Kaynanam

Esim hicbir sekilde ikna olmuyo. Annem de annem baska bisey demiyo. Nasil bir durumun icine dustum bilmiyorum. Surekli sabir diliyorum

huzurunuzun bozulması daha mı iyi ?... o mutlu olabilir ama sizi de düşünmek zorunda, evliliğini tek kişi yaşamıyor sonuçta, onu bir şekilde sarsıp kendine getirmeniz gerekiyor, aksi halde ömrünüz böyle gececek...
çok zor bılıyorum.... ama başka yolu hok, hayata bir daha gelmeyeceksiniz......

Esim hicbir sekilde ikna olmuyo. Annem de annem baska bisey demiyo. Nasil bir durumun icine dustum bilmiyorum. Surekli sabir diliyorum

Canım kıyamam ya sana Allah yardımcın olsun ne diyim bilemedim keşke önceden belli etseydin tavrını

Bu nasıl bir şey yaaa!!! Kp evde Kv ve eşin yokken nasıl senin yanında kalabilir?? Nasıl bir düşüncesizlik. Eşin böyle bir şeyi nasıl kabul ediyor yaa!!! Allah'ım yazdıklarını okurken resmen çıldırdım burda. Bunlar insan değil yaa cidden. Hiç mi düşünmezler bu kız kp.den çekinir, rahat edemez diye. Kendin Kv.ni ara ve anlat telefonda. Anne sen yokken babamın burda kalmasından rahatsız oluyorum. Bak şuan ben bir odanın içinde kapalı kaldım çocuğumla, lütfen sen yokken babamı tek başına gönderme diye. Eşin hiç bir şey diyemez babasına ne desin? Sen kv ile çöz bu olayı. Bu kadarı da olmaz!!!

Kendinden çok başkalarını düşündüğün için oluyor hep bunlar. Zamanında ben de senin gibiydim. Her şeye tamam diyordum kimse kırılmasın diye. Evet tam olarak düzelmedim ben de ama artık arada hayır diyebiliyorum. Hayır demeyi öğrenmen gerek.

Bu konuda kv.ni uyar anne kapıyı çalmadan içeriye girmesen de. Ya da hiç bir şey yapamıyorsan kapıyı kilitle. En temizi...

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de yaşadıklarının çoğunu yaşadım ve de yaşıyorum. Benim eşim de hayatta ailesini kıramaz ama hep beni kırar. Ama maalesef ben de eşimi çok seviyorum ve bir oğlumuz var 6 aylık. Bende de öyle bir huy var ki asla ve asla kin tutamıyorum. Hemen unuturum herşeyi, küçücük bir bakış, küçücük bir söz yeter kalbimi kazanmak için. Ama böyle olunca hep biz üzülüyoruz maalesef

Sen çocuk musun ki kaybedeceksin altınları. Oğlunun altınlarını hayatta verme. İsterse de anne bırak da artık biraz sorumluluk alayım, hem çocuk değilim de...

ilk başlarda insan anlamıyor çok saf oluyor yaşadıkça öğreniliyor bizde o hataya düşecektik az kalsın sonra eşim bankaya koyarım ben dedi aldı bi güzel çocuğumunkileri hiç göstermedim bile ne demek ya herkes bi birey evlenmeyi biliyoruzda takılanlarımı saklayamayacağız

En
Aynen haftasonu hep bizdeler eltimler aksama kadar. Tam karsimizda alisveris merkezi var orsya bile 2 ya da 3 haftada bi gidebiliyorum hep evdeyim neymis haftasonu gitmeyelim abimler geliyo ayip olur diyo
İyisi herkesden uzak olmakk özellikle eşinin ailesinden çok çok uzak kalmak

Bileziklerimide istemisti veremem ben saklarim dedigimde 2 gun surat asmisti. Ama isterse hic konusmasin asla vermiycem canima minnet

Ben cocuguma takilanlari ozellikle gozunun onunde alip goturuyorum bakalim ne yapcak diye. Bir bakisi var ki goturme bende dursun der gibi. Cok sinir oluyorum

Aynen oyle yapicam bi de oyle deneyim. Konusmuycam ters cevaplar vericem hayir diycem gerektiginde eger hala istemedigimi anlamazsa gorumceme anlatip konusmasini soyluyecem. Ben direk soylemek istemiyorum kovar gibi olur
hiç beklemeyin bence bugun konusun görümcenizle
bekleyecek ne kalmış
güzel sonucu insallah bize de yazın
görümceniz de anası gibi değildir inşallah halden anlar mı anamı istemiyorlar demesin sonra ?
ay ben olsam çatlarım açıp telefonu konuşun işte şimdi neyi bekliyorsunuz ki

sayfalarca yazılıyor sonuç sıfır
bi kere de şrda mutlu sona erelim bir kaynanayı da bavulunu eline verip el birliği ile yollayalım ya
hadi bekliyoruz inşallah
yetmedi mi eşinizle bunca kavgalarınız
üstelik domuz gibi de biliyorlar kendileri yüzünden kavga edildiğini ama istiflerini bozmazlar
iyi niyet yok anlayın bunu

en başından birlikte yaşamayı kabul etmişsiniz yapacak bir şey yok alışmalısınız

Yok gorumcem kaynanamin tam tersi cok iyi biri. Cok anlayisli. Konuscam kesin konuscam

Esimle kavga ederken bazen sesimizi duyuyomus hemen iceriye giriyo ne oluyo niye tartisiyosunuz diyo. Bende hep kendi aramizda diyorum. Niye demisim senin yuzunden niye diyememisim gercekten anlamiyorum kendimi artik

Esimle kavga ederken bazen sesimizi duyuyomus hemen iceriye giriyo ne oluyo niye tartisiyosunuz diyo. Bende hep kendi aramizda diyorum. Niye demisim senin yuzunden niye diyememisim gercekten anlamiyorum kendimi artik
kendisi yüzünden oldugunu zaten biliyor buna emin ol
işine gelmiyor sadece salağa yatıyorlar
ama Allah onları bi yatırsın bi daha kaldırmasın insallah

valla evlilikte tartışma aldatma dışında bu sebepten dolayı çıkıyor yüzde yüz eminim buna artık ama nedense hiç üzerlerine alınmıyorlar acaba neden tartıstılar acaba sorunları ney yav bide kendinizde bulun bunlar evlendi evleneli tek kaldılar mı rahat mı değil mi biraz bırakalım nefes alsınlar diyen hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…