• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam yüzünden bosaniyoruz...

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
73
50
ben yurt disina gelin geldim.esimin annesi babasi ,esim7 yasindayken bosanmislar.kayinbabam 20 yildir baska kadinla evli..
ben buraya geldigimde kayinvalidem nikaha gelmedi turkiyeye baskasinin dügününe gitti.diger kaynanada burda bana kina yapti(yillarca basima kalkti ve diger kaynananin inadina yapmis)
cok uzatmak istemiyorum...bunlar birbirini istemedikleri icin dügünümüz olmadi..ve gecenlerde gördüm kaynanalar dost olmus hatta kahve bile icmisler.
ben bunu yediremedim ve hislerimi yazdim kaynanama;
benim sucum neydi ben size bu saatten sonra nasil güvenebulirim diye..
hepsi beni istemiyor yapmadiklari bisey kalmadi ayirmak icin neyseki oz kaynanam bana orospu kendini sstiyosun gibi hakaretler etti karsiligini bende verdim
sorun su ki
üc gun önce esimi aradi seninle görüsmek isterim diye.. Esim bana sordu aptal kafam gelsin dedim bize ama esimun o gelmesse sonradan evde günlerce surat asacagini sinirli olacagini bilerek kabul ettim.ve geldi..gelirse cikarim evden demistim esime..o gwldi ben ciktim evden..sonradan bunu yapmamam o evin hanimi benim diyerek eve geldim..bide ne göreyim arkadasinida davet etmis oturuyor..cok kizdim. o kizimi alip disari cikmistiki esimke kavga ettik..artik yediremedigimi bu kadsr hislerime öbem verilmedigini ve bu hakarwtleri yutamadigimi söyledim.
vw onu sucladim.yeteri kadar tepkini koysaydin böyle olmazdik diye..eekek ailesini korumali sen bunlarin beni ezmesine evime gelip hakaret etmesine izin verdin dedim ...
ve sonuc olarak bosanmak istiyorum sizce napmaliyim

Kaynanalar bir değil iki En Büyük KK kaynana yüzünden yuvanı yıkma eşini karşına değil yanına al. Bu devirde yuva kurmak çok mu kolayda bu kadar kolay yılıyorsun. Kaynana yüzünden yıkılan yuvalarda hangi kaynanayı mutsuz gördün? Kimsenin ekmeğine yağ sürme. Ama eşinin biraz kıymetini anlaması için korkutabilirsin ki oda vermesi gereken tepkileri versin

çok dağılmış bir aileye gelin gitmişsin keşke soruştursaydın almanyaya gelin gidenin hiç mutlu olduğuna şahit olmadım eşin dediğin adamda seni yalnız bırakmış o halde bir türk avukat bulup boşanacaksın gerekirse tazminat açacaksın

Üzerinden yıllar geçmiş bi düğün mevzusu için kayinvalidenizle mesajllaşmanız çok yersiz olmuş. Niye yüzgöz oluyorsunuz ki?
Evinize gelmesine kendiniz sebep olmussunuz

Ben sizde hiç mücadelececi biri olarak görmedim kusura bakmayın.Yıllar geçmiş düğün mevzusunu açmışssınız.Eşinizin annesi sonuçta izin vermişsiniz bir kere gelsin demişsiniz.Eşiniz başta laf söyletmemliydi size tamam da geldiğiniz de laf söyleyip size hakaret ettiler mi? Kavga çıkarmamızın sebebi kv nizin arkadaşıyla gelip oturmaları mıydı tam anlamadım ama bu sebepten yuva yıkılmaz.

olayı gereksiz yere ortaya atmışsınız seneler sonra. Ben de biçok şey yaşadım,ama şuan samimiyetsiz olduklarını biliyorum ve bende aynı şekilde samimiyetsiz davranıyorum.
Ama saygısızlık aska yapmadım,eşimle onun ablaları veya annesi için kötü olmamak için.
Eşine annesini kardeşini ne kadar kötülersen o kadar kötü olur.
En güzeli hiç bişey olmamış gibi davranıp yüzlerine gülmen. Sevmek zorunda değilsin ama saygı duymalısın.
Ettiği hakaret çok kötü evet ama bence hiç böyle yüz göz olmaya gerek yoktu.
Eşinle ailesi yüzünden kötü olma. Eşinle iyi ol ki onlar çatlasın :)
Pasif de olma cevabını vermelisin ama sinirlenmemelisin bence gerçekten gereksizler. En azından benim gözümde öyle :)

Tecrübe ile sabittir eğer siz eşinizle uyumu yakalamış olsaydı kaynana değil feriştahı gelse sizi boşatamazdı
İkili ilişkinizde sorunlarınız var demekki

Özetle çocukça davrandın
Fark ettin eve döndün

Yurtdışında yaşayan kv anlamını bilmeden, sırf can sıkacak sözcük diye sana laf etmiş,
Ama yaşadığının ülkenin dilinde mi söyledi?

Gerçi Anadolu'dan kalkıp, Türk mahallesine pasaportla gelin gitmiş gibisin.

Özetle çocukça davrandın
Fark ettin eve döndün

Yurtdışında yaşayan kv anlamını bilmeden, sırf can sıkacak sözcük diye sana laf etmiş,
Ama yaşadığının ülkenin dilinde mi söyledi?

Gerçi Anadolu'dan kalkıp, Türk mahallesine pasaportla gelin gitmiş gibisin.
hayir yüzünü görmek istemedim.cünkü iftira atti

Üzerinden yıllar geçmiş bi düğün mevzusu için kayinvalidenizle mesajllaşmanız çok yersiz olmuş. Niye yüzgöz oluyorsunuz ki?
Evinize gelmesine kendiniz sebep olmussunuz
yanlis anlamissiniz her zaman okadina kina yaptirdin diye benle kavfa eden oydu beni yok saydin diyen oynu ayni kadin kendi kizinin kinasini uvey kaynanaya yaptirdi geldi buraya ve sonrada dost oldular..

bir değil iki kaynana, hem de yurt dışına gelin gidiyorsun, kaynana senin nikahına gelceğine başkasının düğününe gidiyor, ve herşeyi birbirlerini görmemek adına yapıyorlar, yani hiç inandırıcı gelmedi, 20 sene geçmiş artık neyin hırsı olsun iki kaynananın birbirine, ki oğulları için de katlanılmıcak şeyler değil bi nikaha katılmak bi düğüne katılmak, bence başından beri birbirlerine düşman değillerdi, hatta eminim kahvelerini içerken ortak gelinlerini çekiştirmişlerdir
senin ailen bu esnalarda napıyordu mesela neden kınanı kaynanan yapıyorki ne alaka
bilmiyorum uzun süren kronik bi kavga hali varsa boşan tabii ama sadece anlattığın olay üzerine boşanılmaz yani
yazmadığın başka sorunlar varsa ona göre yorum yaparız

Kadini eve cagiran sizsiniz. Gidin disarida gorusun deseydiniz mutlu olmayacaksaniz. Hepi topu yaninda bir arkadasini getirmis. Bu kadar tepki verecek, daha misafieler gitmeden kavga edecek ne var? Bosanmanizin sebebi kayinvalideniz degil, sizin fevri cikislariniz.

Back
X