Kaynanam büyü yapmışşş!....

sakoya

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
61
9
611
İstanbul
merhaba kızlar.evet malesef ki okuduğunuz doğru.eşimle annesi yüüznden sürekli kavgalarımız oluyordu.annesinin dolduruşuna gelip bana yükleniyor hep.hatta en son dün akşam yine birbirimize girdik.bende durumdan şüphelenince bir hocaya sordum.o da kaynanan size büyü yaptırmış.Mutluluğunuzu istemiyor.Yaptığı büyülerin tesiriyle oğlu ne yaoarsa yapsın annesi onu melek gibi görüyor dedi.dua yazdı verdi. okumam gereken dualarıda söyledi.
bende şimdi artık dua ediyorum.eşimde annesinin ne olduğunu anlasada, bana yüklenmese diye.Hatta hoca kaynanangile gittiğinde yediğine içitiğine dikkat et dedi.kızlar sizlerden böyle bir dudumla karşılaşana varmı acaba?ne düşüneceğimi şaşırdım...
:50:

büyü vardır doğrudur fakat herşey allahın izniyle olur. kocana sürekli nas felak oku kendini oku. kaynananlara gittiğinde oku. evini her akşam yatmadan tütsüle ve yerleri sirkeli suyla sil. allah yardımcın olsun çok dua et allah istemediği sürece hiçbirşey olmaz.

konunuz kapanmadan yorum yapayım dedim :ssz:
büyü var, etkisini gösterme ve kötü sonuçlara yol açma durumu var,
ama benim tavsiyem öyle hocalara fln gitmeyin, Kuran okuyun evinizde..
çünkü Kuran okuyan kişiye ve Kuran okunan ortama büyü tesir edemez Allahın izniyle..
ama kesinlikle ve kesinlikle hocalara fln gitmeyin..
siz dua yazdırmak için gidersiniz ama onların o kağıtlara ne yazdıkları belli olmaz..
sonuçta Allah büyü yapanı, yaptıranı lanetlemiş..
sizde istemedende olsa alet olmayın böyle şeylere..

merhaba kızlar.evet malesef ki okuduğunuz doğru.eşimle annesi yüüznden sürekli kavgalarımız oluyordu.annesinin dolduruşuna gelip bana yükleniyor hep.hatta en son dün akşam yine birbirimize girdik.bende durumdan şüphelenince bir hocaya sordum.o da kaynanan size büyü yaptırmış.Mutluluğunuzu istemiyor.Yaptığı büyülerin tesiriyle oğlu ne yaoarsa yapsın annesi onu melek gibi görüyor dedi.dua yazdı verdi. okumam gereken dualarıda söyledi.
bende şimdi artık dua ediyorum.eşimde annesinin ne olduğunu anlasada, bana yüklenmese diye.Hatta hoca kaynanangile gittiğinde yediğine içitiğine dikkat et dedi.kızlar sizlerden böyle bir dudumla karşılaşana varmı acaba?ne düşüneceğimi şaşırdım...
:50:

Hoca kayınvalidenizin adını mı verdi tipini mi tarif etti?

Böyle seylerden Allaha sığının, dualarınızı okuyun ve kalbinizi bozmayın. Onun bunun söylediklerine inanıp, eşinize yüklenirseniz tabi ki kavga edersiniz.

Benim bildiğim büyü ancak bozulursa tesiri geçer.
Tabii ki dua etmek de insanı korur ama büyünün etkisini ortadan kaldırmanız için bozdurmanız lazım...
Nasıl bir büyü yaptırdı acaba ne büyüsü yani?
Türlü türlü büyü çeşidi varmış okuduğum kadarıyla :6:

evet hocaya filan gitmenize gerek yok arkadaşların dediği gibi kuran okuyun. duyduğum biri hocaya neden gittiğini bilmiyorum ama kağıdı açıp baktıklarında kış kış cinler kış kış yazıyormuş bide ayetel kürsinin fotokopisini çekmiş koymuş :52::53:

büyü vardır tabikide, ben çoğu hocaya inanmıyorum
hepsi aynı şeyi söylüyor çünkü..

brikaç kere yaptırmış deiğine göre büyüyü.işte o büyünün etkisiyle enerjimizi düşürp bizi zayıflatıyomuş ruhen.ondan sonrada oğluna ne derse oğlu ona inanıyormuş falan dedi.kadın eline kumandayı almış istediği gibi herkesi kullanıyo dedi.

brikaç kere yaptırmış deiğine göre büyüyü.işte o büyünün etkisiyle enerjimizi düşürp bizi zayıflatıyomuş ruhen.ondan sonrada oğluna ne derse oğlu ona inanıyormuş falan dedi.kadın eline kumandayı almış istediği gibi herkesi kullanıyo dedi.

