- 22 Nisan 2022
- 14
- 2
- 6
- 26
- Konu Sahibi Meliiis2929
-
Gördu ama annesine cok bagli . Kötu bir niyeti olmadigini söyliyo sürekli ben abartiyomusumEşin her gün onun yüzünden ağladığını görmedimi
Salonda yatariz diyolar ama lohusalikda kayinbabala gecmezki . Kendiside cocuk dogurdu hic anlamiyo beni cocugumun adina bile karisiyoBoyle hayat cekilmez.
Nerede yatacaklarmis? Tepenizdemi
Kaynanam cok cadi birisi böyle konusursam kocamla aram bozulur diye korkuyorum.kocana sormadan evimiz küçük lohusa halimle kp nin yanında kalamam gelmeye zahmet etme de kv ne. kocanı beklersen daha çok beklersin.
Boyle koca ile bozulsun aram.Kaynanam cok cadi birisi böyle konusursam kocamla aram bozulur diye korkuyorum.
Birsey diyince hemen hastalaniyo hastanelik oluyo
Bende aynisi diyorum ama anlamiyolar türkiyeden buraya gelecekler diye 1 2 ay kalmak istiyolar keske hayatda annem felan olsada o kalacak diyebilsem kimsede yok ama Onu istemiyorum asla sürekli kimsemin olmadigini yüzume vurup cocugumu o büyüyecekmis öyle diyo cok üzuluyorum hamiliegim cok kötu geciyoLohusalıkla kayinvalidesinden cok cekmis sonunda da onunla kavga etmis biri olarak derim ki asla kabul etmeyin.Illa gelecekse de 3 4 gün kalip gitsin.Kv anladik da kayınpeder ne yapacakmıs lohusanin yanında ? Süt sağmaya yardım mı edecekmis ?
Ya eğer sezaryen olacaksan hem cocuk bakimi hem ev isi yemek vs idare edemeyebilirsin eşin yapar ama biliyorsun ozel sektörde calisiyorsa 5 gun sonra isbasi yapılıyor evde süreki kalacak biri lazım en azindan 10 gün gelse senin icin icin iyi olabilir ama 2 ay falan cok uzunBende aynisi diyorum ama anlamiyolar türkiyeden buraya gelecekler diye 1 2 ay kalmak istiyolar keske hayatda annem felan olsada o kalacak diyebilsem kimsede yok ama Onu istemiyorum asla sürekli kimsemin olmadigini yüzume vurup cocugumu o büyüyecekmis öyle diyo cok üzuluyorum hamiliegim cok kötu geciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?