesin vs konusmalar sarfederse gerekeni konusurdum
ve onun evinde bir dakka durmazdim malesef bu zihniyettekiler oglan benim ev benim
diye geline yapmadiklarini birakmiyorlar tahammul edemezdim...:umursamaz:

evet bi daha çocugu bırakmıyacam arkadaşın dedgi gibi 1 satte bitecene 2 sate bitsin hani bende başka bişeyler yapıyomu kızma dövme felan diye dinledim.bakmıyoki bebeye kendi kendine aglayıp durmuş yavrum

çok üzüldüm ama yapılacak bişi yok.sadece dua etmekten başka.Allah yardımcın olsun canım.Allah'ın adaletine sığın inan bana gereğini yapıyo.sadece insanlara düzelmeleri için verdiği bi süre var sanırım.sabret inan bana hakettiğin mutluluğu elde edeceksin

evet bi daha çocugu bırakmıyacam arkadaşın dedgi gibi 1 satte bitecene 2 sate bitsin hani bende başka bişeyler yapıyomu kızma dövme felan diye dinledim.bakmıyoki bebeye kendi kendine aglayıp durmuş yavrum

Kaynananin kizini dövebileceginden bile süphe edip nasil birakabildin?:1shok:..inanki cok sasirdimbenneyaptımki

Böyle birsey yapabilecek bir insana evladini teslim etme bir daha....kaynanani kendinide bosver...o cocuga yazik:1no2:

ah ah bu kaynanalar dan çekimiz ne ya hayır bizden neistiyorlar anlamıyorum tamam oğlanlarını istiyorlarda onu zaten biliyoruz ozaman evlendirmeyeceklerdi yanlarında yaşlananacaklardı hayır eşyalarımıza karıştırınca ellerine ne geçiyor neyi öğrenmek istiyorlar
bence eşini alkarşına böyle böyle ben ayrılmak istiyorum de kaynatan yokmu canım senin onun içinmi aynı evde yaşıyorsunuz

Oldu, ondan sonra Hürriyet'in 3.sayfasında aile katliamı diye haber olsunlar.

yok ya hem suçlu hem güçlü diye buna denir
kadının çocuğunu ağlatsın bakmaısn bide küfür etsin kocasına derdini anlattı diye
katliam çıksın işşte böyle siz ve sizin gibi düşünüp korkanlar sineye çekenler daha
çokkk konu açılır burayaaaklava:

Bende diğer arkadaşlar gibi kayıt cihazını dinlet diyecem ama bu defa da onu yerleştirmen suç olur. Haklı iken haksız duruma düşersin. Çoook zor Allah yardımcın olsun

Yangina körükle gitmek buna denir iste...

Silacim olurmu öyle sey? Bunun korkmakla sineye cekmekle ne alakasi var...

Bu arkadasimiz o cihazi esine dinletse ne yarari olacak....esi aferin karicim böylelikle annemin ne mal oldugnu anladim..helal sanami diyecek?
Hayir aksine...karisini suclayacak...sen nasil böyle birsey yaptin..utanmiyormusun diyecek! Ne olursa olsun kimse annesine babasina kötü dedirtmez....

Ben burda kaynanadan ziyade konu sahibini anlayamiyorum...kaynanasinin cocuklarina ve kendine olan tutumunu bildigi halde ne diye cocugnu birakiyorki.?? Birde cihaz yerlestirip dinliyor?
Zaten kaynanasinin ne diyecegini ne yapacagini bilmiyormu? Bence gestapo arkadasimiz icin sasirtici olmamistir duyduklari...o bunlari zaten biliyordu...

sence eşine soylemesi çözümmü?

kuzum un yaptıgı sadece orda bır espırıydı tabıkı boyle bırsey ıcın katlıam cıkmaz.ama eşine soylesede pek bısey degişmez..sengözlerimebaksanab
sonucta annesi atsan atılmaz satsan satılmaz..:1ninca:

bencede kayıt cihazından eşine bahsetme çünkü yapabileceği bişey yok adamın zaten borçları olmasa ayrı eve çıkar ve oda olayların farkındadır, yani mecburen bisüre daha katlanmak zorundasın canım yapabileceğin mümkün olduğunca çocuğunu ona emanet etmemek hatta beraberken bile çocukla ilgili bi konuya müdahale etmesini engellemek olabilir bide odanın kapısını kilitlemek tabi

kayıt cihazını eşine dinlet ama öncesinde sakın sinirlenme cnm felan de. "her defasında çocuğumu ağlamış buluyorum merakımdan açık bırakıp gittim ama duyduklarıma inanamadım de. sonra dinlet ama annene belli etme sakın de. borçlarımızı bitirir bitirmez gidelim böyle ömür boyu sürmez de." konuş yani sonuçta senin evladın onmunda evlatı onun ağlamasına babalarda dayanamazlar.
benim babaannemde babam evden çıktığı anda bize eziyet ederdi küfür ederdi annem çok kızardı ağlardı babamda inanmazdı ona. sonra kahveye gider gibi yapıp dinlemiş babam kulaklarıyla duyunca inandı hemen içeriye girip ailesine kızmıştı.
yani eşin kulağıyla duyması senin içinde iyi olur ileride söylesende inanmaz yalancı der sana daha çok üzülürsün.

arkadaşımız dediğine kesinlikle katılıyorum
çok üzücü bi durum
ne kadar can sıkıcı olduğu ortada
ama böyle yapmanız sadece siz, üzücektir
önemli olan onunla yüzleşebilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…