Kaynanam

Yok
işlere yardım eder mi kayınvalideniz nasıl durumu benim ki gelir yatış şimdi şimdi alıştırdım az bilmediğinden değil işine gelmiyor hizmet ettirmeyi seviyor
yok sagolsun evde yemek konusumda bana cok yardim eder. Hatta soylemez kendi yapar bazen. Ama ben oyle olsunda istemiyorum. Bilmiyorum kendini iyi gostermeye calisiyo ne yapmak istiyo anlamiyorum

Bende soylemek ostiyorum anlatmak ostiyorum ama esim halletmeli bu konuyu baskasi cozebilecek mi bilmiyorum. Ailem arkamda durmuyo anneme gelicem diyorum yuvani bozma sakin diyo. Dayanamiyorum diyorum buraya gelirsende babana nasil dayancaksin diyo. Baban senin onunla evlenmeni istememisti sen dinlemedin diyo

Evet gorumcem biliyo yanimda kaldiklarini ama sesimi cikarmayinca memnunum saniyodur

Al oglunu yanina yat desem niye diye bile sormaz direk yatar. Evet esim en kucukleri ve esimde ben en kucugum mecbur yanimda kalacaklar diyo. Ben evleri var maaslarida var benden saglamlar gitsin evlerinde kalsinlar diyorum bana kiziyo. Evlenmemissin ama lutfen sen asla evlenecegin kisiyle konus kaynanancok iyide olsa sakin beraber yasamayin. Kabul etme

Insallah bende guzelce halletmek istiyorum olayi kusmeyelim istiyorum. Yine gelsinler gelmesinler demiyorum ama bu kadar kalmasinlar yanimizda

Bu olayın güzelce halledilmesi kalmamış bence. Sen kendini çok ezdirmişsin en başta kocan sana hiç saygı duymuyor.'Ebru nereye gidecek yahu mecbur 'gözüyle bakıyor. Bunları çekeceğime babamın ben demiştim kibirini çekerim daha iyi.

Yahu şunu merak ettim ne ara çocuk yaptınız? Ailesi hep yanınızdaydı, gitmeyeceklerinin sinyalini vermişler ne cesaretle hemen çocuk.bir evliliğiniz otursun, karı koca olmayı tadın. Hala aman küserler aman kocam kırılır ben onu çok seviyorum diyorsun ama kendini hiç sevmiyorsun

Babası daha zor geliyor konu sahibine
Bende aynen sizin gibi düşünüyorum

Evli olmasa bile empati yapıyorsa bu durumu normallestirmesi mümkün değil ..sor bakalım kendisi ister mi kayınvalidesi ni 7/24 yanında?sessiz sedasiz Ailesini uyarması gerekirdi ...
Gorumcemde kaynanadiyla kavga etti ayni durumda kaldi esiyle bosaniyomustu kocasi evi ayirinca barismislar. Onlarda vurdum duymaz bana kendimden baska kimseden hayir yok

Ben cocuk hic istemiyodum. Eltilerimin cocuklari var. Esim goreve gittiginde ben cok yalniz kaldigimdan ve yazlari kaynanamgilde kaldigimdan dolayi yalniz basima cok sıkıldım. Eltilerim bir is oldugunda cocuklarini bahane ederek odalarina kaciyolardi. Benim cocuk yok isler bana kaliyodu ve kendimi cok yalniz hissediyodum. Esim gorevden gelince hemen cocugum olsun istedim hem yalnizliktan kurtulmak icin hem de isleri benim uzerime yikmasinlar diye. Ben bir kerede düsük yaptim. Esimin goreve gidip beni yalniz birakmasina ve kaynanamgille duracagimi duyunca cok syres yapip uzuldum. Esim gitti ertesi gun 1.5 aylik bebegimi dusurdum

Gorumcemde kaynanadiyla kavga etti ayni durumda kaldi esiyle bosaniyomustu kocasi evi ayirinca barismislar. Onlarda vurdum duymaz bana kendimden baska kimseden hayir yok
O yüzden ne yapıyorsan sen yapacaksın ..kimseye güvenme ,ilişkin hakkında söz hakkı verme ..aile dediğin ,sen ,kocan,çocuğun. .gerisi geniş aile ..hepsini postala hayatından .

Esin çok bencil senin ailen kalsa ne derdi acaba . İnşallah gönlü yumuşar biraz da sana hak verir canım. Uyarın içinde sağol canım kv ile yaşamamak lazım haklısın

Herkesin herşeye aklı yetiyor canım benim . Emin ol pasifliğine kurban gitmişsin. diyeceksinki yatağınızı ne zaman götüreceksiniz burayı çoçuk odası yapıcam diyeceksiniz. Ve fazla yüzgöz olmayacaksınuız. Her işinizi kendiniz yapın çoçuğunada yardım almadan bak . senden habersiz davet ederlerse neden bana sormadınız müsait değilim birdahakine böyle yapmayın deyin. biraz sesiniz çksın. saygısızlık yapmadan evin kime ait olduğunu o evin hanımı sen olduğunu göstermelisin. Bu yaptıkları resmen ayıp sinir oldum doğrusu.

Bu boşanma sebebi bence bence katlanma kaynanan hasta değil evinden kov onları ,ne halleri varsa görsünler sen kendini kadın gibide hissedemezsin , senin hayatına müdahale asla çekilmez, eşinle konuş , artık kabul etmediğini söyle ,yeter artık ezildiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…