İnanmayın böyle şeylere yahu? Hocaya kac para verdiniz?

aslında evett sonradan hocaya gittiğime pişman oldum.sonuçta allahın izniyle herşey duaların gücünde.ama sonuçta kaynanamdan buz gibi soğudum tabi psikolojik olarak.oda zaten oğluna yüzünü bile görmek istemiyorum demiş.Bende gitmek istemiyorumve de aramıyorum.en azından bir müddet pskolojim düzelene kadar

ona bakarsan bizdede büyü var
güya bizi kıskananlar varmış
teyzem hocaya gitmiş ordan bi muska verdi
zorla eşimi o suyla yıkıyordum
oda duruyodu gabirim sesini çıkarmadan :27:

benim de başıma geldi canım .bana sölenen bu işin çaresi şu.bi kapta kendi idrarını ,tuz, sirkeyi karıştır.bu suyla evindeki bütün kapıları yerleri sil, bir kısmını dış kapısıyı silip dışarı doğru dök.üstüne duru suyla silme zaten koku olmuyor.ve en önmlısı bu suyla kendını ve eşini mutlaka yıka.yıkanırken de bol bol felak nas oku eşin evden çıkarkan, annesıne giderken arkasından hep oku.annesıne gidince de çokça oku bu duaları. bilen birine de dualı 35 besmele yazdır evıne as.çarşıda pazarda bulunan yazılmış halde satan yerlerden ayet-el kürsi al evinin bi köşesine mesela dış kapının üstüne koy.eşine cevşen al sana hediye aldım de, kendıne de al.ve yatak odana da kuran-ı kerim koy yüksek biyere gardrobuna mesela.ve lavaboya banyoya girerken Destur demeden girme.ben bunları uyguladım.hem içim ferahladı hem de gerçekten bolca dua okunduğunda kötülüklerden korunuyorsun.Allah başkalarının mutluluğuyla huzuruyla uğraşanları ıslah etsin, bu düşüncelerinden dolayı onları affetsin bizden uzak etsin.

idrar mı?dinimizce en pis şeydir insan idrarı.bunun uygun bir davranış olacağını sanmıyorum.ama sirke ve tuz doğru haklısnız.

benim de başıma geldi canım .bana sölenen bu işin çaresi şu.bi kapta kendi idrarını ,tuz, sirkeyi karıştır.bu suyla evindeki bütün kapıları yerleri sil, bir kısmını dış kapısıyı silip dışarı doğru dök.üstüne duru suyla silme zaten koku olmuyor.ve en önmlısı bu suyla kendını ve eşini mutlaka yıka.yıkanırken de bol bol felak nas oku eşin evden çıkarkan, annesıne giderken arkasından hep oku.annesıne gidince de çokça oku bu duaları. bilen birine de dualı 35 besmele yazdır evıne as.çarşıda pazarda bulunan yazılmış halde satan yerlerden ayet-el kürsi al evinin bi köşesine mesela dış kapının üstüne koy.eşine cevşen al sana hediye aldım de, kendıne de al.ve yatak odana da kuran-ı kerim koy yüksek biyere gardrobuna mesela.ve lavaboya banyoya girerken Destur demeden girme.ben bunları uyguladım.hem içim ferahladı hem de gerçekten bolca dua okunduğunda kötülüklerden korunuyorsun.Allah başkalarının mutluluğuyla huzuruyla uğraşanları ıslah etsin, bu düşüncelerinden dolayı onları affetsin bizden uzak etsin.

idrar necistir silinir mi ev onunla:53::53::53:

kapı pervazlarına, yastık yorgan içlerine, yatak altlarına, dolapta kullanılmayan kıyafetlerin cebine, sandığa herşeye bi bakın.nas , felak, ayetel kürsü okuyun sürekli.eşiniz sinirliyken mim mim mim diye 3 kere içinizde onun yüzüne karşı okuyun..ama bu gittiginiz hocanın direkt kayınvalidenizin ismini vermesi bana pek masum gelmedi, egerki kayınvalideniz büyü yapmamışsa ne hoca, nede siz kayınvalidenizin vebalinden kurtulamazsınız..

Back
X