- 2 Mayıs 2017
- 136
- 47
-
- Konu Sahibi Ozturk_ebru
Esim hicbir sekilde ikna olmuyo. Annem de annem baska bisey demiyo. Nasil bir durumun icine dustum bilmiyorum. Surekli sabir diliyorumbende yaşadım, sizi çok iyi anlıyorum, ben eşim ve ablaları sayesinde hallettim durumumuzu, şöyle ki ablaları anneleriyle konuştular, annecım bak ev ev üstüne olmaz falan dediler, biz ses etmeden bu şekilde halloldu, basitmiş gibi durduguna bakmayın ömrümden ömür gitmişti, eski konularımdan bielnler bilirler, siz öne eşinizi ikna etmelisiniz
Esim hicbir sekilde ikna olmuyo. Annem de annem baska bisey demiyo. Nasil bir durumun icine dustum bilmiyorum. Surekli sabir diliyorum
Aynen oyle. Daha bugun kaynanam gitti evine bir haftaligina ama kocasi bize geldi. Simdi salonda televizyonun karsisinda yatiyo. Oglumla ben kendi odamizdayiz. Esim henuz gelmedi. Cocugada bakamiyorum. Ayni odanin icinde dort donuyorum. Biraz once esime yine actim telefonda konuyu ama bana isim var sonra konusalim dedi. Bilmiyorum daha 22 yasindayim ve kendi oturdugum evde yasamaktan biktim
Bende sadece bu aralar dediginiz gibi benegimle ilgilenmeye basladim. Hic bise yapmiyorum nerdeyse evi pislik goturuyo. Sadece yemek yapiyo bogazlari doysun diye. Sonrasini yine bana birakiyo ve esim bu durumu anlamaya basladi ve annesine birak sen yapma o yapsin evin gelini o degil mi diyo. Yaa esime annesi olsunda gerisi onemli degil. Farkindayim ben onun icin artik eskisi gibi onemli degilom. Bunlarada onlar sebep oldu surekli tartistigimizdan dolayi. Ama artik dayanamiyorum. Cikip gitcem ya gitme diyecek ya da sesini bile cikarmiyacak.hep onlar kirilmasin uzulmesin diye kendimi uzdum. Ama yeter bunun sonu yok belli birsey. Ya gidecekler ya da ben gidecegim
Evet yapamiyoruz. Haftada bi oluyo o da haftasonu esim gec yatiyo yoksa olmuyo ve zaten gunduz gun boyu evdeler. Haftasonu erkenden kahvaltiya kaldiriyo bizi ve kaynimgilide cagiriyo. Kaynimgil bize yarimsaat uzaklikta kis boyu sadece 1 gun kaldilar orda. Sanki bizim hic ozelimiz yok. Oglumu zaten saat en erken 23.30 da uyutabiliyorum. Esim sabah erkenden ise gidiyo ve erken yatiyo odamizda banyo var aynen kv kp tam yanimizdaki odada yatiyolar. Azicik bi bebegin sesini duysa kaynanam hemen odaya giriyo hemde kapiyi calmadan ne oluyo niye bakmiyosunuz cocuga diye. Bi de en sinir oldugum konu bu birden iceriye girmesi herkesin ozeli var. Ama benim ozelim kalmadi
Ben onlara o kadar fazla fedakarlik yaptim ki dusununce hep gercekten cok salakmisim niye sesimi cikarmamisim diyorum. Ama esimi o kadar cok seviyorum ki cok yoruluyo hep ona kiyamadigimdan sonucta annesi babasi diye dusune dusune kendimi öldürmusum. 22 yasindayim ama 10 yil yaslanmisim gibi hissediyorum. Sinirden stresten saclarim dokuluyo agzimda yaralar cikiyo cinnet gecirecek gibi oluyorum bazen. Bebegim zaten cok huysuz beni yoruyo. Ustune bi de onlar. Sanki butun yuklerini ben cekiyorum onlarin.
Bana dugunde esimin tarafindan takilari bile vermedi kendi sakladi neymis ben kaybedermisim saklayamazmisim calarlarmis diye kendi sakladi ve kusagima taktigi buyuk altini bile bi sure sonra sen saklayaman hepsi bende bir arada dursun deyip aldi. Ama bebegime takilan altinlara goz dikti simdide. Gozunun onunde alip goturuyorum. Istesede vermiycem.
Bana dugunde esimin tarafindan takilari bile vermedi kendi sakladi neymis ben kaybedermisim saklayamazmisim calarlarmis diye kendi sakladi ve kusagima taktigi buyuk altini bile bi sure sonra sen saklayaman hepsi bende bir arada dursun deyip aldi. Ama bebegime takilan altinlara goz dikti simdide. Gozunun onunde alip goturuyorum. Istesede vermiycem.
İyisi herkesden uzak olmakk özellikle eşinin ailesinden çok çok uzak kalmakAynen haftasonu hep bizdeler eltimler aksama kadar. Tam karsimizda alisveris merkezi var orsya bile 2 ya da 3 haftada bi gidebiliyorum hep evdeyim neymis haftasonu gitmeyelim abimler geliyo ayip olur diyo
Bileziklerimide istemisti veremem ben saklarim dedigimde 2 gun surat asmisti. Ama isterse hic konusmasin asla vermiycem canima minnetBu nasıl bir şey yaaa!!! Kp evde Kv ve eşin yokken nasıl senin yanında kalabilir?? Nasıl bir düşüncesizlik. Eşin böyle bir şeyi nasıl kabul ediyor yaa!!! Allah'ım yazdıklarını okurken resmen çıldırdım burda. Bunlar insan değil yaa cidden. Hiç mi düşünmezler bu kız kp.den çekinir, rahat edemez diye. Kendin Kv.ni ara ve anlat telefonda. Anne sen yokken babamın burda kalmasından rahatsız oluyorum. Bak şuan ben bir odanın içinde kapalı kaldım çocuğumla, lütfen sen yokken babamı tek başına gönderme diye. Eşin hiç bir şey diyemez babasına ne desin? Sen kv ile çöz bu olayı. Bu kadarı da olmaz!!!
