Kaynanam

Canım böyle hissetmen çok normal bu koşullarda. Ama senin onu sevdiğinin yüzde biri kadar eşin de seni sevse sana değer verse bunları yaşamana izin vermez. Bak sen onun için ne fedakarlıklar yapıyorsun. Bebeğin bu ortamda huysuz olması çok normal. Sen huzurlu değilsin ki o olsun. Eşin de olsa kimsenin seni bu kadar üzmeye hakkı yok.

Sana çok samimi cevap vereyim. Kocan için sorun yok, istediğin kadar kavga et, konuş, hiçbir sonuç alamayacaksın. Kv ile aranızı bozmak ve iletişimi de kesmek istemiyorsun, o yüzden onlarla da konuşup bu meseleyi halledemezsin. Konuşsan bile onlar anlamaz, belki de evden giden sen olursun. Sen çok çok haklısın ama çözümün yok. Buraya yazıp içini dök en azından. Biz burada sana sonuna kadar hak vereceğiz.

Öyle bi devirde yasiyoruz ki insan kendisi bile ona ağır geliyor herkes anca kendisinin esinin sorumlulugunu alıyor bence onlarin kalplerini kirmayin esiniz onlarla konussun ilerde bi gun yaslaninca bakarsiniz ama simdi onlar kendi ihtiyaclarini karsilayacak durumdalar ondan esinle konuş ailesiyle konussun Allah yardimciniz olsunn

Ne 6 ay onları kabul ederim ne de kendim giderim .. ailen evlatlık vermedi onlara seni ..herkesin bir düzeni olmalı ..bir de oğlun varmış ..göçebe gibi ordan oraya ordan oraya daha ne kadar idare edeceksin ? Oğlunu bu duzensizlikte nasıl buyuteceksin? Eşinle konuş ve herkesin evinde kalması gerektiğini anlat .bu önce oğlunuz için gerekli ..Anne babayı eş gibi değil de birbirinin kardeşi arkadaşı gibi algılıyor şuan ..özel hayata büyük bir müdahale olduğu için kavram kargaşası yaşayacak her anlamda ..babaanne ve dedesini de anne baba gibi görecek ..roller karışmış olacak ..cocugun zihni de karışacak ..ben sadece bir olumsuzluktan bahsettim .önüne geçmezsen bir çoğunu yaşayarak öğreneceksin ...

Tesekkur ederim

Esimle konusuyorum ama anlamiyo. O yuzden ya ben konuscam ya da gorumceme anlatcam o konusacak yoksa katlanilabilir hali kalmadi bu durumun

Hep seni cok seviyorum diyo ama bende artik bilmiyorum. Beni sevse bu kadar uzmezdi
lafla peynir gemisi yürüse ...
atla deve değil istediğiniz şey , evli olan herkesin yaşaması gereken normal bir şey istediğiniz
eşinizin annesi babası ile yaşayacağınıza evlenmeyip kendi annenizle babanızla yaşayabilirdiniz
siz nasıl dayanmışsınız aklım almıyor zaten
yapacagınızı yapmışsınız , düşünün bakalım daha ne kadar böyle yaşayabileceksiniz ?
eşiniz de dediği gibi sizi çok seviyorsa göstersin
imkansız değil istediğiniz şeyler
herkes evinde yaşayacak bu kadar basit

Yazın siz ailenizin yanına gidin niye onlarla gidiyordunuz ? . Konuşmuşsunuz ama fayda etmemiş , sizde bir ailesiniz ve eşiniz sizi kırmaktan yok saymaktan çekinmiyor . madem öyle sizde eşinize yaptırım uygulayın yazın toplayın eşyaları ailenizin yanına gidin ve sonra söyleyin sorunu çözmeden geri dönmiceginizi . Ayrı evi olmıyacaksa kendi ailemle yaşamayı tercih ederim diye, yoksa neden evlendim kendinizi o eve ait hissetmediginizi çok mutsuz ve bu durumdan çok rahatsız oldugunuzu iyice anlatın .

Esim benim yanimda hic durmuyo. Hep annesi. Annesi yanlis bisey bile soylese dogrudur. Ben diyemiyorum bilmiyorum sonrasi ne olacak diye cok dusunuyorum

senin yanında durmayan eşinin yanında inatla durman neden? her seferinde seviyorum diyip duruyorsun nesini seviyorsun? sen eşini, kaynananı boşver kendini sev bir. sonrası gelir inan. bak burada herkes aynı şeyi yazmış e aklın yolu bir. sen inatla seviyorum de dur. çocuğun mutsuz, ezik bir anneyle büyüyünce herşey onun için güzel olacak mı sanıyorsun?

pardonda kaynananız niye alıyor bilezikleri evi onlar mı aldı kusura bakmayın ama eşiniz neyle meşgul bu durumda eşiniz neden ev almadı da kaynananız aldı çok garip ya benim eşimde çok anacıdır hep onu destekler ben tek kalırım ama böyle durumlarda herkes yerini bilir o ev benim olacak onların değil şimdi kaynanan o evi kendi evi görüyordur

Yok cogunu esim verdi birazini ben onlar 10 bin falan verdiler. Cogu esime ait ve bana

kaynanama verdim dedinya oraya takıldım eşine neden vermedin onu demek istedim oğulları tabi yardım edecekler ama sizinkiler belliki çok müdahaleci
Oyleler. Esime verdim o da annesine verdi. Bir evimizde kiraci oturuyodu esimin ustune ev onun kirasini bile gidip kendi aliyodu. Banada vermiyodu. Sen oglana bak ben kirayi alip gelecem diyodu

Oyleler. Esime verdim o da annesine verdi. Bir evimizde kiraci oturuyodu esimin ustune ev onun kirasini bile gidip kendi aliyodu. Banada vermiyodu. Sen oglana bak ben kirayi alip gelecem diyodu

oooo sizinikler çoktan herşeyin ortasındalar eşin yerlerini göstermemiş dediğiniz gibi çocukları gibi olmuşsunuz sizde belliki birşey diyemiyorsunuz sen çocuğa bak ben alırım diyecektiniz ya da gelince anne kirayı alabilirmiyim falan deyip alacaktınız az tavırlarınızdan belli edin bazı şeyleri evinizde misafir olduklarını bilsinler

Bana dugunde esimin tarafindan takilari bile vermedi kendi sakladi neymis ben kaybedermisim saklayamazmisim calarlarmis diye kendi sakladi ve kusagima taktigi buyuk altini bile bi sure sonra sen saklayaman hepsi bende bir arada dursun deyip aldi. Ama bebegime takilan altinlara goz dikti simdide. Gozunun onunde alip goturuyorum. Istesede vermiycem.

bende yaşadım, sizi çok iyi anlıyorum, ben eşim ve ablaları sayesinde hallettim durumumuzu, şöyle ki ablaları anneleriyle konuştular, annecım bak ev ev üstüne olmaz falan dediler, biz ses etmeden bu şekilde halloldu, basitmiş gibi durduguna bakmayın ömrümden ömür gitmişti, eski konularımdan bielnler bilirler, siz öne eşinizi ikna etmelisiniz

Onceleri hep sustum ya simdi oyle yapmak biraz zor geliyo ama ne olursa olsun kaynanama karsi degisicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…