Kaynanam ve takılarım

Begumsummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
53
-122
1
Meraba benim 18 gün sonra düğünüm var eşimin babası yok yani bırakmış gitmiş annesi de devlet işinde çalışıyor. Bana sadece 2 bilezik takacakmış durumum buna yetiyor dedi fakat parası var bunu biliyoruz birinin ona bilezik borcu varmış fakat bilezik yerine salonun yarisini ödeyeyim demiş kaynanam da kabul etmiş ya bana az geliyor 2 bilezik siz ne diyorsunuz bu duruma moralim hiç yok

Bilezik için mi evleniyorsunuz Allah aşkına. 10 tane bilezik taksa evde huzurunuz olmasa neye yarar? Hangi devirdeyiz ? Mal mı satın alıyor da az buldunuz? Değerim 2 bilezik değil demek istiyorsunuz

Altın ve para hesabı yeni evleneceklerin gözünü kör etmiş.

Kayınvalideniz durumu ne ise, onu yapacağını söylemiş.

Sizin için önemli olan , sevdiğiniz insanla hayatı paylaşmak değil de takılacak takılarsa ; düğünü iptal edin.

Hepsi gideceği için moralinizi bozmayın. Altınla huzur olmuyor. Huzur olduktan sonra zamanla herşeu yapabilirsiniz. Tek başına okadar yapabiliyor demekki

Gerçekten bu kadar önemlimi takı olayı. Kadın bütün çalıştığı parayı birikimini sana versin en iyisi. Tek başına mücadele veriyor yine elinden geleni yapıyor. Ben evlenirken bana sorduklarında ne istersin diye. Onlara bıraktım herşeyi kaç tane aldılar ne aldılar diye sormadım. Mutluyum ya o bana yeter. Bence size de yeterli olmalı.

Siz kadınla mı evleniyorsunuz? Gücü ona yetmiştir ya da cimridir, ne fark eder?

Yani durumum buna yetiyo dediği için başka birşey diyemessiniz , zaten sevdiğiniz insanla evleniyorsanız, mutlıysanız niye boşuna kendinizi bu konuları takıyorsunuzz
Evlenirken hiç aklımda olmadı kv ve kp bana takıcağı bilezik ve altınlar..
ben sevdiğim adamla evlenmenin mutluluğunu heyecanını yaşıyordum.
Sizde kendinizi bundan mahrum etmeyin

Moralim hiç yok demez mi
Çok istiyosan sen çalış yap kendine diz ne kadar diziyosan koluna
Ha bunu bir değer biçme olayı olarak görüyosan çok yanlış düşüncelerdesin bunu kendine yapma

Bizim köyde 25 takıyorlar. İki ne ya. Dul kız takısı gibi. Yol yakınken ayrıl sonra burda kaynanamla geçinemiyoruz kocam da pnun tarafını tutuyor düğünde de takı takmamışlardı zaten diye konu açarsın

Bu zamanda 2 bilezik bile çok bence , o yüzden şükredin halinize oturun .

Kadıncağız elindeki herseyu size veremez , eşi yok haliyle kendini garantiye almak zorunda, haa ben kv min herturlu yanında olurum diyorsanız ayrı, ama evlenince kimsenin kimseye faydası olmayacak hepimiz bunu biliyoruz, kv de bunun bilincinde olduğu için tüm birikimini size harcamıyor, ben de olsam aynısını yapardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…