• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam...

gestapo

anneyim
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
133
0
96
Kayseri
kızlar benim kaynanam neden böle biara anlatmıştım kaynanmla sorunlarım var diye beni sevmez çocuklarımıda sevmez aynı evde yaşıyoz.bugün 2 .kızımn aşısı vardı.büyük kızımı ona bırakmak zorunda kaldım.da 1.5 yaşında.kayıt cihazını açık bıraktım yatak odasına odamda geldimde dinledim karıştırmadı yer kalmadı bana söledi sözleri duysanız şaşırırdınız çocugum içerde öle aglıyo kendi oda karıştırmakla meşgul.sadec çocuma nasıl davrandıgını ögrenmek için koydum neler ögrendim.dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar ben bu evden kendi evime çıkmak istiyorum.canım çok sıkıldıyaaaaaÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:a

anlatsana neler öğrendin ne diyorrr
çocuğa ağlatıp bakmıyormu ay çok fenaaa
başlarım parasına puluna kuru soğan ye ama huzurun olsun çıkın başka eve

of ya nedir bu kaynana sorunu bende de var bunun gibi dışarı çıkacağım zaman yatak odamı karıştıracağını bildiğim için kilitleyip öyle gidiyorum birde ev telefonuyla aramadığı kişi kalmıyor ona da bir formül bulmam lazım :uhm:
herkes onu dinlesin herkes ona ilgi göstersin istiyor eşim onun yanındayken bana yaklaştığında hemen bir manevra yapıp dibimizde bitiyor ama Allahtan biz ayrı yaşıyoruz ,birlikte yaşasaydık yapamazdık laelaelaelaelae

canım senin duruma çok üzülüyorum:çok üzgünüm: seninkine benzer var bendede bende beraberim karıştırır heryeri ama ben dışarı çıkacağım zaman kilitlerim odamı. çünkü aklım orda kalır allahtan çocuğum yok ona şükrediyorum:Saruboceq: peki neler söylemiş

Canım ya inan çok üzüldüm. Ben de kayınvalidemden çok çekiyorum ama şükür ki aynı evde diiliz. Eşinin ayrı ev konusundaki düşüncesi ne? Seni destekliyor mu? Çünkü ne yazıkki Kayseri'de kadınların evliliklerde pek lafı geçmiyor..Allah inşallah en yakın zamanda kurtarır seni kayınvalidenden de ayrı eve çıkarsınız. :Saruboceq:

kızlar kaynanm namazlı niyazlı herkese hocalık taslar bu günah şu günah kendinin yaptıgına bak sözleri sölemigim küfür etmiş.tamam beni sevmiyon kücücük yavrumun ne suçu var güvenip gidiyomda aglıya aglıyabir olmuş yavrum benim

çok haklısın böylelerine çok kızıyorum:kızgın:çocuğun günahı yok tabi o senin torunun ya nasıl vicdansızlık bu günahtan bahsedene bak kimseye güvenemeyecekmiyiz biz o laflarını ona yedirmek lazım dinsizin hakından imansız gelirmiş çok kızgınım çokkötükedihüso

Allah sabır versin canım..inşallah ayrı eve çıkarsınız..rahatlarsın..
Duyduklarına üzülmekten başka ne yapabilirsinki?kayıt cihazı yüzünden sen zor duruma düşersin..
Ne diyim hayırlısı olsun hakkında cnım.

benımde en cok kızdıgım bu uzuleceksın..uzulecegını bıle bıle odaya cıhaz yerlestırıyorsun..bence bazen bıseylerı duymamak dınlememek saglıgımız acısından daha ıyı..sende kendı pskolojını kendı ellerınle bozmussun..

kaynana gelınce...umutsuz vaka huylu huyundna vazgecmez..ya bu deveyı gudecen yada bu dıyardan gıdeceksın..

madem biliyorsunuz sizi sevmediğini ve arkanızdan konuştuğunu..
bile bile niye kayıt kaydediyorsunuz?
kendinizi üzmekten başka neye yaradı bu?
yapabilecekseniz kayınvalidenizin yanında çalıştırın, bunlar ne diyin..
he yapamayacaksanız bence duymasanız daha iyiydi..

allah bıldıgı gıbı yapsın :1closedeyes:

cıkın o evden eşinizi bı sekılde ıkna edın tatlı dılle gidin:teselli:

nasıl yani odana kayıt cihazımı yerleştirdin ..
bence böğle yapıcana anlaşamıyorsunuz madem güzellikle ayrılın..
ev üstüne ev olmuyo işte..
kayınvaldenizin yaptığı hoş bişi değil ..
ama siz hep böğle ajan gibi delilmi toplucaksınız..
bence işi uzatmadan ayrılın gitsin..

Nasil tahammul edilir ki buna ne yapin ne edin evinizi ayirin bence...

madem kayıt ettiniz
gidin açık yüreklilikle dinletin nedir alıp veremediğiniz diye sorun
ha bu arada sen beni tuzağa mı düşürmeye çalışıyosun delil mi topluyosun
diye üste çıkmaya çalışırsada ki mutlaka bunu söylecektir
ne diyeceksiniz hiç düşündünüz mü???

böyle bir terbiyesizlik yapıyorsa eşinizinde bilmesi gerek
annesi diye göz göre göre sizi hala aynı evde oturtacak hali yok herhalde

benim dedem 40 sene belkide fazla olmuş hala yengesiyle konuşmaz
bi gün babam ve halam amcasına gidiyorlarmış iki ev öte aynı sokakta
dedemin yengesi de görmüş pencereden geldiklerini, çocuklar duymaz sanmış yanında biri varmış
topla demiş sofrayı ahmetin çocukları geliyo
dedem de bunu öğreniyo bi daha amcanıza gidemezsiniz demiş amcanız gelir görür sizi isterse

Back