- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
-
- Konu Sahibi Ozturk_ebru
Hep aile bi adım önde olacak asla değşmez bzim 5 yıl dr degsmedi.ya kabullen yada... Diyemiyorum bile çünkü bebeğin var..Meehaba arkadaslar.
Ben 2 yıllık evliyim ve 1 bir oglum var. Evlendim evleneli kaynanam yanimda. Aslinda evlerimiz ayri ama biz sehirde kaldigimiz icin o da ilcede kaldigi icin dogalfaz onlarda olmadigindan kaynanamda kayinbabamda bizde. Esimin 2 tane abisi bir ablasi var en kucuk esim ve daha onceleri biz evlenmeden kaynanam diger eltimde kaliyomus esiyle beraber biz evlenince bize gectiler ve esim isinden dolayi yazlari bazen 3 ay 6 ay belli olmuyo goreve gidiyo. Esim gidince evlerine geciyolar. Yaz geldiginden dolayi. Benide goturuyolar mecburen. Kendi annemler bana cok uzakta. Arada 14 saat var. Her zaman gidemiyorum. Yani anlayacaginiz esimle hic yanliz kalamiyoz. Esimle mi evliyim onlarla mi belli degil. Cocuk oldu hic gitmiyolar. Neymis ben acamiymisim bakamazmisim. Esimi cok seviyorum surekli bu sebepten kavga ediyoruz. Kaynanam bazen 1 haftaligina falan evine gidiyo bahce icin tam yanliz kaldik derken tak kayinbabam geliyo bu sefer. Evde durmayi sevmiyomus bura daha iyiymis. Dusunun evimize benim yatagim gelmeden kendilerine yatak alip kocaman bir odaya tamamen yerlestiler. Ben cocuk odasi yapacaktim bana hic sormadilar. Hafta ici ya da hafta sonu bana sormadan surekli eve aksamlari kaynimgili cagiriyo. Ikide cocuklari var evim hic temiz kalmiyo. Tamam kaynanam iyi kotu biri degil bana yardim ediyo ama ben yardim istemiyorum ki cok sukur her isimi kendim yapabiliyorum. Kendi evimde misafir gibiyim hatta cocuk gibiyim esimle evli degilizde onlari cocuklari gibiyiz. Her seye karisiyo her yaptigima. Azicik disari ciksam bi bahane uydurup bi sekilde cikarttirmiyo. Sanki beni disarda yiyecekler. Cok yoruldum cocugumla bile dogru duzgun ilgilenemiyorum. Esimle bu yuzden surekli tartisiyoruz evde hic biseyim temiz durmuyo. Maaslarida var evleri de benden diriler yasli degiller ama gitmiyolar. Yol gecen hani gibi herkes bizde. Esimle her tartistigimizda kac kere bosanmayi konustuk dusunun ama esimi cok seviyorum ama hep bu sebepten tartisiyoruz. Komsularim evime gelmeye cekiniyomus hep erkek ayakkabisi goruyoruz diye. Esimde ailesini co seviyo bise diyemiyo ama ben yipraniyorum. Lutfen bana akil berin yardim edin. Tesekkurler
ZATEN ÇOCUKLAR BABASIZ BÜYÜMESİN DİYE BAZEN KATLANMIYORMUYUZ.Adamın yetiştrlme tarzı o hayat merkezi anne diğerleri olsada olur olmsada.bi tanede bnde var.bişe desem kapı orda.ayrılın dienler demesi kolay.insan çocuğunun yüzüne bakıp frenliyor. Babasız büyümş bri olarak sylüyrm.
Aynen ama hep biz sabredioz karsıda bse ykZATEN ÇOCUKLAR BABASIZ BÜYÜMESİN DİYE BAZEN KATLANMIYORMUYUZ.
HEP SABRETMİYORMUYUZ,
Aynen valla bende oyle diyorum. Kendin ucaga bin git diyo. Ben gelmem diyo. Hani bi sekilde gitmeyim diye ugrasiyo. Bebegim daha 5 aylik nasi gitcem diyorum banane gitmek isteyen sensin yoksa annemlerin yaninda dur diyo. Ama ne olursa olsun bu yaz giderse bende gitcem bebekle
Esim benim yanimda hic durmuyo. Hep annesi. Annesi yanlis bisey bile soylese dogrudur. Ben diyemiyorum bilmiyorum sonrasi ne olacak diye cok dusunuyorumBenimkilerde çok sık gelip gidiyorlardı.geldiler mi 1 aydan önce asla gitmezlerdi birde. Kovdum ben açık açık. Başka türlüsünden anlamıyorsunuz, işlerin bu noktaya gelmesi mi lazımdı, hiçmi etrafınıza bakmıyorsunuz beni nasıl yıprattınız vs saydım. Eşim her konuda benim yanımdadır ama olmasaydı da aynı tepkiyi verirdim. Çünkü bu benim hayatım, mutluluğumun, huzurumun önündeki kişi eşimse onada basarım tekmeyi. Bu hayatın telafisi yok. Yeri geliyor kendi anamı çekemiyorum başkasının (eşim dahi olsa) anasının gönlünü hoş etmek için niye kendimden taviz vereyim.
Evet yapamiyoruz. Haftada bi oluyo o da haftasonu esim gec yatiyo yoksa olmuyo ve zaten gunduz gun boyu evdeler. Haftasonu erkenden kahvaltiya kaldiriyo bizi ve kaynimgilide cagiriyo. Kaynimgil bize yarimsaat uzaklikta kis boyu sadece 1 gun kaldilar orda. Sanki bizim hic ozelimiz yok. Oglumu zaten saat en erken 23.30 da uyutabiliyorum. Esim sabah erkenden ise gidiyo ve erken yatiyo odamizda banyo var aynen kv kp tam yanimizdaki odada yatiyolar. Azicik bi bebegin sesini duysa kaynanam hemen odaya giriyo hemde kapiyi calmadan ne oluyo niye bakmiyosunuz cocuga diye. Bi de en sinir oldugum konu bu birden iceriye girmesi herkesin ozeli var. Ama benim ozelim kalmadiÇok merak ediyorum, yan odada kv kp ve odada bir çocuk varken nasıl oluyor o işler? Bizim evde kp bir gece kaldı, tuvalete bile gidemedim...
KOCASINA REST ÇEKSE O İŞTE AKLI BAŞINA GELİR Mİ ACABAÇok merak ediyorum, yan odada kv kp ve odada bir çocuk varken nasıl oluyor o işler? Bizim evde kp bir gece kaldı, tuvalete bile gidemedim...
Kalamiyorum. Bu sefer havakar isindi diye esim goreve gidince benide goturuyolarYazın tek kalamıyor musun?