- 15 Şubat 2025
- 9
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi darmadaginkiz
Merhaba kızlar, ben hemen hemen 4 aylık nişanlıyım. Nişanlımın babası bana çok fazla düşkün günde 3-4 kez arar ve saatlerce konuşur, akıl verir ve her şeye karışır. 2 ay sonra da düğünüm var evim tutuldu.evimin rengine çamaşır makinemin yerine. Bile bir fikri var. Bulaşık makinesini kullanmayacak mışım, iki kişiymişim zaten sürekli onlrda olurmuşum çamaşır makinesini bulaşık makinesinin yerine koyacakmışım. Gelelim Kaynanama o, hiç aramaz aradığımda açmaz. Beni bir türlü sevemedi ailemi bir türlü sevemedi. O hastalandığında ben refakatçi bile kaldım 2 kızı olmasına rağmen. 2 de görüncem var büyüğü asla aramalarıma cevap vermiyor kandillerde arıyorum onda bile açmıyor. Küçüğü şeytan ortalığı karıştırıyor. Yani ortalık karışık. Gelelim asıl meseleye
Kaynanam kiralık tutulan eve boya bile yapılsın istemiyor, o kadar cimri ki bohçaya ne alınır söylemiyor nişanlımla biz çıkıp halletmeye çalıştık . Bohçama hiç bir şey koymuyor. Özensiz davranıyor . Yahu evinde misafire kullandığı seccadeleri benim bohçama koymuş. Ben napayım ne diyebilirim nişanlıma?
Nişanlımda fazla harcama olmasın diye uğraşıyor. Babamı annemi takma yaşlı diyor biz evimizde olacağız diyor. Ama ben inanmıyorum
ARKADAŞLAR DERDİM SECCADE DEĞİL TAŞMA NOKTAM OYDU VE KAYNANAMIN ÖZENSİZLİĞİNİ ONUNLA VURGULADIM asıl konuyu anlattım ona dikkat çekelim
Kaynanam kiralık tutulan eve boya bile yapılsın istemiyor, o kadar cimri ki bohçaya ne alınır söylemiyor nişanlımla biz çıkıp halletmeye çalıştık . Bohçama hiç bir şey koymuyor. Özensiz davranıyor . Yahu evinde misafire kullandığı seccadeleri benim bohçama koymuş. Ben napayım ne diyebilirim nişanlıma?
Nişanlımda fazla harcama olmasın diye uğraşıyor. Babamı annemi takma yaşlı diyor biz evimizde olacağız diyor. Ama ben inanmıyorum
ARKADAŞLAR DERDİM SECCADE DEĞİL TAŞMA NOKTAM OYDU VE KAYNANAMIN ÖZENSİZLİĞİNİ ONUNLA VURGULADIM asıl konuyu anlattım ona dikkat çekelim
Son düzenleme: