• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam bunaltıyor beni ! Simdiden cocuguma karisiyor.

Balkaymakbebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
142
173
53
29
Merhaba hanimlar benim bi kaynanam var tam geri kafali ! Su an 3 aylik hamileyim cinsiyet belli degil ama herkese yaymis erkek diye cunku hanimefendi erkek istiyomus git kendin yap !! Daha belli degil ama bu okudu ya biliyo daha 5 haftalikken biliyodu masallah !! Herkes beni ariyo hayirli olsun oglun oluyomus diye artik oglan cocuklardan sogudum kiz istiyorum resmen tobe tobe !! Ben yokmusum gibi davraniyo ismi altan olacakmis babasinin ismi ( bana sormak yok ) 2 yasina degmeden o bakacakmis onla yatacakmis banyosunu o yaptircakmis herseyi herseyi o karar veriyo biktim ilk cocugum hic heves birakmadi odasina bile karisiyo boyle olcak o kadar soyledim yorumumu yaptim anlamiyor

Ne kadar saçma birşey yap tam geri kafalı cahil insanların düşündüğü konular bunlar benimde kaynanam daha ben henüz hamile değilken bile erkek olsun erkek olsun diyo tek birtane kız olsunmuş bende ona sen niye ozaman tek erkek doğurdun dogursaydin ya 4 5 erkek dedim Allah'ın hikmetinden sual olunur mu hiç Rabbim ne derse odur sizene yani sizene diye bas bas bagirasim geliyor bazen ayy sinirler resmen yaaaaa:kızgın::sinirli:

Ne kadar saçma birşey yap tam geri kafalı cahil insanların düşündüğü konular bunlar benimde kaynanam daha ben henüz hamile değilken bile erkek olsun erkek olsun diyo tek birtane kız olsunmuş bende ona sen niye ozaman tek erkek doğurdun dogursaydin ya 4 5 erkek dedim Allah'ın hikmetinden sual olunur mu hiç Rabbim ne derse odur sizene yani sizene diye bas bas bagirasim geliyor bazen ayy sinirler resmen yaaaaa:kızgın::sinirli:
Tuhaf olanda ney biliyo musun? Kizinin kaynanasini kiniyodu ki erkek cocuk istiyo diye kendi istemekle kalmiyo kendi yalanina inanip millete yayiyo salak !!! Bugun soyledim artik dayanamayip dunurunu kiniyodun her konuda kat kat fazlasini yaptin demek ki neymis kinamicaksin bu dunyada ! Ee ben saka yapiyorum dedi

Back