Kendinden çok başkalarını düşündüğün için oluyor hep bunlar. Zamanında ben de senin gibiydim. Her şeye tamam diyordum kimse kırılmasın diye. Evet tam olarak düzelmedim ben de ama artık arada hayır diyebiliyorum. Hayır demeyi öğrenmen gerek.
Bu konuda kv.ni uyar anne kapıyı çalmadan içeriye girmesen de. Ya da hiç bir şey yapamıyorsan kapıyı kilitle. En temizi...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de yaşadıklarının çoğunu yaşadım ve de yaşıyorum. Benim eşim de hayatta ailesini kıramaz ama hep beni kırar. Ama maalesef ben de eşimi çok seviyorum ve bir oğlumuz var 6 aylık. Bende de öyle bir huy var ki asla ve asla kin tutamıyorum. Hemen unuturum herşeyi, küçücük bir bakış, küçücük bir söz yeter kalbimi kazanmak için. Ama böyle olunca hep biz üzülüyoruz maalesef
Sen çocuk musun ki kaybedeceksin altınları. Oğlunun altınlarını hayatta verme. İsterse de anne bırak da artık biraz sorumluluk alayım, hem çocuk değilim de...
Ben cocuguma takilanlari ozellikle gozunun onunde alip goturuyorum bakalim ne yapcak diye. Bir bakisi var ki goturme bende dursun der gibi. Cok sinir oluyorumilk başlarda insan anlamıyor çok saf oluyor yaşadıkça öğreniliyor bizde o hataya düşecektik az kalsın sonra eşim bankaya koyarım ben dedi aldı bi güzel çocuğumunkileri hiç göstermedim bile ne demek ya herkes bi birey evlenmeyi biliyoruzda takılanlarımı saklayamayacağız
Esime tayin iste diyorum ben baska yerde yapamam diyo. Cildircam inanin kiEn
İyisi herkesden uzak olmakk özellikle eşinin ailesinden çok çok uzak kalmak
Ben cocuguma takilanlari ozellikle gozunun onunde alip goturuyorum bakalim ne yapcak diye. Bir bakisi var ki goturme bende dursun der gibi. Cok sinir oluyorum
Aynen oyle yapicam bi de oyle deneyim. Konusmuycam ters cevaplar vericem hayir diycem gerektiginde eger hala istemedigimi anlamazsa gorumceme anlatip konusmasini soyluyecem. Ben direk soylemek istemiyorum kovar gibi olurolsun sinir ya tavırsa tavır saygıysa saygı herkes yerini bilsin
hiç beklemeyin bence bugun konusun görümcenizleAynen oyle yapicam bi de oyle deneyim. Konusmuycam ters cevaplar vericem hayir diycem gerektiginde eger hala istemedigimi anlamazsa gorumceme anlatip konusmasini soyluyecem. Ben direk soylemek istemiyorum kovar gibi olur
Yok gorumcem kaynanamin tam tersi cok iyi biri. Cok anlayisli. Konuscam kesin konuscamhiç beklemeyin bence bugun konusun görümcenizle
bekleyecek ne kalmış
güzel sonucu insallah bize de yazın
görümceniz de anası gibi değildir inşallah halden anlar mı anamı istemiyorlar demesin sonra ?
ay ben olsam çatlarım açıp telefonu konuşun işte şimdi neyi bekliyorsunuz ki
Tamam kabullendim ama alisamiyorumen başından birlikte yaşamayı kabul etmişsiniz yapacak bir şey yok alışmalısınız
Esimle kavga ederken bazen sesimizi duyuyomus hemen iceriye giriyo ne oluyo niye tartisiyosunuz diyo. Bende hep kendi aramizda diyorum. Niye demisim senin yuzunden niye diyememisim gercekten anlamiyorum kendimi artiksayfalarca yazılıyor sonuç sıfır
bi kere de şrda mutlu sona erelim bir kaynanayı da bavulunu eline verip el birliği ile yollayalım ya
hadi bekliyoruz inşallah
yetmedi mi eşinizle bunca kavgalarınız
üstelik domuz gibi de biliyorlar kendileri yüzünden kavga edildiğini ama istiflerini bozmazlar
iyi niyet yok anlayın bunu
alışamıyorsanız eşinize diyeceksiniz ki "ben artık evimde sen ben ve çocuğumla yaşamak istiyorum, iyice yol geçen hanı oldu burası katlanamıyorum artık" böyle evlilik mi olur bu devirde?Tamam kabullendim ama alisamiyorum
kendisi yüzünden oldugunu zaten biliyor buna emin olEsimle kavga ederken bazen sesimizi duyuyomus hemen iceriye giriyo ne oluyo niye tartisiyosunuz diyo. Bende hep kendi aramizda diyorum. Niye demisim senin yuzunden niye diyememisim gercekten anlamiyorum kendimi artik