Evim büyükmüs onunkinden o yuzden her seferinde Bana getiriyor Tamam yemekleri kendisi yapiyorda temizligide beraber yapioyoruz ama Ben Acayip Rahatsiz oluyorum arkadaslar kendi evi var kucuk buyuk idare edecek siz olsaniz ne yaparsiniz? Esim laf anlamiyor kaynanama ne demeliyim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynanam her seferinde misafirlerini Bana getiriyor?
- Konu Sahibi Kader2410
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Şubat 2008
- 998
- 87
- 118
Inanamiyorum ben bir anda kendim yazmissim gibi hissettim...senin kaynanan gene insafliymis ki yemekleri kendisi yapiyormus...benim kv her isi bana yikar. 60 tane akrabam var diye yeri gögü inletir. Haftasonlari bikac aile bikac aile gelip yer icer defolurlar.Ortalikta yardim eden de yok hizmetcilik yaparim, kötü muamele gördüm üstelik çogundan. Sonra da birsürü laf dedikodu...bu dedikodular da isi gücü olmayan kv tarafindan toplanip, esim fitlenip yalan yanlislarla doldurulup, üzerime kizgin boga gibi bi güzel salinir. Sonrasinda da kavga gürültü...ve evden kovulurum.suan küsüm kv kp ile tavrimi koydugum icin. Misafir istemiyorum da demedim oysaki, lafci misafir istemiyorum demisdim ama bana karsi bi tavir bi tavir. Kv bozuntusu annemi arayip tlf bisuru hakaret sayip kapatmis...isiniz zor eger benim gibi cahil bi aileye gelin olduysaniz üstelik laf ta anlamazlarEvim büyükmüs onunkinden o yuzden her seferinde Bana getiriyor Tamam yemekleri kendisi yapiyorda temizligide beraber yapioyoruz ama Ben Acayip Rahatsiz oluyorum arkadaslar kendi evi var kucuk buyuk idare edecek siz olsaniz ne yaparsiniz? Esim laf anlamiyor kaynanama ne demeliyim?
- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
evden mi kovuldunuz .Şu an durum ne?Inanamiyorum ben bir anda kendim yazmissim gibi hissettim...senin kaynanan gene insafliymis ki yemekleri kendisi yapiyormus...benim kv her isi bana yikar. 60 tane akrabam var diye yeri gögü inletir. Haftasonlari bikac aile bikac aile gelip yer icer defolurlar.Ortalikta yardim eden de yok hizmetcilik yaparim, kötü muamele gördüm üstelik çogundan. Sonra da birsürü laf dedikodu...bu dedikodular da isi gücü olmayan kv tarafindan toplanip, esim fitlenip yalan yanlislarla doldurulup, üzerime kizgin boga gibi bi güzel salinir. Sonrasinda da kavga gürültü...ve evden kovulurum.suan küsüm kv kp ile tavrimi koydugum icin. Misafir istemiyorum da demedim oysaki, lafci misafir istemiyorum demisdim ama bana karsi bi tavir bi tavir. Kv bozuntusu annemi arayip tlf bisuru hakaret sayip kapatmis...isiniz zor eger benim gibi cahil bi aileye gelin olduysaniz üstelik laf ta anlamazlar
- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
evleri değişin .Valla teklif edin bakalım ne diyecek.Aynen öyle Cok cahil bi aileler esimde durmadan evi kucuk mecbur bize gelecek diyor!!! Bi cocugum var 2 aylik Sen git kizim Bizle kalacak diyor deli etcek Beni BU cahil aile Sen kaynanana Nasil dedin misafir istemedigini?
Birdaha her seferinde gelecekler dediğinde ben rahatsızın de geç yat aşağı.Eşşeksede değilsede anlar.Eşine fitlersede "bu evin hanımı benim annen değil" minvalinde kavga çıkar.Evim büyükmüs onunkinden o yuzden her seferinde Bana getiriyor Tamam yemekleri kendisi yapiyorda temizligide beraber yapioyoruz ama Ben Acayip Rahatsiz oluyorum arkadaslar kendi evi var kucuk buyuk idare edecek siz olsaniz ne yaparsiniz? Esim laf anlamiyor kaynanama ne demeliyim?
- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
Yemin ediyorum bu eş ailesi konularını okudukça trilyon kere şükür ediyorum Rabbime ve tabi ki bu konuda beni hiç zorlamayan kocama.
Eşinde de var kusur ne demek evi küçük mecbur bize gelecek.Siz evlenmeden kimin evini kullanıyordu bu kadın.
Ayrıca ,aynı bina da mı oturuyorsunuz? Çok mu yakın evler?
Eşinde de var kusur ne demek evi küçük mecbur bize gelecek.Siz evlenmeden kimin evini kullanıyordu bu kadın.
Ayrıca ,aynı bina da mı oturuyorsunuz? Çok mu yakın evler?
Ben olsam her seferinde bahane bulurum. Yaşadığı evi ne kadar küçük olabilir? Yer sofrasında mi kurulamayacak kadar? Belkide utanıyorum ve sizin gönlümüzün güzelliğini bildiği için kendince sizden yardım umuyor bu konuda. Bi dahakine çok hastayım bebekte uyutmadi ateşi çıkıp duruyo kusura bakma kalabalığı kabul edemicem dersiniz.
- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
Onun amaci ogluna yapismakevleri değişin .Valla teklif edin bakalım ne diyecek.
Bunu esime diyorum cevap bulamiyor bagirmaktan Baska bide kötü kalpliymisimSizin ev yokken nereye geliyormuş misafirler.
Zaten şu anda size kötü davranıyorlar evinize getirtmeyin baride bu muameleye değsin
Hayir ama gitmek istiorum biktim artikevden mi kovuldunuz .Şu an durum ne?
- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
Kendi evinde ağırlasa da mı gidecekmişsin yaniSen BU evin gelinisin diyor kendi evi olsada mecbur gelcen diyor deli olcam ya
Valla sen çocuk küçükken elini eteğini bu işten çektin çektin.Çekemedin ömrünün sonuna kadar kv akrabalarını ağırlar durursun.
Kendi evine çağırsa da gitme.Bebeği yıkıcam de banyo yaptırıcam de kalabalığa sokmak istemem hasta olur çocuk de anlayana kadar bahane sırala dur
- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Ama biraz tavrınız net olsun, mızmızlanır gibi değil de kesin bir dille "bir daha misafirlerini kendi evinde ağırla" demelisiniz.
Eşinize ya da valideye. . Kesin şekilde!
Samimiyetle yazıyorum, ben olsam çoktan ağzının payını verirdim .
Ne demek ev küçük, kümes mi bu Allahaşkına, insanın gönlüne sığan evine de sığarmış, gitsin başka bahane bulsun.
Ahh sinir oldum şurda!
Eşinize ya da valideye. . Kesin şekilde!
Samimiyetle yazıyorum, ben olsam çoktan ağzının payını verirdim .
Ne demek ev küçük, kümes mi bu Allahaşkına, insanın gönlüne sığan evine de sığarmış, gitsin başka bahane bulsun.
Ahh sinir oldum şurda!