• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam ve bebeğim

baharrfi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
15
0
36
Edirne
Meraba arkadaşlar.8 aylık bi bebeğim var.Memur olarak çalışıyorum.Annem ve k.validem aynı mahallede karşılıklı oturuyorlar.Benim ev 5 dk uzakta.İki tarafında ilk torunu.Ben çalıştığım için 1 hafta annem 1 hafta k.validem bakıyor.Annem baktığında sorun yok ama o da pek istekle değil ne yalan söyliyim.Sırf benim hatrım için bakıyor çünkü eşim çok odundur.Napıyon anne der başka mabet yok.Oda üzülüyor.Biraz da bahçeleri var bebeğe bakınca bahçe ihmal oluyor onun da etkisi var Ev aldık maddi olarak çok destek oldular bize.Ama saygı göremiyolar eşimden Hep diyorum samimi davranbak bebeğimize bakıyo diye oda bakmazsa bakmasın annem bakar diyoK.valide
çok elalemcidir.Ağzındaki yudumu verir o derece.Komşularını toplar evime misafir ağırlar halbuki bebeğim seste uyumayan bi bebek. ama kime anlatırsın ki.Defalarca dedim.Bu sefer misaafir getirmiyo diye kendi ben eve öğlene gidince çıkıyo ben sen işe gidiceğin vakit gelirim diyo.Manyak ya vallahi kafayı sıyırıcamEşimde çok anneci babacıdır.Onlar ne derse doğrudur onun için bizim taraf bi yorum yapsa profösörler konuştu der dalga geçer anne babamla.Ama eşime de kızamıyorum anne babası böyle yetiştirmiş .Ne ekmişler ki ne biçicekler.K.peder çocuğumu sözde severken öldürecek o derece hırpalamk ellerinden kapıyorum kızıyolar daha 5 aylıktan başladılar yürütmeye dah var yapmayın desen kimeeeee onlar seni trışlamıyor ki . Sabah gelir zile basar basma nne uyuyo biliyosunsabahları desen de basıyo uyansın fda sevsinler diye mi yoksa sırf terslik olsun diye mi yoksa hakketten salak ta kafası mı almıyo inanın çözemedim. O bakarken sinir krizleri geçiriyorum o hafta. Ama sen bakma diyemem ki eşim ortalığı koparır.Şaşırdım yardım edin.Ha a bi de beni yönlendirmesi çoktur. Aptal muamelesi yapıyo insana.Ben gayet aklı başında üviv. mezunu işinde uzman biriyim.Başkaları olsa öve öve bitiremez onun hiç şeyinde değil o cahil elalemin gelinlerini pohpolamakla geçirir günün. Offff hangisini anlatayım ki Cahil laf anlamayan birinle ne kadar daha yaşanır bilemiyorum.

Canım asıl problem ne anlamadım,kayınvalidenin çocuğuna bakmasını mı istemiyorsun yoksa kayınvalidenin sana davranışlarından mı rahatsızsın,eşinden mi şikayetçisin?

Son düzenleme:
ben herzaman bebeğime bakacak kişinin öncelikle psikolojisinin iyi olması gerekttiğini rahat olması gerektiğini düşünmüştüm çünkü ruhsal durumu benim bebeğimide etkileyecekti

onlarında bir hayatı var bahçeleri arkadaşları ev işleri .. bence rahat olun onlarıda çok bunaltmayın

5 aylıktı kızımı kuzenine bıraktığımda sabah evine bırakıyorduk yada gelip alıyordu akşamda evinden alıyordum aynı apartmanda otururken şimdi yine öyle sabah gelip alıyor akşam getiriyor .. çokta sosyal ve sağlam bir kız oluyor ..

bence sıkıntı yapmayın bunları bebek seste uyumayada alışır yeterki sakin ve mutlu bir ortamda olsun siz mutlu olun

Back