Kaynanam beni aradı kötülüklerini döktü

1nbahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2021
1.893
1.169
Kaynanamla bir süredir görüşmüyorum. Huzurum kaçtığı için uzak durdum. Beni aradı normal bir şekilde açtım. Hiç uğraşma çocuğunuz olmayacak dedi durduk yere. Çok dua ettim tüp bebek yaptığınız da olmasın diye sonunda düştü. Allah dualarımı kabul etti dedi. Boşuna uğraşma olmayacak dedi. Ve bu durduk yere oldu. Geçen gün doktora kontrole gitmiştim. Sıradan bir kontroldü. Çocuk düşüncesiyle alakası yok. Zaten rafa kaldırdım o meseleleri. Doktora girdiğimi bir gören oldu da haber mi aldı bilmiyorum. Muhtemelen öyle birşey. Ne diyeceğimi bilemedim telefonu yüzüne kapattım ama o konuşmadan beri çok kötüyüm. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmalıyım birsey yapmalımıyım damdan düşmüşe döndüm. Sizler olsanız ne hisseder ne yapardınız?

Bir daha ömrün boyunca görüşme hatta bi çpcugun olursa suratını bile gösterme inşallah ilerde bi gün bi çocugun olurda o çocugun vereceği bir yudum suya muhtaç kalır
Kaynanamla bir süredir görüşmüyorum. Huzurum kaçtığı için uzak durdum. Beni aradı normal bir şekilde açtım. Hiç uğraşma çocuğunuz olmayacak dedi durduk yere. Çok dua ettim tüp bebek yaptığınız da olmasın diye sonunda düştü. Allah dualarımı kabul etti dedi. Boşuna uğraşma olmayacak dedi. Ve bu durduk yere oldu. Geçen gün doktora kontrole gitmiştim. Sıradan bir kontroldü. Çocuk düşüncesiyle alakası yok. Zaten rafa kaldırdım o meseleleri. Doktora girdiğimi bir gören oldu da haber mi aldı bilmiyorum. Muhtemelen öyle birşey. Ne diyeceğimi bilemedim telefonu yüzüne kapattım ama o konuşmadan beri çok kötüyüm. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmalıyım birsey yapmalımıyım damdan düşmüşe döndüm. Sizler olsanız ne hisseder ne yapardınız?

Sizi tahrik etmek istemiş ama o fırsatı vermeyip telefonu kapatmissiniz seviyesine dusmemissiniz tebrik ediyorum sizi.
Allah biran önce kucağınıza sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.
Ayrıca beddua ya sormuşlar nereye gidiyorsun diye çıktığım yere demiş hic canınızı sıkmayın bence

bu bildiğiniz saf kötülük allahın vereceği canın bu kötünün duasıyla olmayacağına falan inandırmayın kendinizi. yokmuş gibi davranın cevap vermeniz bile onu mutlu eder
Öyle bir düşüncem yok zaten. Ama şok oldum nasıl bir kötülük. Köpeğin duası kabul olsa misali..

X